کد خبر: ۱۰۴۲۵۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۲۰ دی ۱۳۹۵

انجیر فرمشکان کوار با قابلیت صادراتی

از نکات قابل تامل در مورد انجیر فرمشکان نبود بسته بندی مناسب و نام و نشان تجاری است که باعث شده است انجیر فرمشکان علی رغم کیفیت عالی و کمیت قابل توجه با نام انجیر دیگر شهرستان ها به عرضه شود.

به گزارش  شیرازه  دهستان فرمشکان کوار به سبب وجود رشته کوه های بزرگ سپیدار در این دهستان از معدود مناطق پرورش انجیر دیم در استان فارس و البته کشور می باشد.

انجیر دیم که در گویش محلی به انجیر بش معروف است تولیدی تماما ارگانیک دارد و در مسیر پرورش آن از هیچگونه سموم کشاورزی و حتی آب نیز استفاده نمی شود.

انجیر دیم در ایران و جهان تولید بسیار اندکی داردتا جایی که تنها  در مناطق معدودی از استان فارس مانند استهبان، نیریز، داراب، جهرم، فیروزآباد، کازرون و البته دامنه های رشته کوه سپیدار در فرمشکان به ثمر می نشیند.

از بین انجیرستان های استان فارس از لحاظ کمیت و سطح زیر کشت استهبان مقام اول را دارد اما از نظر شهد و شیرینی این انجیر فرمشکان و سپیدار است که در  بازار برای خود نامی دست و پا کرده است.

دهستان فرمشکان بیش از 1000 هکتار انجیرستان دیم دارد که در دامنه های کوه سپیدار جای گرفته اند و نقش به سزایی در اقتصاد اهالی منطقه دارند.

از نکات قابل تامل در مورد انجیر فرمشکان نبود بسته بندی مناسب و نام و نشان تجاری است که باعث شده است انجیر فرمشکان علی رغم کیفیت عالی و کمیت قابل توجه با نام انجیر دیگر شهرستان ها به عرضه شود.

برداشت انچیر کوار

برداشت انجیر کوار

برداشت انجیر کوار

برداشت انجیر کوار

برداشت انجیر کوار

برداشت انجیر کوار

http://raminetemadfar.blogfa.com/post/6

تصاویر: سید جعفر عباسی

منبع:  بهارکوار،

نظرات بینندگان