کد خبر: ۱۰۷۴۲۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۲ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۵
جشنواره غذای سالم به منظور ایجاد شور ونشاط بین دختران دانش آموز وتبادل وتداوم فرهنگ سنتی وغذاهای بومی محلی در مدارس بیضا برگزار شد.

به گزارش شیرازه، علیرضا زارع رئیس اداره آموزش وپرورش بیضا در گفتگو با خبرنگار ماافزود: این جشنواره به همت مدیران واولیاء دانش آموزان در مدارس بیضا با استقبال چمشگیر دانش آموزان برگزار گردید وآنها به پخت غذاهای سالم وسنتی با توجه به شرایط اقلیمی خود پرداختند.


زارع  هدف از برگزاری اینچنین جشنواره هایی را معرفی غذای سالم وشناساندن فرهنگ اقوام ایرانی به همدیگر وزنده نگه داشتن وتبادل وتدام فرهنگ سنتی وغذاهای بومی محلی دانست وافزود : باتوجه به استقبال بیشتر مردم به غذاهای بیرون بر ومتاسفانه غذاهایی با پخت سریع وفست فود ها کمتر کسی به دنبال غذاهای محلی وسنتی است و این نوع جشنواره ها برای الگو سازی نسل جوانان ومادران آینده وپرهیز از غذاهای امروزه وفست فود برگزار گردید.

رئیس اداره آموزش وپرورش بیضا خاطر نشان کرد : در این نوع جشنواره علاوه بر رقابت ویک نوع مسابقه خود به عنوان کلاسی آموزشی محسوب می شود  وپس از اتمام جشنواره یک دوره کلاس توسط افراد برتر، برای دانش آموزان برگزار شد .

دراین جشنواره انواع غذا های بومی ومحلی شامل : آش کشک،آش کارده،آش رشته ،انواع دمپخت وخورشت های محلی توسط دانش آموزان این مدارس تهیه شد.

 وی آشنایی دانش آموزان با غذاهای سنتی خانگی و همچنین غذاهای محلی را از جمله دیگر اهداف این جشنواره دانست و گفت: امید است که برگزاری چنین برنامه هایی، تلاشی در جهت بومی سازی غذاها، ودوری دانش آموزان از خوراکی های فاقد ارزش غذایی باشد.

فکر سالم در بدن سالم است و این مهم باید از سنین نوجوانی آموزش داده شود. و باید توجه داشته باشند که تغذیه صحیح و سالم در رشد دانش آموزان چه به لحاظ جسمی و چه به لحاظ روحی تاثیر مهمی دارد.



زارع افزود: سعی کردیم در مدارس دخترانه در مقاطع دبیرستان، روش تهیه غذاهای سالم را در قالب برگزاری کارگاه آموزشی آموزش دهیم و اعتقادمان بر این است که با آموزش های مستمر و فرهنگ سازی می توان  فرهنگ تهیه غذای سالم را به خانواده ها برگرداند.در پایان پس از امتیاز دهی توسط داوران به نفرات برگزیده جوایزی اهدا شد.



منبع: مارگون
8/
برچسب ها: بیضا ، مدارس ، جشنواره
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: