کد خبر: ۱۱۴۰۲۳
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۶
به مناسبت دهه امامت و ولایت جشنواره غذاهای محلی با مشارکت جمعی از خواهران بسیجی سپاه ناحیه فیروزآباد در حسینیه ثارالله (ع) برگزار شد.

به گزارش شیرازه، ابراهیم غلامیان معاون فرهنگی اجتماعی سپاه فیروزآباد گفت: غذاهای بومی محلی در هر منطقه ای از جهان به عنوان یک ارزش و فرهنگ برای آن جامعه محسوب می‌شود.


وی هدف از برگزاری این جشنواره را شناخت اهمیت شیوه های صحیح پخت، معرفی غذاهای سنتی و محلی، آشنایی با انواع غذاهای محلی، و ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای پرانرژی، سالم و سنتی و پرهیز از غذاهای آماده و مضر، آگاهی دادن به مردم در خصوص روش های تغذیه سالم و ایجاد نشاط در بین دختران دانشجو عنوان کرد.


معاون فرهنگی اجتماعی سپاه فیروزآباد افزود: در این جشنواره فرهنگی یک روزه، حدود 40 نوع غذای محلی فیروزآباد عرضه شد که این جشنواره با همت حوزه مقاومت بسیج خواهران حضرت فاطمه الزهرا(س) به اجرا درآمد.


وی تصریح کرد: غذاهای محلی فیروزآباد ظرفیت لازم برای معرفی شدن در سطح استان و کشور را دارند و این همه تنوع غذایی می تواند در جذب گردشگر موثر باشد.






















منبع: فیروزنا

دریـچـــــــــــــــــــــه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: