کد خبر: ۱۱۵۸۲
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۰۸ خرداد ۱۳۹۰

انتخابات برای ما یک پرچم افتخار است؛ کسی نباید در انتخابات دخالت کند

مقام معظم رهبري در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با توصيه‌هايي به متوليان قانون‌گذاري متذكر شدند كه براي رأي به كانون‌هاي ثروت و قدرت نزديك نشوند و دولت را نيز به اجراي قانون بدون بهانه‌گيري سفارش فرمودند

ه گزارش خبرگزاري فارس، حضرت آيت‌الله خامنه‌اي رهبر معظم انقلاب اسلامي صبح امروز در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، با تشريح سناريوي سلطه‌گران براي "تضعيف اقتصاد ايران، ايجاد اختلاف ميان مسئولان و كمرنگ‌كردن اعتقادات و احساسات اسلامي " بر ضرورت هم‌افزايي و مداراي متقابل مجلس و دولت و فصل‌الخطاب بودن قانون تأكيد كردند.

رهبر انقلاب اسلامي با تشكر صميمانه از مواضع صريح، قاطع و افتخارآميز مجلس در قبال زياده‌خواهي آمريكا و سلطه‌‌گران، فهم دقيق و روشن ملت بزرگوار ايران را درباره جناح‌بندي‌هاي جهاني و اهداف نظام سلطه، از تفضلات الهي دانستند و خاطرنشان كردند: هدف اصلي تبليغات همه جانبه نظام استبداد بين‌الملل، غبارآلود كردن فضا و مانع‌تراشي در روند آگاهي و بصيرت ملت‌هاست، اما ملت ايران هر روز بر فهم و بصيرت خود افزوده است.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، استمرار مواضع مستحكم مجلس و دولت را مقابل دشمنان اسلام و ايران ضروري خواندند و افزودند: چالش ميان انقلاب اسلامي و استكبار، تا هنگام نااميد شدن مستكبران از ضربه زدن به انقلاب ادامه خواهد داشت كه البته به حول و قوه الهي و در پرتو ايستادگي ملت و نظام، موقعيت جمهوري اسلامي در اين رويارويي در طول زمان، تقويت و موقعيت دشمن ضعيف‌تر شده است.

ايشان پيش‌بيني و خواندن سناريوي سلطه‌گران و برنامه ريزي و اقدام صحيح در قبال آن را، موجب شكست حتمي دشمنان دانستند و در تشريح اهداف سناريوي كنوني استكبار افزودند: دشمن آشكارا بر مسائل اقتصادي تمركز كرده تا پايه اقتصادي ايران را فلج و مردم را نوميد كند و اين جهت‌‌گيري علني دشمن، به مجلس، دولت و همه مسئولان در بخش‌هاي مختلف گوشزد مي كند كه در سالي كه به همين علت سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده، بايد در كدام عرصه تمركز و تلاش كنند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي ايجاد اختلاف ميان دستگاه‌هاي مديريت‌كننده كشور را دومين هدف واضح نظام سلطه دانستند و تأكيد كردند: آحاد مسئولان بايد بيدار باشند و نگذارند اختلاف نظر و تفاوت سليقه، به چالش و درگيري منجر شود.

رهبر انقلاب اسلامي در همين زمينه به فتنه سال 88 اشاره كردند و افزودند: حتي اگر با نگاه خوشبينانه به آن ماجرا نگاه كنيم، گناه بزرگ و غيرقابل اغماض فتنه‌گران اين است كه شبهه و خدشه ذهني خود را به چالشي در مقابل نظام تبديل كردند و به نظام و كشور ضربه زدند.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي پرهيز از اختلاف را "وظيفه‌اي ملي در دفاع از اسلام و انقلاب و ايران " دانستند و خاطرنشان كردند: جناح‌هاي مختلف مجلس، فراتر از گرايش‌ها و سلايق خود، سهم خود را در مقابله با هدف بسيار زشت دشمن براي ايجاد اختلاف در كشور ادا كنند.

رهبر انقلاب اسلامي، كمرنگ‌كردن اعتقادات و احساسات اسلامي و رسوخ دادن تفكرات الحادي و شبه‎الحادي ميان ملت ايران و ملت‌هاي مسلمان را سومين هدف سناريوي دشمنان اسلام در شرايط كنوني برشمردند.

ايشان در همين زمينه به تبليغات بسيار گسترده نظام رسانه‌اي غرب براي تأثيرگذاري در افكار جوانان مصر و تونس و ديگر كشورهاي منطقه اشاره كردند و افزودند: ترويج انواع فساد و ايجاد ترديد در عقايد ديني، هدف مشخص سناريوي جامع نظام سلطه در قبال ايران و حركت بيداري اسلامي در منطقه است.

رهبر انقلاب اسلامي در تبيين چگونگي مقابله با اين سناريو، تأكيد كردند: بدون ترديد نظام اسلامي با مايه‌هاي فلسفي و عقيدتي قوي و نيروهاي انساني علاقمند و كارآمد، كفايت مقابله با اين سناريوي چندبعدي را داراست، به شرط اينكه دو نكته را مد نظر داشته باشيم.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي، پرهيز از غفلت و غرور را دو نكته ضروري براي پيروزي مقابل هجوم برنامه‌ريزي شده دشمنان خواندند و افزودند: اگر با غفلت از كارهاي اصلي به مسائل حاشيه‌اي سرگرم شويم يا مغرورانه، دشمن را كوچك و بيچاره فرض كنيم، شكست مقابل دشمن، خطري واقعي است.

ايشان 290 نماينده مجلس، آحاد مسئولان دولتي و قضايي و همه مردم را به هوشياري كامل در اين عرصه فراخواندند و خاطرنشان كردند: هركس در هر جا مسئوليتي دارد بايد خود را در ميدان بزرگ رويارويي ملت ايران با دشمنان اسلام و انقلاب ببيند و با اين نگاه وظايف خود را انجام دهد.

حضرت آيت‌الله خامنه‌اي در تبيين اهميت هوشياري در مقابل طرح‌هاي پنهان و آشكار نظام سلطه، افزودند: به تعبير امام راحل عظيم‌الشأن، هر كاري كه باعث حركت در چارچوب مورد نظر دشمن بشود و به كشور و ملت ضربه بزند، جزو گناهان بزرگي است كه خداوند از آنها نمي گذرد زيرا توبه از اين گونه كارها و جبران ضربه‌اي كه اين‎گونه غفلت‌ها و اقدامات به ملت وارد مي كند، عملاً امكان پذير نيست.

ايشان در ادامه به مسئولان خاطرنشان كردند: پروردگار، بار امانت سنگيني را بر دوش ما گذاشته است كه بايد آن را مقتدرانه و در اوج امانت‌داري به مقصد برسانيم.

مقام معظم رهبري كمين دشمن براي ضربه زدن به ملت ايران را واقعيتي طبيعي خواندند و افزودند: هركس در ميدان نبرد، درصدد ضربه زدن به حريف است و سلطه گران حتي پشت سخنان نرم خود، خنجر آخته‎اي پنهان كرده اند و منتظر فرصت مناسب و غفلت ملت و مسئولان ايران هستند تا اين خنجر را در جگر ملت فرو كنند بنابراين بايد هوشياري و بيداري موجود را حفظ و تقويت كرد.

رهبر انقلاب اسلامي تقواي جمعي را به موازات تقواي فردي، كاملاً ضروري دانستند و افزودند: مجموعه ها و جمع ها و جريانها، علاوه بر تقواي فردي اعضاي خود، بايد در نگاه كلان از تقواي جمعي نيز برخوردار باشند چرا كه در غير اين صورت، افراد متقي حاضر در اين جريانها نيز، به علت خطاي عمومي جمع، به انحراف و خطا مي افتند.

ايشان با ذكر مثالي در اين زمينه افزودند: جرياني كه اوايل انقلاب به جريان چپ مشهور بود و شعارهاي خوبي مي داد با وجود داشتن آدمهاي باتقوا، از مراقبت و تقواي جمعي غافل شد و كار به جايي رسيد كه "فتنه‎گران ضد امام حسين عليه السّلام و ضد اسلام و امام "، به آنها تكيه كردند كه اين واقعيت نشان مي دهد غفلت از تقواي جمعي، خطري بسيار بزرگ است.

حضرت آيت‎الله خامنه‎اي طرح مجلس براي خودنظارتي را از مصاديق تقواي جمعي برشمردند و افزودند: البته در گوشه و كنار كساني گفتند كه اين طرح با آزادي نمايندگان مخالف است اما واقعيت اين نيست و فلسفه اين طرح نظارت بر كژرفتاري احتمالي برخي نمايندگان است تا اين نهاد قانوني و اساسي كه امام بر جايگاه رفيع آن تأكيد داشتند به علت رفتار برخي نمايندگان، بدنام نشود.

ايشان به نمايندگان مجلس توصيه كردند: طرح خودنظارتي را به گونه اي تنظيم كنيد كه رودربايستي و بده‎بستان موجب كم‎اثر شدن آن نشود.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به جريانهاي مختلف موجود در مجلس افزودند: هيچ اصراري بر يكي شدن اين جريانها نيست چرا كه اختلاف فكر و سليقه سياسي، امري طبيعي است اما اين جريانها بايد مراقب باشند كه اختلاف سليقه را به كشمكش و چالش تبديل نكنند و ميان مباحث خود، امريكا، اسرائيل و دشمنان اسلام و امام را به فراموشي نسپارند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه امسال سال آخر نمايندگي نمايندگان مجلس هشتم است تأكيد كردند: مراقب باشيد فعاليت نمايندگان مجلس به خاطر انتخابات اسفند سال جاري دچار ركود و وقفه نشود و تلاش براي ادامه حضور در مجلس بعدي، اجراي وظايف نمايندگان را مورد خدشه قرار ندهد.

حضرت آيت الله خامنه اي در همين زمينه نزديك شدن به صاحبان قدرت و ثروت را خطري بسيار بزرگ دانستند و افزودند: اگر كسي به‏خاطر تأمين نمايندگي در مجلس بعدي، به صاحبان ثروت و قدرت نزديك شود، خدا از اين كار بسيار زشت نمي گذرد و انتقام الهي، حتماً بر سرنوشت او اثر خواهد گذاشت، ضمن اينكه اين گونه كارها بر جامعه هم اثر منفي مي گذارد.

هم‎افزايي با قوه مجريه توصيه مشخص ديگري بود كه رهبر انقلاب اسلامي، خطاب به نمايندگان مجلس بيان كردند.

رهبر انقلاب اسلامي، در اين زمينه قانون را فصل الخطاب دانستند اما افزودند: مي توان با حفظ استقلال كامل مجلس، به گرايشها و روشهاي دولت توجه و به گونه اي قانونگذاري كرد كه اجراي قانون براي دولت آسان و تسهيل شود.

حضرت آيت‎الله خامنه‎اي تأكيد كردند: البته هنگامي كه قانون به تصويب رسيد دولت هم بايد با همه توان و بدون بهانه گيري، براساس آن عمل كند.

رهبر انقلاب اسلامي افزودند: شاكله قوه مجريه، خوب و مطلوب است و دولت مشغول كار و تلاش است و مجلس و دولت بايد به يكديگر كمك كنند.

ايشان سازگاري و مدارا و همراهي متقابل دولت و مجلس را امري پسنديده دانستند و افزودند: سازگاري با دشمن خوب نيست اما رفق و مدارا درون كشور و در روابط مجلس با دولت، ضروري و لازم است.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به در پيش بودن انتخابات مجلس نهم در اسفند سال جاري، انتخابات را شاخص و پرچم نظام خواندند و افزودند: با وجود همه تلاشها و فضاسازيها، همه انتخابات در نظام اسلامي، بدون تأخير انجام شده كه اين واقعيت نشان دهنده اهميت انتخابات براي نظام اسلامي است.

حضرت آيت‎الله خامنه‎اي، برگزاري سي انتخابات در سه دهه اخير را پرچم افتخار نظام و نشانه مردم سالاري جاري در كشور برشمردند و خاطرنشان كردند: با وجود همه بداخلاقي ها و ادعاها، انتخابات در دوره هاي مختلف، خوب، روشن و شفاف برگزار شده و هيچ‏كس نتوانسته است ادعايي را خلاف اين واقعيت، اثبات كند.

رهبر انقلاب اسلامي مسئولان سه قوا را به نگه داشتن احترام انتخابات توصيه مؤكد كردند و افزودند: هيچ كس نبايد به هيچ نحوي در انتخابات دخالت كند تا انتخابات براساس روال قانوني انجام و مجلس بر اساس تشخيص و انتخاب مردم تشكيل شود.

در ابتداي اين ديدار كه در سالروز افتتاح اولين دوره مجلس در نظام جمهوري اسلامي برگزار شد، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در گزارشي اعلام كرد: "مجلس هشتم در سه سال اخير 238 قانون تصويب و 42 گزارش نظارتي درباره عملكرد دستگاهها و مسائل مهم كشور تهيه كرده است ".

وي با اشاره به تلاش‌هاي صورت گرفته براي تحقق سيستماتيك بعد نظارتي مجلس افزود: بيش از 4800 شكايت به كميسيون اصل نود واصل شده كه بررسي شده يا در حال بررسي است.

رئيس مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: مجلس در جهت صيانت از حقوق ملت بر اجراي صحيح قوانين مصر است.

لاريجاني با اشاره به تشكيل كميسيونهاي خاص درباره اصل 44، طرح تحول اقتصادي و جهاد اقتصادي گفت: نمايندگان مجلس تلاش مي كنند با پرهيز از حاشيه هاي سياسي، تلاشهاي خود را بر نيازهاي اساسي كشور متمركز كنند و با تعامل منطقي و قانوني با ديگر قوا، وظايف خود را تحت رهنمودهاي رهبر معظم انقلاب به انجام برسانند.

وي با اشاره به فضاي باز اظهار نظر نمايندگان درباره همه مسائل كشور تأكيد كرد: نمايندگان ملت با موضع گيري قاطع در مقابل نظام سلطه به ويژه زياده‎خواهي‎هاي امريكا، از اسلام و انقلاب دفاع مي‎كنند.
انتهاي پيام/10

نظرات بینندگان