کد خبر: ۱۱۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۰

به مدت 2 ساعت ايران اجازه عبور هواپيماي مركل از آسمان خود را نداد

هواپيماي حامل صدراعظم آلمان سه شنبه شب گذشته پس از مخالفت ايران با عبور از حريم هوايي اين كشور چندين ساعت در تركيه معطل ماند.
هواپيمايي كه حامل «آنگلا مركل» و هيئت بزرگي متشكل از نمايندگان اقتصادي و خبرنگاران به مقصد هند بود، شب گذشته به دليل مخالفت ايران با اجازه عبور از حريم هوايي اين كشور 2 ساعت بر فراز تركيه پرواز كرد.
براساس اين گزارش، در پي اين واقعه با ميانجيگري دولت تركيه و مداخله وزارت خارجه آلمان، ايران در آخرين دقايق با عبور اين هواپيما موافقت كرد.
«اشتفان زايبرت»، سخنگوي دولت آلمان در اين مورد گفت: اگر (عدم اجازه عبور) بيش از اين طول مي كشيد هواپيماي حامل صدراعظم ناچار مي شد به دليل كمبود سوخت در تركيه به زمين بنشيند. «كلاوس گرومري» از وزارت خارجه آلمان نيز در اين مورد گفت: دليل چنين اتفاقي همچنان روشن نيست اما مي تواند مشكلات (موجود) با ايران باشد.
وزارت خارجه آلمان همچنين با صدور بيانيه اي اعلام كرد: اقدام ايران در ايجاد مانع در برابر سفر صدراعظم غيرقابل قبول و نشانه بي احترامي نسبت به آلمان است و براي ما قابل پذيرش نيست. به گزارش بي بي سي سخنگوي آلمان گفته است كه اين اقدام دولت ايران صدراعظم را با وضعيتي مواجه ساخت كه براي او سابقه نداشته است.
عصبانيت آلمان از اين اقدام كه حق هر كشوري در حفظ حاكميت خود است در حالي صورت مي گيرد كه دولت آلمان در ساليان گذشته در همراهي با گروهك هاي ضدانقلاب مانند منافقين و پژاك، همكاري با فتنه گران و تشديد تحريمهاي هوايي و مالي ايران نقش برجسته اي را برعهده داشته است و هيچگاه چنين مواضعي را حتي تكذيب نكرده است.
سرگرداني حامي تروريسم
روز گذشته هواپيماي صدراعظم آلمان به خاطر حركت مقتدرانه جمهوري اسلامي ايران مبني بر عدم اجازه عبور به حاميان تروريست ها از مرزهاي ايران دو ساعت در پشت مرزهاي ايران سرگردان شد.
سرگرداني خانم مركل در مرزهاي ايران دقيقا در نقطه اي بود كه وي تلاش كرده است آن نقطه را با حمايت گروهك تروريستي پژاك ناامن نمايد.
دولت آلمان در ساليان گذشته با حمايت مالي و سياسي خود گروهك تروريستي پژاك را راه اندازي كرد، رحمان حاج احمدي سركرده گروهك تروريستي پژاك كه تابعيت آلماني دارد در مصاحبه اي در سال گذشته با افتخار گفته بود كه دستگاه امنيتي آلمان از فعاليت هاي وي در آلمان باخبر است.
دفاع دولت آلمان از اين گروهك تروريستي در حالي است كه در ساليان اخير حركت هاي تروريستي را در شهرهاي مرزي ايران انجام داده است و آلمان براي اينكه از فشارهاي بين المللي ناشي از عملكرد خود در حمايت از اين گروه تروريستي رهايي يابد به مدت دو روز سركرده گروهك پژاك را دستگير مي كند و بدون توجه به درخواست هاي ايران براي تحويل و محاكمه عبدالرحمن حاج احمدي، وي را بلافاصله آزاد مي كند.
در همان زمان سخنگوي وزارت خارجه ايران در واكنش به اين اقدام دولت آلمان عليه امنيت ملي كشورمان گفت: سركرده گروهك تروريستي پژاك كه جنايت هاي زيادي انجام داده و به جنايت هايش اعتراف كرده و ما سالهاست كه به دنبال دستگيري اين فرد و گروهك وابسته به آن هستيم. مهمان پرست گفت: با توجه به اين كه تمام اسناد جنايت هاي آن ها را به طرف هاي غربي و اروپايي داده ايم، سركرده اين گروهك به صورت نمايشي توسط دولت آلمان دستگير و سپس آزاد شد. حمايت دولت آلمان از اين گروهك تروريستي در صورتي ادامه دارد كه گزارش رسمي اينترپل(پليس بين المللي) جنايات وي را كه بيش از 300 نفر از هموطنانمان را به قتل رسانده به اطلاع كشورهاي حامي اين گروهك رسانده است.
حمايت آلمان تنها به گروهك تروريستي پژاك ختم نمي شود اين كشور در ساليان گذشته به حمايت هاي سياسي و مالي خود از گروهك منافقين نيز ادامه داده است. سال گذشته هنگامي كه مردم ايران سرگرم تدارك عيد نوروز بودند اعضاي پارلمان آلمان مهمان سركرده گروهك تروريستي منافقين بودند، جمعي از اعضاي پارلمان آلمان از مريم قجر عضدانلو ابريشم چي رجوي همسر سركرده گروهك تروريستي منافقين دعوت كردند تا در مجلس اين كشور سخنراني كند. مريم رجوي در سخنراني خود خواستار اعمال تحريم هاي نفت و بنزين عليه ايران شد و گفت: نبايد با تحريم ها به خاطر اين كه به مردم صدمه مي زند، مخالفت كرد.
وي خواستار به رسميت شناخته شدن گروهك منافقين گرديد و همچنين ازاروپايي ها خواست دولت عراق را به خاطر تلاش، براي تعطيلي پادگان نظامي اشرف تحت فشار قرار دهند.
اين عضو مركزيت گروهك تروريستي منافقين كه مانند ديگر گروهك هاي ضدانقلاب، پس از حماسه هاي مردمي 9 دي و 22 بهمن منفعل به نظر مي رسيد، براي القاي زنده بودن جريان فتنه، ترقه بازي در چهارشنبه سوري را شاهد آورد! اكنون كه دولت آلمان اقدام ايران را در دفاع از امنيت ملي خود به عنوان تخلف از قواعد ديپلماتيك ارزيابي مي كند آيا آلمان مي تواند به اين سؤال پاسخ دهد كه حمايت از گروهك هاي تروريستي كه سازمان هاي بين المللي به تروريستي بودنشان اذعان كرده اند در كجاي قواعد بين المللي آمده است؟

 

انتهای پیام/16

نظرات بینندگان