کد خبر: ۱۲۳۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۰۷ تير ۱۳۹۷
با حضور وزیر بهداشت صورت گرفت:

بهره برداری از بیمارستان ۱۰ تخت خوابی امام رضا کامفیروز/ آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 300تخت‌خوابی اقلید

وزیر بهداشت گفت: دولت با همه موانعی که ایجاد شده است می کوشد تا به مردم خدمت کند و این تلاش ها با اولویت بندی صورت می گیرد که در درجه نخست، تغذیه مردم و سپس، تامین سلامت است.
بهره برداری از بیمارستان ۱۰ تخت خوابی امام رضا(ع) کامفیروز با حضور وزیر بهداشت
به گزارش شیرازه، «سید حسن هاشمی» وزیر بهداشت که شب گذشته وارد استان فارس شده است، بامداد امروز، هفتم تیر، عازم کامفیروز شد.

دکتر «هاشمی» در آئین افتتاح بیمارستان محلی امام رضا(ع) با قدردانی از تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای بهره برداری از این خدمت جدید در کامفیروز، تاکید کرد: باید برای توسعه خدمات رسانی به مردم، تلاش کنیم.

وزیر بهداشت افزود: دولت با همه موانعی که ایجاد شده است می کوشد تا به مردم خدمت کند و این تلاش ها با اولویت بندی صورت می گیرد که در درجه نخست، تغذیه مردم و سپس، تامین سلامت است.

نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد نیز در این آئین، از وزیر بهداشت و مسوولان دانشگاه به پاس تلاش برای توسعه خدمات سلامت در استان قدردانی کرد و گفت: وزیر بهداشت، بیشترین سفر را به استان فارس داشته است.

محمدمهدی برومندی سلامت را یکی از مهم ترین نیازهای جامعه خواند و افزود: برای داشتن جامعه سالم، باید سرمایه گذاری کرد.

او ادامه داد: تلاش های مجموعه وزارت بهداشت، بستری را فراهم کرده که توسعه سلامت فراهم شود واین امر، با وجود کاهش درآمدهاو تحریم ها صورت گرفته است.

«برومندی» با بیان اینکه پروژه های خوبی هم اکنون در حوزه سلامت استان در حال ساخت است، گفت: منطقه کامفیروز به دلیل گردشگری بودن، نیاز به توسعه خدمات سلامت دارد.

«رهام پیکری» فرماندار کامفیروز نیز با تقدیر از بهره برداری این خدمت، خواستار توسعه تجهیزات و خدمات این بیمارستان شد.

همچنین در این آئین، از «هدایت الله آثار نسب»، «امیرعلی اکبری» و خانواده مرحوم «محمدحسین نظری» به پاس اهدای زمین این بیمارستان، تجلیل شد.

بیمارستان محلی ۱۰ تخت خوابی امام رضا(ع) با مساحت ۲۲هزار مترمربع و زیربنای حدود هزار و هشتصد متر مربع، به همراه دو خانه پزشک، به همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اعتباری حدود چهار میلیارد تومان ساخته و مورد بهره برداری قرار گرفت.

برای این بیمارستان ۱۰ تخت خوابی، بخش های آزمایشگاه، دندانپزشکی، داروخانه، زایشگاه، اورژانس و رادیولوژی پیش بینی شده و به بخش خصوصی با تعرفه دولتی واگذار شده است.
کامفیروز از دو بخش کامفیروز جنوبی و شمالی تشکیل شده که جمعیتی بالغ بر چهل هزار نفر دارد.

در این دو بخش کار خدمات رسانی به مردم منطقه با پنج مرکز بهداشتی درمانی و ۲۵ خانه بهداشت، انجام می گیرد.

«زارع نژاد» مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، «محمدمهدی برومندی» نماینده مردم مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد، «علامه» مسوول سفرهای استانی وزیر بهداشت، اعضای هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، فرماندار کامفیروز، امام جمعه، بخشدار، مسوولان نظامی و انتظامی و جمعی از مسوولان محلی در این سفر وزیر بهداشت را همراهی می کردند.

 آغاز عملیات اجرایی ساخت بیمارستان 300تخت‌خوابی حضرت سیدالشهداء(ع) اقلید 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در ادامه سفر امروز خود به استان فارس، عازم شهرستان اقلید شد که دستاورد این حضور، آغاز عملیات اجرایی ساخت دومین بیمارستان این شهرستان، با نام مبارک حضرت سیدالشهداء(ع) بود.

 وزیر بهداشت در آئینی به مناسبت هفتم تیر، یاد شهدای انقلاب اسلامی را گرامی داشت و گفت: امید است این بیمارستان که برای ساخت آن، 200میلیارد تومان اعتبار نیاز است، به زودی به مجموعه خدمات سلامت در اقلید، افزوده شود.

او با بیان اینکه هم اکنون نیز مبلغی از سوی نیکوکاران برای ساخت این بیمارستان جمع‌آوری شده است، نسبت به تداوم این مشارکت، ابراز امیدواری کرد.

وزیر بهداشت افزود: در شرایط موجود، همه باید در مسیر دستیابی به اولویت ها که شامل تامین غذا، سلامت و اشتغال است، در کنار یکدیگر بوده و کمک کنند.

دکتر «هاشمی» با تاکید بر توجه به مشکلات مردم، گفت: مردم، دولت و مجلس را از خود می دانند و در سختی ها نیز همراهی می کنند و ما نیز از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم بود.

نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی نیز در این آئین، وزیر بهداشت را یکی از وزرای ارزشمند کشور معرفی کرد که نه تنها در موضوع سلامت، بلکه در هر برهه ای که کشور نیاز داشته، آماده بوده و تلاش های او در جای جای کشور، قابل مشاهده است.

«سید حسین افضلی» با اشاره به جمعیت عشایری اقلید، گفت: در مجموع این شهرستا، جمعیتی حدود 140هزار نفر دارد که با توجه به خدماتی که در عرصه سلامت اقلید راه اندازی شده است، پذیرای مراجعان از مناطق و شهرستان های اطراف نیز هست.

او ادامه داد: مسولان دانشگاه، در سفرهایی که به اقلید داشته اند، مسایل را از نزدیک مشاهده کرده و تلاش های خوبی صورت گرفته که امیدواریم بهره برداری از این بیمارستان نیز در مدت کوتاهی، انجام گیرد.

 «افضلی» از مشارکت نیکوکاران سلامت این شهرستان در امر توسعه خدمات خبر داد و گفت: برای ساخت بیمارستان سیصد تخت خوابی حضرت سیدالشهداء(ع) اقلید نیز به عنوان بیمارستان دوم شهرستان، تاکنون مبلغ یک و نیم میلیارد تومان، با همت والای نیک اندیشان، جمع آوری شده است.

بیمارستان دوم شهرستان اقلید، با پیش بینی سیصد تخت‌خواب، در زمینی به مساحت 85هزار مترمربع، کلنگ زنی شد.

وزیر بهداشت در ادامه حضور خود در شهرستان اقلید، از بیمارستان حضرت ولیعصر(عج)، بازدید کرد.

بیمارستان فعلی شهرستان اقلید، مزین به نام حضرت ولیعصر(عج) در سال 1359 فعالیت خود را با 30 تخت خواب آغاز کرد و در سال 68 ، به 70 تخت‌خواب ارتقاء یافت.

همزمان با افتتاح ساختمان جدید، این بیمارستان بار دیگر در سال 80 به 96 تخت‌خواب و در سال 96 به 196 تختخواب ارتقا یافت.

بيمارستان حضرت ولیعصر (عج) اقلید به عنوان بيمارستان درجه يک شناخته شده و در حال حاضر داراي بخش هاي بستري شامل داخلي، اطفال، جراحي زنان، جراحی گوش و حلق و بيني، جراحی چشم و جراحی ارتوپدي، آی سی یو، آي سي يو نوزادان و سي سي يو، در کنار امکاناتي نظیر سونوگرافي، تست ورزش و سي تي اسكن و بخش های سرپایی همودیالیز، تالاسمی، اتفاقات سرپایی و بستری و همچنین زایشگاه است.

اين بيمارستان داراي دو اتاق عمل است که آمار جراحی های آن در حال حاضر ماهانه به طور متوسط به 180 عمل جراحي می رسد.

بخش‌هاي پاراکلينيک این بیمارستان نیز شامل آزمايشگاه، راديولوژي، داروخانه و فيزيوتراپي است.

درمانگاه تخصصی بیمارستان حضرت ولیعصر(عج) اقلید، با حضور متخصصانی در حوزه های زنان، اطفال، داخلی و ارتوپدی، پذیرای مراجعان است.

شهرستان اقلید با جمعیت متغیر تقریبی 140 هزار نفر به عنوان ششمین شهر مرتفع ایران و مرتفع‌ترین شهر استان فارس با وسعت 7054 كيلومتر مربع، داراي سه نقطه شهري، سه بخش و 80 روستاست.

در این شهرستان علاوه بر بيمارستان حضرت ولیعصر (عج)، در سه مرکز 10 تخت خوابی جامع سلامت شهری روستایی، هشت مرکز خدمات جامع سلامت روستایی، 33 خانه بهداشت و پایگاه سلامت، چهار پایگاه اورژانس فعال، مرکز پیام 115، سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری، یک مرکز آموزش بهورزی و سه پایگاه سلامت شهری، ارائه خدمات سلامت صورت می گیرد.

«هادی پژوهش» معاون سیاسی امنیتی استاندار فارس، «سید حسین افضلی» نماینده مردم اقلید در مجلس شورای اسلامی،«علی بهادر» رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رئیسه دانشگاه به همراه مسوولان شهرستان اقلید، در این برنامه وزیر بهداشت را همراهی می کردند./101

نظرات بینندگان