کد خبر: ۱۲۴۲۰۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۷

شروط استخدام معلمان حق‌التدریسی

نمایندگان در جلسه علنی امروز شروط استخدام معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را مشخص کردند.
شروط استخدام معلمان حق‌التدریسی
به گزارش شیرازه، وکلای ملت  در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه، 16مرداد) مجلس شورای اسلامی با 154 رأی موافق، 13 رأی مخالف و 14 رأی ممتنع از مجموع 226 نماینده حاضر در جلسه با طرح الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی  موافقت کردند.

در این ماده واحده آمده است؛ یک ماده به شرح زیر به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی مصوب 1388/7/15 و اصلاحات و الحاقات بعدی آن الحاق می‌شود.

ماده الحاقی -وزارت آموزش و پرورش مکلف است مشمولین قانون اصلاح تبصره (10) ماده (17) قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب 1395/6/3 را با رعایت موارد ذیل به استخدام در آورد.

١- کلیه نیروهای حق التدریس و پیش دبستانی مشمول قانون مورد اشاره (شامل معلم، مربی پرورشی، تربیت بدنی، مشاور، مربی بهداشت و امور اداری) با توجه به رشته و دوره تحصیلی، جنسیت و سنوات خدمت و ظرفیت استخدام اعلامی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور و براساس نیاز استانها باید یک دوره آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی کنند تا پس از شرکت در آزمون پایان دوره و اخذ نمره قبولی (از سال دوم تا پایان برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی) به استخدام در آیند.

2- آموزشیاران و آموزش دهندگان مستمر (دو نفر و بالاتر) که در قبل از سال 1392 با نهضت سوادآموزی همکاری داشته اند (مشمولین قانون اصلاحی 1395/6/3) پس از شرکت و قبولی در آزمون داخلی که توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار می شود و با توجه به نیاز آموزش و پرورش، رشته تحصیلی، جنسیت و سنوات خدمت و ظرفیت استخدام اعلامی توسط سازمان اداری و استخدامی کشور باید حداقل دوره یکساله آموزشی را در دانشگاه فرهنگیان طی نمایند تا پس از قبولی در آزمون پایان دوره تا پایان برنامه ششم توسعه به استخدام درآیند.

3- نحوه آموزش در دانشگاه فرهنگیان و پذیرش براساس آیین نامه اجرائی که حداکثر ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان اداری و استخدامی کشور با نظارت دو نفر از اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری تهیه می شود و به تصویب هیأت وزیران می رسد، تعیین می‌شود.

4- بار مالی این قانون از محل حذف حقوق دریافتی حق التدریسی‌های تبدیل وضعیت شده در این قانون، در بودجه سنواتی تأمین می‌شود.

منبع: مشرق
نظرات بینندگان