کد خبر: ۱۳۰۱۹۲
ترحلوای شیرازی یکی از شیرینی‌هایی است که این روزها در سفره افطار شیرازی ها حضور پر رنگی دارد.
تاریخ: ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۲
به گزارش شیرازه، ترحلوای شیرازی با مقدار کمی قند و روغن تهیه شده واز موادی همچون شیر، نشاسته و زعفران تهیه می شود. این دسر اصالتا مربوط به شهر شیراز و در ماه رمضان همراه با سایر دسرها همچون زولبیا، بامیه و گوش فیل زینت بخش سفره افطار است. زعفران، گلاب و شکر طعم بی نظیری به این دسر سنتی می بخشد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
* نظر: