کد خبر: ۱۳۱۷۸۷
فالوده یکی از دسرهای سنتی و قدیمی ایرانی محسوب می شود که طرفداران بسیار دارد. این دسر خوشمزه به صورت تنها یا با بستنی سنتی سرو می شود. معروف ترین نوع فالوده متعلق به شهر شیراز است که با نام فالوده شیرازی شناخته می شود.
تاریخ: ۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۲
اب جوش برای حل شدن نشاسته آماده میشود
اب جوش برای حل شدن نشاسته آماده میشود
مخلوطی از نشاسته خشک وتر را با هم ترکیب میشود
مخلوطی از نشاسته خشک وتر را با هم ترکیب میشود
به نسبت  دقیق مخلوطی از نشاسته خشک و نشاسته تر با هم ترکیب میشوند
به نسبت دقیق مخلوطی از نشاسته خشک و نشاسته تر با هم ترکیب میشوند
پس از حل  ویک دست شدن برای پخت آاماده میشود
پس از حل ویک دست شدن برای پخت آاماده میشود
در دیگهای مسی و بزرگ کامل حل و یک دست میشود
در دیگهای مسی و بزرگ کامل حل و یک دست میشود
پس از قالب گیری در تشت های اب سرد ریخته تا بهم نچسبد
پس از قالب گیری در تشت های اب سرد ریخته تا بهم نچسبد
در قالب با فشار بصورت رشتهای باریک در می آیددر ابسرد ریخته
در قالب با فشار بصورت رشتهای باریک در می آیددر ابسرد ریخته
پس از آماده شدن با شیره شکر غلیظ شهد گیری میشود
پس از آماده شدن با شیره شکر غلیظ شهد گیری میشود
نوش جانتان
نوش جانتان

نظرات بینندگان