کد خبر: ۱۳۳۹۲۷
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸

نان بی‌کیفیت مهمان سفره‌های مردم شهرستان پاسارگاد / بهبود کیفیت نان دغدغه مردم

بعد از گران شدن نرخ نان ، مردم به شدت از کیفیت نان گلایه مند هستند

به گزارش شیرازه به نقل از طنین پاسارگاد، نان خوب، حاصل وجود گندم مرغوب، آرد مناسب و نانوای ماهر است و اگر هر كدام از این عناصر كیفیت لازم را نداشته باشد نمی توان انتظار نان درجه یك را داشت.
  بعد از گران شدن نرخ نان، مردم به شدت از کیفیت نان گلایه مند هستند. وقتی یک قرص نان سنگگ به نرخ1450تومان و نان لواش به 320تومان می رسد بی شک مصرف کننده توقع کیفیت بالاتر نان از سوی عرضه کننده دارد. اما متاسفانه کیفیت نان در شهرستان پاسارگاد نه تنها بالا نرفته است بلکه به شدت از کیفیت نان کاسته شده است.
نان لواش كاغذي شده و از تنور بيرون نيامده خشك مي شود، نان سنگك گه گفته مي شود بيشترين ارزش غذايي را دارد، خمير يا سوخته تحويل مردم داده مي شود.

به گفته مردم استفاده از افزودني هاي غيرمجاز همچون جوش شيرين و جوهر قند با وجود اقدامات سلبي و جريمه ها هر چند خيلي كم شده است اما به نطر میرسد در تعداد اندکی از نانوایی ها همچنان مرسوم است.
امیدواریم که مسئولین و بازرسان مربوطه به این خواسته به حق مردم توجه کنند و مشکل کیفیت نان در شهرستان حل شود.

برچسب ها: نان ، بی کیفیت ، پاسارگاد
نظرات بینندگان