کد خبر: ۱۳۸۱۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس عنوان کرد:

فارس رکورد دار ثبت نام طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی/ فرصت طلایی به واحدهای صنفی و فعالین اقتصادی با ثبت نام در طرح کارورزی/ اشتغال1432 نفر از طریق طرح کارورزی در فارس

رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون کارورفاه اجتماعی فارس با اشاره به​ مقام نخست فارس در اجرای طرح کارورزی فارغ التحصیلان دانشگاهی؛​ از ثبت نام 11762 نفر​در سامانه طرح کار‌ورزی​ خبرداد.
به گزارش شیرازه، روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس؛ مهروش جلالی  با اشاره به ثبت نام 11762 نفر از طریق 2988 واحد پذیرنده در طرح کارورزی بیان کرد:  از این تعداد 4793 نفر مرد و 6969 نفر زن واجد شرایط درسامانه طراحی شده طرح کارورزی ثبت نام کرده اند که منجر به انعقاد 4486 قرارداد شده است.

 رئیس اداره  اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان فارس گفت:  از مجموع قراردادها؛  2944 قرارداد زن  و 1542 قرارداد مرد منعقد شده است که استان فارس از این نظر  مقام اول در بین دیگر استان ها دارد.

 جلالی  خاطرنشان کرد:  تاکنون حدود 1432 نفر از محل اجرای این طرح شاغل شده اند که از این تعداد 1021 نفر زن و 411 نفر مرد بوده اند و همچنین سهم بیمه کارفرما توسط دولت نزد شعب سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود.

 رئیس اداره  اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس از طرح کارورزی به عنوان یک فرصت طلایی برای کلیه واحدهای صنفی ،اتحادیه ها ،اتاق اصناف ،فعالین بخش کشاورزی وصنعتگران یاد کرد که با استخدام کارورزان دانش آموخته دانشگاهی یکی از بسته های تدوین شده جهت رونق تولید و اشتغال کارورزان،  دانش آموختگان دانشگاهی فراهم شود.

 جلالی  تصریح کرد: خوشبختانه شهرستان های رستم ،داراب ،زرقان، کوار، خرم بید، نی ریز، ممسنی، پاسارگاد، قیرکارزین، فیروزآباد، فراشبند، استهبان، اقلید، زرین دشت، مهر، سپیدان، شیراز، کازرون، لارستان، لامرد، خرامه و سروستان به عنوان شهرستان های موفق براساس رتبه بندی عملکرد یک ساله طرح کارورزی هستند.

 رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس  با بیان اینکه بعد از فارس با 4486 قرارداد؛  استانهای لرستان با3346 قرارداد ،کرمان با 2839 قرارداد ،اصفهان با 2491 قرارداد، قرار دارند؛ یادآورشد: همچنین استان های اردبیل با 2310 قرارداد، هرمزگان با 2269 قرارداد،دخراسان رضوی با2204 قرارداد وگلستان با 1875 قرارداد بهترین عملکرد درطرح کارورزی دربین دیگر استان ها دارند.

 جلالی  تصریح کرد: کمک هزینه ای که توسط دولت در دوره کارورزی پرداخت می شود حداقل معادل یک سوم دستمزد شورای عالی کار است که این مبلغ برای مدرک کارشناسی 500 هزار تومان، ارشد 600 هزار تومان ودکترا 700 هزار تومان است که درپایان دوره مقدماتی قابل پرداخت است‌.

 وی افزود: همچنین کارورز درطول دوره کارورزی از بیمه مسولیت مدنی برخوردار است که توسط دولت پرداخت می شود ومی توان قاطعانه ادعا کرد که بکارگیری کارورزان در دوره مقدماتی هیچ گونه بار مالی برای کارفرمایان ندارد.

 جلالی  درخصوص شرایط کارفرمایان برای شرکت درطرح کارورزی نیز گفت : دراین طرح کلیه واحدهای صنفی، صنعتی، کشاورزی و تعاونی به شرط داشتن دو نفر نیروی شاغل بیمه شده تامین اجتماعی می توانند از مزیت واشتغال یک نفر کارورز دانش آموخته دانشگاهی استفاده کنند.

  رئیس اداره  اشتغال و هدایت نیروی کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه مدت زمان فعالیت یک دانش آموخته دراین طرح 2 سال است؛ عنوان کرد: از این مدت، سه ماه دوره مقدماتی و21 ماه دوره مشوق بیمه ای سهم کارفرما است که در مدت 3 مقدماتی کارورز از شمول کلیه قوانین کار و تامین اجتماعی معاف است و هیچ تعهدی بابت استخدام یا موارد دیگر برای کارفرما ایجاد نمی کند و همچنین درصورت استخدام کارورز بعد از دوره مقدماتی کارفرما می تواند به شرط اینکه دریک سال گذشته ریزش نیرو نداشته باشد از معافیت بیمه ای استفاده کند.

جلالی در خصوص شرایط کارورزان نیز گفت: کارورزان باید فارغ التحصیل دانشگاهی باشند و همچنین داشتن  کارت معافیت یا پایان خدمت وظیفه برای مردان الزامی است.

 جلالی  گفت: حداکثر سن برای شرکت دراین طرح 35 سال است ودمتقاضیان نباید در زمان ثبت نام در سامانه بیش از 3 ماه سابقه پرداخت حق بیمه نزد سازمان تامین اجتماعی در دوسال گذشته داشته باشند.

جلالی  در ادامه همچنین  به تشریح اهداف اصلی این طرح پرداخت و افزود: افزایش قابلیت جذب و اشتغال دانش آموختگان از طریق انتقال مهارت و تجربه در محیط کار برای ورود به بازار کار،ایجاد انگیزه کارآفرینی و کسب وکار در دانش آموختگان ،ارتقاء اخلاق صلاحیت حرفه ای ،فراهم ساختن انتقال دانش از دانش آموخته ،کاهش هزینه بکارگماری نیروبرای کارفرما وبرطرف کردن دغدغه های کارفرمایان بابت جذب نیروی ماهر از اهداف طرح کارورزی است که ضمن طی نمودن آموزش عملی؛  کارفرما با روحیات و توانایی کارورز آشنا می شود .

جلالی   درخصوص نحوه ثبت نام متقاضان شرکت درطرح کارورزی گفت تمام مراحل ثبت نام وانتخاب کارورز از طریق سامانه جدید طرح کارورزی به آدرس karvarzi.mcls.gov.ir و به صورت تمام الکترونیکی است و دانش آموختگان وکارفرمایان باید درسامانه کارورزی ثبت نام کنند.

نظرات بینندگان