کد خبر: ۱۴۳۰۶۱
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۲۱ آبان ۱۳۹۹

امام محله شهر کارزین درگذشت/ نگاه جامع مرحوم جهانگیری به مسائل جامعه و مردم محله

قائم‌مقام امور فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی گفت: مرحوم جهانگیری نگاه جامعی به مسائل اقتصادی، تربیتی و فرهنگی جامعه و مردم محله خود داشتند.
به گزارش سرویس فرهنگی شیرازه، حجت‌الاسلام سیدناصر میرمحمدیان،‌ قائم‌مقام امور فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی و مدیرعامل بنیاد هدایت با اظهار تأسف و تأثر از درگذشت امام محله شهر کارزین استان فارس اظهار کرد: مرحوم جهانگیری نگاه جامعی به مسائل اقتصادی، تربیتی و فرهنگی جامعه و مردم محله خود داشتند.

وی در ادامه افزود: این مرحوم در نگاه به حل مسئله‌های مردم همه‌جانبه نگاه می‌کردند، فقط مشکلات معیشتی و غذایی مردم را حل نمی‌کردند، بلکه دیگر مسائل و دغدغه‌های آنان را هم در نظر می‌گرفتند و برای حل آن چاره می‌جستند. 

مدیرعامل بنیاد هدایت بیان داشت: ایشان با نگاه جامعه نگر خود به جای ساخت مغازه در کنار مسجد محل خود، اقدام به کاشت نخل در مسجد کردند، با این کار هم به زیبایی مسجد افزوده شد، هم پشتیبانی مالی ایجاد شد، هم مشارکت جوانان در برداشت خرما و ... جلب شد و هم آفاتی که در ساخت مغازه و ... به وجود می‌آید ایجاد نشد.

حجت‌الاسلام میرمحمدیان ادامه داد: مرحوم جهانگیری در کنار حل و رسیدگی دغدغه‌های معیشتی و مالی مردم، سایر دغدغه‌های آنان به ویژه مسائل و دغدغه‌های تربیتی و آموزشی آنان را در نظر می‌گرفتند و برای دانش‌آموزانی که برای ادامه تحصیل نیاز به موبایل و تبلت داشتند، موبایل و تبلت تهیه کرد.

‌ قائم‌مقام امور فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: این مرحوم همه مسائل را خوب و بادقت شناسایی می‌کردند و با آبرویی که خداوند به دلیل اخلاص و پیگیری و هماهنگی که داشتند، به ایشان داده بود،‌ استفاده کرده و منابع خوبی جمع می‌کردند و دغدغه‌های مردم را حل می‌کردند؛ ایشان واقعاً خودشان را در جایگاه امام مردم می‌دیدند، ازاین‌رو رفتنشان برای ما تلخ و جان‌سوز است.

وی با اشاره به تلاش‌های فراوان امامان محله در سراسر کشور یادآور شد: حرکتی در کشور ایجاد شده است که امامان مساجد محله تبدیل به امامان محله شده‌اند یعنی شانه خود را زیر مسؤولیت محلات داده‌اند تا مشکلات محلات خود را شناسایی و حل کنند.

مدیرعامل بنیاد هدایت تصریح کرد: امام محله تنها به دغدغه‌های افراد مذهبی و اهل مسجد توجه ندارد بلکه فارغ از مذهبی بودن یا غیرمذهبی بودند،‌ مسجدی یا غیر مسجدی بودن و .... به شناسایی و حل تمام دغدغه‌ها،‌ مشکلات و مسائل مردم می‌پردازد.

وی ادامه داد: امام محله در حل مسائل مردم باید امام مردم باشد،‌ یعنی با مقبولیتی که در میان مردم دارد،‌ مردم را راهبری کرده و به وسیله خودشان، با مشارکت و استفاده از ظرفیت‌ها و توانایی مردم،‌ برای حل مشکلاتشان راهکار ارائه کرده و مسائل را حل کنند و جلو ببرند.

حجت‌الاسلام میرمحمدیان با تأکید بر این‌که اگر مردم پای‌کار امام نیایند، ‌مسائل حل نمی‌شود، بیان داشت: در فرایند حل مسأله ظرافت‌ها و نکات مختلفی وجود دارد که امام باید به همه آن‌ها به صورت همه‌جانبه توجه کند،‌به طور مثال امام محله نباید تنها به مسائل ‌مذهبی، ‌فرهنگی، ‌تربیتی، ‌خیریه یا ... اکتفا کند.

وی با اشاره به ضرورت نگاه نرم‌افزاری به تمدن سازی تصریح کرد: باید تلاش کنیم نگاه نرم‌افزاری تمدن اسلامی را در حل مسأله وارد کنیم،‌ به طور مثال در مدل اشتغال؛ اشتغال مولد،‌ اشتغال سالم و .. را ببینیم، ‌ظرفیت‌های محلی را فعال کنیم، ‌وابستگی را کم کنیم، ‌نگاه علمی داشته باشیم و زنجیره اشتغال را تکمیل کنیم.

مدیرعامل بنیاد هدایت در پایان گفت: در مسائل تربیتی انواع تربیت همچون تربیت در میدان‌، تربیت در صحنه، جمع‌پذیری، تقویت اعتماد به نفس و نکات مختلف دیگر را ببینیم و به صرف تشکیل حلقات اکتفا نکنیم.

شایان‌ذکر است،‌ در پی درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام مهدی جهانگیری، امام محله شهر کارزین در استان فارس،‌ حجت‌الاسلام میرمحمدیان،‌ قائم‌مقام امور فرهنگی تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی و مدیرعامل بنیاد هدایت به نمایندگی از رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در منزل ایشان حضور یافت و به بازماندگان تسلیت گفت.

انتهای پیام/ح/ م

نظرات بینندگان