کد خبر: ۱۴۳۴۵۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۵ - ۱۸ آذر ۱۳۹۹

دوری از اهداف، ورود غیر ضروری به جریان ها علت رکود تشکل های دانشجویی است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز گفت: تشکل ها از وظیفه خودشان خارج شده اند و خیلی از مواقع شاهد این هستیم که یک تشکل محدود به برگزاری یک برنامه های تالاری با موضوعات خیلی پربار شده است!

به گزارش سرویس سیاسی شیرازه، مهدی سالاری پناه دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با اشاره به پیام شفاهی رهبر انقلاب در سی امین سالگرد اتحادیه اسلامی دانشجویان گفت: توصیه اکید ایشان در این پیام، پافشاری بر مبانی بود. به پشتوانه مبانی انقلاب و انقلابی گری، جریان سازی با حفظ شانیت، ارتقا سطح دانشجویی و فعالیت آن در جنبش های دانشجویی باید شکل بگیرد. رسالت های تشکل های دانشجویی ذیل مبانی انقلاب باید تئوریزه بشود و نهایتا در عرصه عمل و هدف گذاری گنجانده شود.

وی افزود: مبانی در گام اول انقلاب به اندازه کافی گفته شده و مشخص است. طبق توصیه رهبری پافشاری بر مبانی تا رسیدن به عرصه عمل و فرهنگ سازی شدن این موضوع، وظیفه تشکل ها در گام دوم انقلاب است. طبق نیاز سنجی های فعالیتی در برخورد با مسائل مختلف مثل کرونا، انتخابات ها، اتفاقات دانشگاهی در سطح شهرو.. باید ذیل مبانی انقلاب با این دید و در چهارچوب شکل بگیرد و به سرانجام برسد.

دوری از اهداف، ورود غیر ضروری به جریان ها علت رکود تشکل های دانشجویی است

سالاری پناه با عنوان اینکه تشکل ها از وظیفه خودشان خارج شده اند و خیلی از مواقع شاهد این هستیم که یک تشکل محدود به برگزاری یک برنامه های تالاری با موضوعات خیلی پربار شده است! گفت: اما این موضوعات به این برنامه ها نمی گنجند و خیلی خوب میتوان فرهنگ سازی کرد و فعالیت های بهتری حتی در خارج از دانشگاه انجام داد.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز، ورود تشکل های دانشجویی به مواضعی که نیاز نبوده و احساس وظیفه نادرست از دلایل رکود تشکل ها و دوری از اهداف است.

وی تصریح کرد: بخشی از رکود را می توان مدل برخورد مسئولین ذی ربط است که یک سیاست گذاری رکود و تحریم از شائبه دولت به تشکل ها و مخصوصا تشکل های انقلابی اعمال می شود.

دانشجویان منشا تحرکات در جامعه هستند

به اعتقاد سالاری پناه، وظیفه جنبش های دانشجویی صرفا صدور بیانیه نیست و دانشجو ها به عنوان منشأ تحرکات یک جامعه هستند. همانطور که دشمنان در اکثر فتنه ها دانشجو ها را به عنوان یکی از ابزار های خود می داند، در نقطه مقابل دانشجو ها باید محل تحرکات اساسی برای انقلاب و مردم باشند. مطالبات عمومی مردم، فرهنگ سازی و... نمونه هایی از آن است.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز با عنوان اینکه بیانیه می تواند در جریان سازی مفید باشد اما هدف نیست گفت: متاسفانه بعضاً هدف قرارگرفته شده و در کوچکترین اتفاقات و تحرکاتی، تشکل ها خودشان را ملزم به واکنش بیانیه ای می بینند. خیلی گسترده تر می شود در مسائل تخصصی تر مطالبه کرد و کار را به نتیجه مطلوب رساند.

رسالت دانشجو فراتر از پوستر چسباندن انتخاباتی است

وی در پاسخ به سوال خبرنگار شیرازه مبنی براینکه با توجه به مطالب گفته شده در تشکل جامعه اسلامی چه فعالیتی انجام داده اید؟ بیان کرد: مصداق کار جریانی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه شیراز و نمود آن را میتوان در انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه سال گذشته مشاهده نمود. آقایانی مخصوصا در فارس بر این اعتقاد بودند که دانشجو نیروی عملی می تواند باشد و کار هایی نظیر پوستر چسبانی، پخش تراکت و... را انجام دهد، ما کاملا ساختار شکنانه با دعوت از کاندیدا ها و برگزاری جلسات متعدد طولانی ورود کردیم.

وی ادامه داد: این جلسات منجر به لیستی شد که انجمن جامعه اسلامی دانشجویان در سطح شیراز ارائه کرد. جایگاه و رسالت دانشجو تنزل یافته بود، در صورتی که دانشجو می تواند از کاندیدا ها مطالبه گری کند، صحبت نماید و تعهدی نیز از طرف آن ها در قبال صحبت هایشان داشته باشد تا با آن در طول سال های نمایندگی به مطالبه وعده ها بپردازد.

در مقابله با استکبار جهانی، نیازمند همت چند جانبه است

سالاری پناه با عنوان اینکه در موارد خیلی متعددی شاهد بازی سازی دشمنان در استکبار ستیزی هستیم به صورتی که از طرف عناصر داخل کشور اجرا می شود ابراز داشت: بازی هایی که تشکل ها درگیر آن خواهند شد و باعث اشتباه راهبردی و عقیده ای برای ابراز می شود.

به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شیراز همانطور که استکبار جهانی تمام اهداف و راهبرد خودش را برای پیشبرد دشمنی خودش می گذارد، تشکل های دانشجویی بایستی تمام افق دید، عمق نگاری، مطالعه و تلاش خودشان را برای مقابله و سد راه استکبار بگذارند.

وی تصریح کرد: دشمنان به سادگی عمل نخواهند کرد که ما با یک بیانیه ای بخواهیم مقابله کنیم بلکه نیازمند همت چند جانبه است. در نهایتا با فعالیت چند جانبه به تجزیه و تحلیل مدل رفتاری و تصمیمات لحظه ای و بازه ای استکبار می رسیم. میتوان با تحلیل جواب داد و به نتیجه رسید. بعضاً تشکل ها درگیر یک بُعد مبارزه با استکبار می شوند. مقابله با استکبار، ساختاری است که بایستی تشکل های دانشجویی در حد خودشان ورود بکنند تا در جای جای مناسب سیاسی کشور اظهار نظر تا داشته باشند.

سالاری پناه در پایان اظهار داشت: آرزو میکنم کسانی که در راستای دغدغه و حس مسئولیت در تشکل های دانشجویی ورود میکنند، با دید بلند مطالعه شده و پر بار وارد شوند. که بتوانند جریان ساز این انقلاب باشند، اتفاقات سریع در راستای اعتلای و پیش برد اهداف اصلی انقلاب در حال روی دادن است که اندازی تعلل می تواند اشخاص را از این تحرکات باز دارد. تحرکات معطل افراد نخواهد شد بلکه باید افراد خوشان را به تحرکات وفق دهند. تشکل های دانشجویی نیز مجزا و جدایی از این افراد نیستند و خودشان را باید با دید بلند وارد بشوند.

انتهای پیام/ح

برچسب ها: شیرازه ، فارس ، شیراز
نظرات بینندگان