کد خبر: ۱۵۲۸۴۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۴ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰

دستگاه پیشرفته مانیتورینگ نوار مغز در بیمارستان نمازی به بهره برداری رسید

نمونه پیشرفته دستگاه مانیتورینگ نوار مغز، با مشارکت خیرین حوزه سلامت، در مرکز آموزشی درمانی نمازی به بهره برداری رسید.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، علی اکبر اسدی پویا پزشک فلوشیپ فوق تخصص صرع و تشنج و استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: یک درصد جمعیت کشور یعنی حدود ۸۵۰ هزار نفر مبتلا به صرع هستند که ۳۰ درصد این افراد، معادل حدود ۲۵۰ هزار نفر، به صرع مقاوم به دارو مبتلا بوده و نیازمند تشخیص‌های دقیق‌تر برای مشخص شدن نیاز به جراحی یا اقدامات درمانی دیگر هستند که برای این کار به دستگاهی با عنوان نوار مغز کامپیوتری نیاز است.

اسدی پویا گفت: این دستگاه به طور همزمان نوار مغز و ویدیوی بیمار را ثبت می‌کند و به پزشک برای تشخیص دقیق مشکل بیمار کمک می‌کند تا برای درمان بیمار به نتیجه مطلوب تری برسیم.

وی با اشاره به نمونه های پیشین این دستگاه، خاطرنشان کرد: نمونه‌های پیشین این دستگاه از سال ۱۳۸۹ در بیمارستان نمازی وجود داشته است، اما دستگاهی که امروز به بهره برداری رسید، پیشرفته‌ترین دستگاه موجود است که با هزینه ۸۰۰ میلیون تومان با کمک خیرین حوزه سلامت و مشارکت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز تهیه و نصب شده است.

 اسدی پویا با اشاره به مشارکت خیرین سلامت برای خرید و فراهم سازی دستگاه‌های پیشین این مرکز، از همراهی نیک اندیشان با مجموعه سلامت فارس برای توسعه خدمات درمان بیماران تقدیر کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شیراز کاربرد این دستگاه پیشرفته را برای تمام مبتلایان به صرع از سنین نوزادی تا کهنسالی که علت بیماری آنان مشخص نیست و مبتلا به صرع کنترل نشده هستند اعلام کرد.

وی گفت: همچنین از این دستگاه در مواردی که به هر دلیل به تشخیص دقیق‌تر نیاز باشد، استفاده می‌شود.

رحیمی جابری مدیرگروه مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز گفت: با توجه به نیاز بیماران دچار تشنج در جنوب کشور و مراجعه آنان به مرکز آموزشی درمانی نمازی، لازم بود این دستگاه، در بیمارستان نمازی راه اندازی شده و به مرحله بهره برداری برسد.

رحیمی جابری گفت: دستگاه مانیتورینگ بیماران مبتلا به تشنج، برای تعیین نوع تشنج و کمک به درمان این بیماران استفاده می‌شود و امیدواریم بهره برداری از این دستگاه، منشا خدمات جدید برای این بیماران باشد.

وی با اشاره به وجود پنج دستگاه نوار مغز در بخش صرع و تشنج بیمارستان نمازی از خدمت رسانی روزانه به پنج تا ۱۰ بیمار در این مرکز خبر داد و اضافه کرد: در یک سال گذشته حدود هزار و ششصد بیمار در این بخش از خدمات تشخیصی و درمانی بهره‌مند شده اند.

انتهای پیام/
نظرات بینندگان