کد خبر: ۱۵۴۵۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۴ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۱
در بازدید رئیس منطقه ۳ سازمان بازرسی کل کشور از بهزیستی فارس مطرح شد:

خدمت‌ رسانی تیم سیار اورژانس بهزیستی فارس به ۱۷ هزار و ۶۲۰ نفر در سال ۱۴۰۰

هوشیار در بازدید رئیس منطقه ۳ سازمان بازرسی کل کشور از بهزیستی فارس از خدمت‌ رسانی تیم سیار اورژانس بهزیستی فارس به ۱۷ هزار و ۶۲۰ نفر در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش سرویس اجتماعی شیرازه، اکرمی رئیس منطقه ۳ سازمان بازرسی کل کشور و بازرس کل استان فارس به همراه بابایی رئیس گروه بازرسی فارس از مراکز تحت نظارت بهزیستی فارس بازدید کردند.

اکرمی در حاشیه این بازرسی انجام این بازدیدها را در شناخت ظرفیت ها و توانمندی های بهزیستی فارس موثر دانست.

محمدرضا هوشیار سرپرست بهزیستی فارس نیز در بازدید بازرس کل استان فارس از اورژانس ۱۲۳ اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ بالغ بر ۳۹ هزار تماس باخط ۱۲۳ اورژانس بهزیستی فارس برقرار شده است و ۶۹۰۰ مورد تماس هم در سه ماهه اول ۱۴۰۱ داشته ایم.

 وی با بیان اینکه خط ۱۲۳ ،تیم سیار و خدمات مداخله در بحران سه قسمت اورژانس بهزیستی فارس هستند، افزود:۱۷هزار و ۶۲۰ نفر در سال ۱۴۰۰ از خدمات تیم سیار اورژانس بهزیستی استفاده کرده‌اند و ۸۰۵۵ مورد پرونده مداخله در بحران های فردی، خانوادگی و اجتماعی نیز تشکیل شده است.

هوشیار در دیدار از مرکز مشاوره رایگان خط ۱۴۸۰آمار تعداد تماس های موفق با صدای مشاور بهزیستی فارس در سال ۱۴۰۰ را بیش از ۱۵۱ هزار تماس عنوان کرد و افزود:  ۴۴ هزار و ۹۳۰ مورد تماس از اسفندماه ۱۴۰۰ تا کنون با صدای مشاور برقرار شده است.

سرپرست بهزیستی فارس گفت: مشاورین ۱۴۸۰ از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۴ شب پاسخگوی تماس های مردم در سراسر استان فارس هستند، بیشترین تماس ها و مشاورات در سال ۱۴۰۰ مربوط به  امور خانواده ،ازدواج، کودک و نوجوان بوده است.

وی در ادامه عدم تناسب ظرفیت مرکز ماده ۱۶ با تعداد معتادان متجاهر پذیرش شده را از چالش‌های این مرکز عنوان کرد و گفت: از ابتدای طرح جمع آوری معتادان متجاهر از تاریخ ۱۰/۱ /۱۴۰۰تعداد ۲۲۰۰ نفر معتاد متجاهر جمع آوری شدند که از این تعداد ۱۳۳ نفر به شهرستان های بومی ارجاع گردیده اند , ۴۵۰ نفر در حال حاضر در مرکز ماده ۱۶ نگهداری می شوند  و مابقی معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۵(مراکز خود معرف)  نگهداری می شوند.

هوشیار افزود : تعداد ۱۴ مرکز ماده ۱۵ در قالب تبصره  ۲ با بهزیستی جهت نگهداری معتادان متجاهر همکاری می کنند و مشکلات مالی  و تامین امنیت مراکز از مهمترین چالش های این مراکز است، لذا باید همه دستگاه‌های متولی از لحظه جمع آوری معتادان متجاهر تا انتهای فرایند درمان با بهزیستی همکار باشند تا  فرآیند درمان به نتیجه برسد.

انتهای پیام/س
نظرات بینندگان