کد خبر: ۳۴۷۴۶
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۱

افزايش 20 درصدي توليد انگور در فارس

برداشت انگور از 73 هزار هکتار تاکستان های مناطق مرکزی فارس آغاز شد .

به گزارش شیرازه به نقل از باشگاه خبرنگاران رئیس جهاد کشاورزی استان فارس گفت : پیش بینی می شود امسال 480 هزار تن انواع انگور برداشت شود که در مقایسه با پارسال 20 هزار تن بیشتر خواهد بود .
پارسال نزدیک 400 هزار تن انگور از تاکستان های استان فارس برداشت شد .
خرد افزود : استفاده از آبیاری قطره ای و کاشت به صورت ایستاده از جمله دلایل افزایش محصول است زیرا در آبیاری به شیوه غرق آبی 60 درصد آب هدر می رود و علاوه بر آن کاشت به صورت خزنده یا پاچراغی باعث توسعه بیماری سفیدک در باغ های انگور می شود.
وی گفت : استان فارس با 73 هزارو 316 هکتار مزارع زیر کشت انگور وتولید سالانه 480 هزار تن محصول از لحاظ میزان زیر کشت و تولید محصول مقام نخست کشور را دارد.
بیشتر انگور استان فارس به ترتیب درشهرستان های بوانات ، شیراز ، ممسنی ، سپیدان و بخش میمند فیروزآباد برداشت می شود که 21 هزارو 541 هکتار از آن به صورت آبی و 51 هزارو 775 هکتار آن به صورت دیم است.
ارقام انگور استان فارس به ترتیب زمان برداشت ؛ یاقوتی ، عسگری ، رطبی ، خلیلی ، ریش بابا ،صاحبی، شیرازی، سیاه ،انگور قرمز بی دانه و سفید بی دانه و سمرقندی است.
ارقام خلیلی و عسکری به صورت کشمش و رقم شیرازی بیشتربه صورت آبغوره و بقیه به صورت تازه خوری استفاده می شود.
انگور میوه‌ای سرشار از ویتامین های
A، B، C ، منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است.
این میوه خاصیت ضد سرطانی و ضد عفونی کنندگی دارد.

انتهای خبر/ص

نظرات بینندگان