کد خبر: ۴۶۸۴۵
مردم کشمیر در ایام محرم غذای مخصوص و جالبی طبخ می‌کنند که پختن آن حدود 2 روز به طول می‌انجامد.
تاریخ: ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۴

به گزارش شیرازه به نقل از فارس، با فرا رسیدن ایام محرم مردم منطقه کشمیر مبادرت به پخت غذای مخصوصی موسوم به «وازوان» می‌کنند.

این غذا تنها در 2 مناسبت در این منطقه طبخ می‌شود که یکی از آنها ایام محرم است.

اکثر خانواده‌های این منطقه، به‌ خصوص شیعیان، پس از برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان، این غذا را در بین عزاداران توزیع می‌کنند.

آماده‌سازی این غذا و پختن آن 2 روز به طول می‌انجامد و هر بار آشپزها حدود 12 دیگ از آن تهیه می‌کنند.

وازوان غذایی است که طبخ آن چندین مرحله دارد و در واقع هنر پختن آن بخشی از فرهنگ و هویت مردم کشمیر به شمار می‌رود.

گفته می‌شود این سبک آشپزی در زمان حمله «شاه تیمور» به هند در قرن پانزدهم و مهاجرت صدها سرآشپز ماهر سمرقندی به همراه وی به دره کشمیر وارد این منطقه شده است.

این غذا از محبوبیت زیادی بین مردم کشمیر برخوردار است.

انتهای پیام/

نظرات بینندگان