کد خبر: ۶۳۲۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۰۱ آذر ۱۳۹۳

خوشمزه اما...

غذاهایی که در فست فودها طبخ می‌شوند، دارای ارزش غذایی پایینی از نظر ویتامین و املاح مورد نیاز بدن هستند کمبود ارزش‌های غذایی یکی از مشکلاتی است که کودکان و نوجوانان را در سن رشد تهدید می‌کند.






































نظرات بینندگان
نظرات بینندگان
ناشناس
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
شنبه ۰۱ آذر ۱۳۹۳
0
توصیه سازمان جهانی بهداشت برای پیش گیری از سرطان در بحث تغذیه شامل مصرف نکردن الکل، مصرف نکردن بیش از حد گوشت قرمز، مصرف چربی های اشباع نشده، شیرینی جات و مصرف میوه جات و سبزیجات تازه و پخته، مرکبات، لبنیات و گوجه فرنگی می شود.



از سویی به گفته مقام های این سازمان دومین علت ایجاد سرطان، فست فود است