کد خبر: ۷۳۶۵۹
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۳ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۴

لذت خوردن بستنی و فالوده در خنک ترین شهر فارس + تصاویر

در فصل گرما یکی از بهترین خوراکی ها خوردن بستنی و فالوده سنتی است

به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از مارگون:در فصل گرما و برای دورماندن از عطش این روزها چیزی بهتراز خوردن بستی یا فالوده سنتی نیست ما هم براین شدم تادرسطح شهر سری به یکی از این بستنی بندی ها باقدمتی بیست واندی ساله بزنیم تا از حال وهوای کارگاه گزارش بگیریم وهم طرز تهیه بستنی وفالوده رابرای شما بیان کنیم

طرز تهیه :

شیر را بجوشانید. ثعلب را با شکر مخلوط کرده، آن را آرام آرام به شیر در حال جوش اضافه کنید.شیر را با مفتول دستی هم بزنید تا شکر در شیر حل شود.سپس آن را روی حرارت برداشته، وقتی شیر داغی خود را از دست داد، از صافی رد کنید تا یک دست شود.بگذارید شیر کمی خنک شود سپس محلول زعفران ، گلاب و هل را به شیر افزوده و هم بزنید.سپس در فریزر قرار دهید. هر یک ساعت یک بار خارج کرده، هم بزنید و مجدداً در فریزر قرار دهید تا خودش را بگیرد ولی یخ نزند، این عمل را ۴ بار تکرار کنید.روش دیگر این است که مایه ی بستی را در دستگاه بستی ساز بریزید و در آخر پسته ی خرد شده را به بستنی بیفزایید.خامه را در سینی فر لبه کوتاه به ضخامت ۱تا۲ میلی متر پهن کنید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند، سپس خامه را خرد کرده و داخل بستی آماده بریزید.بستی را با قاشق چوبی هم زده و مجدداً در فریزر قرار دهید.به علت وجود شیر و خامه در بستنی، برای افرادی که به مقدار کم لبنیات می خورند، می تواند مفید باشد.

نظرات بینندگان