کد خبر: ۸۵۵۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۶ اسفند ۱۳۹۴

کارگاه پخت مسقطی انجیر در استهبان+ عکس

مستقطی انجیر در انواع کنجدی، مغز دار، گل محمدی و . . . در کارگاه های کاملا بهداشتی تولید و جهت فروش به بازار عرضه می گردد

به گزارش سرویس شهرستان های شیرازه به نقل از سراج استهبان؛ شهرستان استهبان به عنوان بزرگترین باغشهر انجیر دیم جهان شهره بوده و از چندین سال پیش مردم به دنبال فرآوری انجیر بوده اند.

حدود یک دهه بیشتر از پخت مسقطی انجیر در استهبان نمی گذرد اما در هیمن مدت کوتاه این محصول توانسته جایگاه خود را در داخل و خارج استان پیدا کند.

طریقه پخت مسقطی انجیر

بعد از ترکیب مواد اولیه که  شامل نشاسته، شکر، روغن، انجیر و سایر افزودنی های مجاز است مواد به مدت 3 الی 4 ساعت در پاتیل های مخصوص مانده تا کاملا پخته شود. مسقطی پخته شده را درون ظرف هایی ریخته تا کاملا سرد شود. مسقطی های سرد شده را به اشکال منظم با دستگاه برش زده تا جهت بسته بندی آماده شود و بعد از بسته بندی در اوزان مختلف در انواع کنجدی، مغز دار، گل محمدی و . . . در کارگاه های کاملا بهداشتی تولید و جهت فروش به بازار عرضه می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نظرات بینندگان