کد خبر: ۹۲۵۹۵
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۴ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۵
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس مطرح کرد؛

بسترسازی امر به معروف و نهی از منکر همگانی مهم‌ترین وظیفه رسانه‌ها

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس به تبیین انتظارات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از رسانه‌ها پرداخت و گفت: انتظار ما از رسانه‌ها بسترسازی برای همگانی کردن امر و نهی است.
به گزارش شیرازه، سلیمان مهدوی، دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس امروز، ۶ مردادماه در نشست هم‌اندیشی اصحاب رسانه استان فارس به تبیین انتظارات ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از رسانه‌ها پرداخت و گفت: انتظار ما از رسانه‌ها بسترسازی برای همگانی کردن امر و نهی است.

وی در ادامه بستر اصلی حفظ نظام را مردم دانست و افزود: متأسفانه این مسئله کنار گذاشته شده است در صورتی که نظارت مردم در دین با عنوان امر به معروف و نهی از منکر نام ‌گذاری شده است.

مهدوی خاطر نشان کرد: چرا برخی از رسانه‌ها مطالبی را که با اسلام سازگار نیست در رسانه‌های خود منعکس می‌کنند به‌عنوان مثال اختلاط زن و مرد در اسلام جایز نیست، ولی برخی عکس چنین مسائلی را در رسانه‌های خود منعکس می‌کنند.

وی با بیان اینکه ما در تعریف امر به معروف و نهی از منکر مشکل داریم، گفت: ما در کشورمان وحدت داریم یعنی تمام احزاب و گروه‌ها شهادتین را برای تبعیت از ولی‌فقیه در غیاب معصوم گفته‌اند و ما نیز از هر کسی که چنین اعتقادی دارد، حمایت می‌کنیم.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس، با اشاره به وظایف ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: وظیفه ما در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر حفظ اصل نظام اسلامی است و همچنین اینکه جای حلال خدا با حرام جابجا نشود.

وی با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر در یک نظام اسلامی به دو قسمت آمرین و ضابطین تقسیم می‌شود، گفت: آمرین آحاد مردم را تشکیل می‌دهند و ضابطین شامل حکومت و ادارات و سازمان‌ها و نهادهای امنیتی و نظامی است.

دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر فارس با بیان اینکه انتظار ما این است که کسی مخالف معروف نباشد، گفت: نباید این‌گونه باشد که برخی از نهی‌ها در مطبوعات بیان شود زیرا برای ما کرامت اسلامی اولین اصل در امر به معروف و نهی از منکر است و ما نمی‌خواهیم کسی را سرزنش کنیم بلکه می‌خواهیم افراد را نجات دهیم.

وی در پایان گفت: یک خبرنگار می‌تواند زمانی که منکری را در یک اداره مشاهده کرد یک نامه برای مدیر آن سازمان نوشته و پایین آن امضای کند که یک خبرنگار است و اگر این تذکر جدی گرفته نشد، در مرحله بعد می‌توان آن منکر را رسانه‌ای کرد./۹۱۹/

نظرات بینندگان