کد مطلب : 2924 - تاريخ : جمعه 1 مرداد 1389 نسخه چاپی
سید حسن نصرالله:
"مقاومت"، طرح سازش را تسلط بر ملت فلسطین می‌داند
سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان بار دیگر گفت: "مقاومت" لبنان همواره مهم‌ترین مانع بر سر سازش است زیرا این طرح، تسلط آمریکا و رژیم صهیونیستی را بر ملت فلسطین تحمیل می‌کند.

به گزارش سرویس بین‌الملل شبکه ایران،‌ سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در سخنانی که پنجشنبه شب از شبکه‌های تلویزیونی العربیه، الجزیره و العالم پخش می‌شد، گفت: مقاومت و حزب الله لبنان معتقد است از آنجا که طرح سازش تسلط آمریکا و رژیم صهیونیستی بر ملت فلسطین است، همچنان مانع در تحقق آن است و خواهد بود.
وی در بخش دیگری تاکید کرد که پس از شکست همه راه‌ها ،اکنون طرح گسترده‌ای برای هدف قراردادن مقاومت و لبنان و کل منطقه برنامه ریزی شده است.
حسن نصر الله افزود: همه کسانی که هفته گذشته به سخنانم اعتراض کردند، می‌خواهند حزب الله سخنی نگوید تا اینکه زمان صدور حکم اولیه دادگاه حریری فرا برسد و بگویند ، افرادی از حزب الله بودند ، ولی ما با این امر مخالفیم.
وی اظهارداشت : رسانه‌ها نیز خواهند گفت افرادی از حزب الله هستند ؛ ولی ما با متهم کردن هر فردی از حزب الله مخالفیم. دستگاه تبلیغاتی که پس از ترور الحریری آماده بود الان نیز برای صدور حکمهای فرضی و برپایه حدس و گمان آماده است.
دبیر کل حزب الله لبنان افزود: ما معتقدیم که طرح گسترده‌ای برای هدف قراردادن مقاومت و لبنان و کل منطقه پس از شکست همه طرح‌های گذشته وجود دارد.
وی گفت: این طرح با سوء استفاده از مساله ترور حریری ، از طریق دادگاه ، حزب الله را به طور مستقیم هدف قرار می دهد.
سید حسن نصرالله در بخش دیگری از سخنانش افزود: به‌طور طع نمی‌گویم که یک حکم فرضی در ماه سپتامبر یا اکتبر صادر خواهد شد. ممکن است تاریخ‌ها به دلایل سیاسی به تعویق بیفتند ؛ ولی تمام دلایل و نشانه ها حاکیست که حکمی برپایه حدس و گمان بر طبق طرح تدوین شده برای منطقه صادر خواهد شد و به نظر می رسد که از نظر آنان دادن زمان بیشتر به مقاومت که روز به روز قدرتمند تر می شود اصلا مناسب نیست.
نصر الله تصریح کرد : مقاومت در لبنان مهم‌ترین مانع بر سر طرح سازش است که تسلط امریکا و اسراییل را بر فلسطین تحمیل می کند.
وی با تاکید براینکه همه خواستار برخورد مسوولانه برای حفاظت از کشور و مقاومت و برای جلوگیری از تحقق اهداف رژِیم اسرائیل هستند ، خاطرنشان کرد : ما هم موافقیم و اولین شرط این است که به خوبی به سخنان هم گوش دهیم و هیچکسی به تکه ورقهایی که مشاوران می دهند، اعتماد نکند.
دبیر کل حزب الله لبنان تاکید کرد: حزب الله از هیچ چیز مطلقا هراسی ندارد و کسی که علیه مقاومت و لبنان توطئه می کند و همه دسیسه های ونقشه های او شکست خورد باید هراس داشته باشد زیرا دسیسه ها ونقشه های او بار دیگر شکست خواهد خورد و ما صاحب حق هستیم و هرگز نمی ترسیم.
وی بار دیگر به این نکته اشاره کرد که مقاومت به‌طور قاطعانه حتی اتهام به افرادی از حزب الله درخصوص ترور رفیق حریری نخست وزیر اسبق لبنان را رد می کنیم.
انتهای پیام/10

ارسال نظر :
* نام شما : 
پست الکترونيک : 
وب سايت : 
* نظر شما :