
شیرازه گزارش میدهد؛
حسینی، ریاست شورای شهر شیراز را حفظ کرد
انتخابات هیأت رئیسه سال پنجم دوره ششم شورای اسلامی شهر شیراز با رقابت میان سید ابراهیم حسینی و ابراهیم کمالیدشتارژنه برای ریاست شورا برگزار شد، در این رقابت، سید ابراهیم حسینی توانست با کسب ۹ رأی، کرسی ریاست را حفظ کند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، جلسه علنی روز جاری شورای اسلامی شهر شیراز، شاهد رقابت اعضا برای تعیین ترکیب هیأت رئیسه سال پنجم از دوره ششم شورای اسلامی شهر بود.
این انتخابات که با حضور عبدالرسول حقیقی، نماینده فرماندار شیراز، برگزار شد، با هدف تعیین مسئولیتها و سمتهای کلیدی شورا برای سال پیش رو صورت گرفت. در این میان، بحث و تبادل نظر پیرامون برنامههای نامزدها و همچنین اهمیت اتحاد و پرهیز از تنش در شورا، از جمله محورهای مورد توجه بود.
سید ابراهیم حسینی و ابراهیم کمالیدشتارژنه نامزدهای ریاست سال پنجم دوره ششم بودند که سید ابراهیم حسینی با ۹ رأی موفق به کسب بیشترین آرا شد و مجددا به عنوان ریاست شورای کلانشهر شیراز انتخاب شد.
محمدتقی تذروی یک بار دیگر با کسب ۹ رأی نائبرئیس شورای شهر شد و در ادامه انتخابات برای منشی اول و دوم شورای اسلامی شیراز بین محمود صفایی و علیرضا اسکندری ادامه یافت که از این بین محمود صفایی با ۱۲ رأی به عنوان منشی اول و علیرضا اسکندری با ۹ رأی به عنوان منشی دوم انتخاب شد.
همچنین سیده مریم حسینی با ۱۰ رأی مجددا به عنوان سخنگوی شورای اسلامی شیراز و مصطفی کیانی رحیمی با ۹ رأی به عنوان خزانهدار شورای شهر شیراز انتخاب شدند.
سکوت امروز من فریادی برای حفظ آرامش و اتحاد شورا است
در جلسه علنی شورای اسلامی شهر شیراز، علیرضا اسکندری عضو شورای کلانشهر شیراز نامه سید مریم حسینی خطاب به اعضای شورا را قرائت کرد که در آن بر اهمیت حفظ آرامش، اتحاد و تمرکز بر وظایف اصلی شورا تأکید شده بود.
وی با یادآوری نام و یاد شهدا و همچنین اشاره به وضعیت «گرسنه غزه» و «مظلومیت» مردم آن دیار، از شرایط حساس کشور سخن گفت و به توصیههای مکرر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص وحدت اشاره کرد.
حسینی در این نامه، دلیل سکوت امروز خود را نه بیپاسخی، بلکه «فریادی از ارادهام» برای حفظ آرامش شورا و تمرکز بر مسئولیتها و تکالیفی که بر عهده دارند، عنوان کرد. وی معتقد است که با کمتر کردن «هیاهو و سر و صدا» در شورا، صدای مردم بهتر شنیده خواهد شد.
این عضو شورای شهر شیراز، با هشدار به خود و سایر اعضا، بر لزوم جدی گرفتن فرمان «حفظ اتحاد ملی» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کرد.
در ادامه جلسه شورای اسلامی شهر شیراز برای تعیین ترکیب هیأت رئیسه سال پنجم، تعرفههایی با مهر و امضای منشی و شورای شهر، به همراه برچسب تاریخدار، بین اعضا توزیع شد. این تعرفهها به گونهای طراحی شدهاند که هرگونه نوشتهای غیر از نام کاندیداها، باعث ابطال رای خواهد شد.
در ابتدای جلسه، پس از قرائت نامه و ضمن ادای احترام به شهدا و مردم غزه، بحث بر سر نحوه ارائه برنامهها توسط کاندیدای ریاست شورا بالا گرفت. در حالی که ابراهیم کمالی دشتارژنه و سید ابراهیم حسینی به عنوان نامزدهای این سمت معرفی شدند، اختلافنظر بر سر اختصاص زمان برای ارائه برنامه و شنیدن نظرات سایر اعضا، جلسه را با تنشهایی همراه کرد.
احیای نظارت شورا، عدالت بین اعضا و ارتقای جایگاه شورا در مدیریت شهری
در ادامه روند انتخاب هیأت رئیسه شورای اسلامی شهر شیراز، ابراهیم کمالیدشتارژنه، کاندیدای ریاست شورا، برنامههای خود را در سه دقیقه تشریح کرد. وی سه محور اصلی را به عنوان اولویتهای دوران ریاست خود معرفی نمود:
۱. احیای شئون نظارتی شورا: کمالی با اشاره به اینکه به نظر وی، شئون نظارتی شورا تا حد زیادی به فراموشی سپرده شده است، بر لزوم احیای این وظایف تأکید کرد. وی معتقد است که شورا باید نقش فعالتری در نظارت بر عملکرد دستگاههای اجرایی و شهری ایفا کند.
۲. برقراری عدالت و برخورد مساوی با تک تک اعضا: وی یکی دیگر از نکات مورد غفلت قرار گرفته را، برقراری عدالت و برخورد یکسان با همه اعضای شورا دانست و گفت که این موضوع باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
۳. ارتقای جایگاه شورا در عرصه مدیریت شهری: کمالی در نهایت، هدف خود را جایگزینی جایگاه شورا به عنوان «پارلمان شهری» در بین مدیریت شهری، فراتر از شهرداری دانست و خواستار این شد که همه نهادها و مدیران شهری، خود را ملزم به پاسخگویی در برابر شورا بدانند و ارتباط شورا تنها به شهرداری محدود نشود.
وی ضمن لزوم پرداختن به کلیه مسائل شهری و ارتقای جایگاه شورا در این عرصه مجدداً از اعضای جوانتر شورا دعوت کرد تا پیشگام شده و در صورت پذیرش دعوت وی، انصراف خود را اعلام کنند و ابراز امیدواری کرد که با همکاری یکدیگر، تفکر جدیدی در شورا شکل بگیرد.
ما نظارت را قبول داریم، ولی نظارت به معنای دعوا و درگیری نیست
سید ابراهیم حسینی رئیس شورای اسلامی شهر شیراز، در جریان انتخابات هیأت رئیسه شورا، به عنوان نامزد ریاست شورا با تأکید بر پایبندی به قانون و آئیننامهها، اظهار کرد: روش کاری ما یک روش کاری مشخص است؛ من به غیر از قانون و آییننامه به چیزی تن نمیدهم و فشار از هر جا باشد برایم قابل قبول نیست. من قانون را عمل میکنم، قانون به مذاق بعضیها خوش میآید و به مذاق بعضیها خوش نمیآید.
حسینی با اشاره به اهمیت اخلاق و رفتار انسانی در محیط کار، افزود: اخلاق و رفتار انسانی هم برای ما بهترین ابزار است. ما نظارت را قبول داریم، ولی نظارت به معنای دعوا و درگیری نیست. من یک بار دیگر هم در همین جلسه توضیح دادم؛ تصور بفرمایید که یک داور مسابقه فوتبال، هر بازیکنی که خطا میکند، بایستد و به او فحش بدهد، اسمش درگیری بشود، دو تا مشت به او بزنید؛ چیز دیگری تهش نمیماند که! بنابراین ما نظارت را قبول داریم و کار بر مبنای قانون را هم قبول داریم.
وی با بیان اینکه دوستان نیز روش کاری شورا را میدانند، ادامه داد: به همان روش با هم ادامه میدهیم و برای همه هم احترام قائلیم. خیلی هم خوشحالم که شخصیت بزرگواری مثل آقای مهندس کمالی عزیز هم داوطلب ریاست شورا هستند؛ برای ایشان آرزوی توفیق و سلامتی دارم.
در پایان این جلسه، با برگزاری انتخابات برای سمتهای مختلف هیأت رئیسه، ترکیب سال پنجم شورای اسلامی شهر شیراز مشخص شد. انتخاب مجدد سید ابراهیم حسینی به عنوان رئیس شورا، همراه با انتخاب محمدتقی تذروی به عنوان نائب رئیس، محمود صفایی به عنوان منشی اول، علیرضا اسکندری به عنوان منشی دوم، سیده مریم حسینی به عنوان سخنگو و مصطفی کیانی رحیمی به عنوان خزانهدار، نشان از استمرار مسیر پیشین و همچنین تأکید بر حفظ وحدت و انسجام در بدنه شورا دارد. سخنان سیده مریم حسینی نیز بر اهمیت اولویت دادن به منافع مردم و حفظ آرامش درونی شورا، بیش از هر زمان دیگری برجسته شد.
انتهای خبر/224224
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!