
همرزم شهید غیبپرور:
سردار شهید غیبپرور تنها یک فرمانده نظامی نبود
همرزم شهید غیبپرور گفت: سردار شهید حاج غلامحسین غیبپرور، تنها یک فرمانده نظامی نبود؛ او الگویی تمامعیار از تلفیق جهاد، علم، فرهنگ، معنویت و وفاداری بود؛ و بیتردید، نامش در تاریخ معاصر شیراز و ایران ماندگار خواهد ماند.
سردار سید رضا متولی در گفتگو با خبرنگار شیرازه؛ به بیان زوایای کمتر شنیدهشدهای از زندگی و شخصیت او پرداخت و گفت: «حاج غلامحسین از همان دوران نوجوانی در صف اول حوادث انقلاب اسلامی حاضر بود. او از دانشآموزان دبیرستان شاهپور «ابوذر» شیراز بود و در کنار شهید احسان حدائق درس میخواند. با آغاز غائله کردستان و درگیری با گروهکهای ضدانقلاب، به سپاه پیوست و بهعنوان مربی ایفای نقش کرد. از همان ابتدا، ذهنی متفکر، بینشی انقلابی و قلبی لبریز از عشق به اهلبیت علیهمالسلام داشت.»
وی با اشاره به نقش موثر سردار شهید در دوران دفاع مقدس افزود: «ایشان از مغزهای متفکر جنگ بود. بعدها هم تحصیلات خود را در رشته مهندسی مکانیک ادامه داد و بهخاطر قدرت علمی و مطالعات وسیع، در میدان فکر و عمل، یک سردار تمامعیار بود.»
این همرزم شهید، عشق و دلبستگی سردار غیبپرور به حضرت احمد بن موسی (ع) را یکی از ویژگیهای برجسته او برشمرد و خاطرنشان کرد: «در همه دوران زندگیاش، دغدغه زنده نگه داشتن نام و عظمت حضرت شاهچراغ علیهالسلام را داشت. یکی از مؤسسان تیپ احمد بن موسی(ع) بود.
متولی افزود: در دوران فرماندهیاش بر سپاه فجر فارس، اردوگاه راهیان نور استان در اهواز را با بهترین امکانات تجهیز کرد و آن را به نام همان امامزاده واجبالتعظیم مزین نمود.»
وی به ابتکار سردار شهید در راهاندازی موکب حضرت احمد بن موسی(ع) در کربلا اشاره کرد و گفت: «ایشان بنیانگذار این موکب در ایام اربعین بود. با تلاش خستگیناپذیرش، این موکب را تثبیت کرد و هرسال با قوت بیشتری به زائران حسینی خدمت میکرد.»
همرزم شهید غیبپرور با ذکر اقدامات فرهنگی شهید در مشهدالرضا افزود: «استان فارس سالها در مشهد مکان مناسبی برای زائران انقلابی و بسیجی نداشت. ایشان مجموعه فرهنگی و اقامتی حضرت احمد بن موسی(ع) را در خیابان اندرزگو تأسیس کرد که امروز یکی از بهترین زائرسراهای مشهد است.»
متولی در آخر خاطرنشان کرد که فرمایش مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۷ درباره «شیراز، سومین حرم اهلبیت» انرژی مضاعفی به سردار غیبپرور بخشید و او با تمام وجود در راستای تحقق این فرمایش، فعالیتهای فرهنگی گستردهای انجام داد.
او با اشاره به روحیه علمی و فرهنگی شهید گفت: «کتابخانهای با هفت تا هشت هزار جلد کتاب داشت. مطالعه جزء برنامههای روزانهاش بود.
سخنران چیرهدستی بود که در همه مراحل، با قدرت علمی و توانایی بیان مسائل را انتقال میداد.»
سردار متولی همچنین تاکید کرد: «در دهه اول محرم، پای ثابت هیئت عاشقان ثارالله شیراز بود. حتی وقتی در گلستان و مازندران فرمانده بود، باز هم برای چند شب خود را به شیراز میرساند تا در زنجیرزنی شرکت کند.»
او در ادامه گفت: «بارها در دفاع مقدس مجروح شد. از دوستان نزدیکش شهید محمدرضا عقیقی بود که حق استادی بر گردنش داشت.»
وی همچنین به خاطرهای از همکاری در طرح “حج عاشورایی” در سال ۱۳۸۹ اشاره کرد و افزود: «وقتی طرح اعزام دانشجویان و طلاب به راهیان نور را خدمتش بردم، بلافاصله جلسه گذاشت و دستورات اجرایی داد. آن سفر به مزار شهدای هویزه یکی از ماندگارترین برنامههای راهیان نور شد.»
سردار متولی در پایان با بغض و اندوه، سردار غیبپرور را «رفیقی صادق، چهرهای مؤمن، بیریا، اهل قرآن و نهجالبلاغه» توصیف کرد و افزود: «در اوج بیهوشیام در بیمارستان، وقتی چشمانم باز شد، دیدم حاج غلامحسین با لباس گان کنار تختم ایستاده و اشک میریزد.
آن لحظه برایم ماندگار شد، او اهل نمکنشناسی نبود.
مرامش ماندگار است و حیف که از لبخندش محروم شدیم.
انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
درباره نویسنده
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!