حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
حملات به اهداف دشمن ادامه خواهد داشت
رییس قوه قضاییه:

حملات به اهداف دشمن ادامه خواهد داشت

رئیس قوه قضاییه گفت: شواهد نشان می‌دهد جغرافیای برخی کشورهای منطقه در اختیار دشمن قرار گرفته و حملات نیروهای مسلح به این اهداف همچنان ادامه دارد.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضاییه ساعتی پیش طی مصاحبه‌ای تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ همواره حسن همجواری و احترام همسایگان را نگهداشته و در بسیاری از سوانح و حوادث به یاری آن‌ها شتافته است، لکن این امری بدیهی و یک اصل ثابت است: ایران به کسی که به ما تعدی نکرده ضربه نخواهد زد. اما در اسناد و حقوق بین الملل، حق دفاع مشروع برای کشور مورد تجاوز، امری مشروع و مورد تاکید است.

رئیس عدلیه و عضو شورای موقت رهبری تصریح کرد: فعلا شواهد نیروهای مسلح ایران نشان می‌دهد جغرافیای برخی کشورهای منطقه آشکارا و نهان در اختیار دشمن است و از آن نقاط علیه کشور ما در تجاوز استفاده می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای تاکید کرد: حملات شدید به این اهداف ادامه خواهد داشت و این راهبرد هم‌اکنون در حال اجراست و دولت و دیگر ارکان نظام متفق‌القولند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!