حالت تاریک
دوشنبه, 30 تیر 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
راهبرد کشور و نظام حفظ آرامش مردم است
معاون اول رئیس‌جمهور:

راهبرد کشور و نظام حفظ آرامش مردم است

معاون اول رئیس‌جمهور، راهبرد کنونی کشور و نظام را حفظ آرامش مردم دانست و تأکید کرد: ما باید در آمادگی کامل باشیم و برای تقویت جبهه دفاعی، جبهه اقتصادی قوی با همکاری قوای سه گانه داشته باشیم.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از ایرنا، چهل و هشتمین جلسه هیأت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، قیمت پایه و روش مولدسازی ۲۴ فقره و همچنین مازاد بودن ۸۲ فقره از املاک و اراضی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، جهاد کشاورزی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی، راه و شهرسازی، نیرو، آموزش و پرورش، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نفت و همچنین سازمان زندان‌ها بررسی و تصمیم‌گیری شد.
 
این املاک در استان‌های مازندران، خوزستان، فارس، همدان، مرکزی، خراسان جنوبی، یزد، کرمانشاه، تهران، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر، قم و قزوین واقع شده‌اند.

محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امور اقتصادی و دارایی و نیرو، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، سخنگوی دولت، دادستان کل کشور و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی به نمایندگی از آمریکا با هدف سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران در میانه مذاکرات جنگ را شروع کرد، گفت: با تدابیر مقام معظم رهبری در انتخاب فرماندهان ارشد نظامی در کمتر از ۱۲ ساعت کشور عملیات موفق نظامی انجام می‌دهد و دشمنان شکست مفتضحانه‌ای خوردند.

وی افزود: در گام دوم دشمنان ضربه سختی از مردم ایران دریافت کردند و حماسه‌ای که از مردم انتظار می‌رفت را با وحدت و انسجام خلق کردند و قفسه‌های فروشگاه‌ها در سرتاسر کشور از اجناس و کالاهای مورد نیاز مردم پر بود که در حفظ فضای اقتصادی در دوران جنگ ۱۲ روزه کمک شایان توجهی کردند.

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: دشمنان مجبور شدند توقف آتش را مطرح کنند و در حال حاضر راهبرد کشور و نظام حفظ آرامش مردم است اما باید در آمادگی کامل باشیم و برای تقویت جبهه دفاعی، جبهه اقتصادی قوی با همکاری قوای سه گانه داشته باشیم.

عارف از همکاری و هماهنگی قوای مقننه و قضاییه با دولت برای اداره کشور در شرایط جنگی قدردانی کرد.

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!