حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
عزاداری گراشی‌ها در سوگ شهادت امام صادق (ع)
گراش در سوگ رئیس مذهب شیعه نشست؛

عزاداری گراشی‌ها در سوگ شهادت امام صادق (ع)

حسینیه اعظم گراش در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور گسترده و باشکوه عزاداران پیشوای ششم، غرق در عزا و ماتم شد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، امروز چهارشنبه ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۵، مراسم عزاداری سنتی گراشی ها به همت شورای هیات های مذهبی از ساعت ۱۰:۳۰ صبح از میدان خیابان بسیج آغاز و با حرکت دسته‌های سینه‌زنی و نوحه خوانی در مسیر اصلی شهر، به حسینیه اعظم ختم شد.

عزادران گراشی با نوای سینه‌زنی و مرثیه‌خوانی، عشق و ارادت خود را به ساحت مقدس امام صادق(ع) ابراز کردند.

 

امام جمعه گراش در این آیین به تبیین سیره علمی و عملی امام جعفر صادق(ع) پرداخت و بر ضرورت تمسک به مکتب اهل‌بیت(ع) در عصر حاضر تاکید کرد.

 

حجت السلام سید محمد باقر بخشایش پور با عرض تسلیت ایام شهادت امام صادق(ع) و گرامیداشت یاد و خاطره امام شهید و شهدای جنگ تحمیلی سوم، گفت: امروز مردم عزادار امامی هستند که پیش از اینکه دشمن از شمشیرش وحشت و ترس داشته باشد از مکتب و کلامی که حضرت به راه انداخته است وحشت و ترس دارند. 

 

وی با بیان اینکه حضرت با ترویج فقه جعفری و تربیت شاگردان بزرگ، به‌ عنوان یک پیشوای علمی در تاریخ اسلام شناخته می‌شود و دشمنان به همین دلیل بغض و کینه بیشتری از امام صادق (ع) دارند، افزود: تربیت بیش از چهار هزار شاگرد و نهادینه‌ سازی فهم دقیق از مبانی اسلام ناب، از اقدامات ماندگار و اثرگذار آن امام همام در مسیر تبیین و گسترش معارف دینی بود.

 

امام جمعه گراش تصریح کرد: امروز نیز مسلمانان باید با تمسک به قرآن، سنت پیامبر (ص) و آموزه‌های بزرگان دین، ایمان و اعتقادات خود را حفظ کنند، زیرا دشمنان با روش‌ها و ابزارهای مختلف به‌ویژه از طریق شبهه‌افکنی در میان جوانان در تلاش هستند باورهای دینی جامعه را تضعیف کنند.

 

وی همچنین به نقش شبکه‌سازی تبلیغی در سیره امام صادق(ع) اشاره و تصریح کرد: ایجاد یک شبکه گسترده و منسجم برای مقابله با جریان‌های تبلیغی منحرف، از اقدامات راهبردی آن امام در برابر جنگ رسانه‌ای دشمن بود که امروز نیز در جنگ سوم باید برای ما الگوی عمل قرار گیرد. بسیاری از این انحرافات فریب خورده اند.

 

حجت‌السلام سید‌محمد‌باقربخشایش پور با اشاره به رواج شبهه‌ افکنی در عصر امام‌صادق(ع) و همچنین امروز، خاطر نشان کرد: امروز نیز مسلمانان باید با تمسک به قرآن، سنت پیامبر (ص) و آموزه‌های بزرگان دین، ایمان و اعتقادات خود را حفظ کنند، زیرا دشمنان با روش‌ها و ابزارهای مختلف به‌ ویژه از طریق شبهه‌ افکنی در میان جوانان در تلاش هستند باورهای دینی جامعه را تضعیف کنند.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

 

 

 

 

 

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!