حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
ستاد بحران داراب آماده‌باش کامل باشند
فرماندار ویژه داراب:

ستاد بحران داراب آماده‌باش کامل باشند

فرماندار ویژه داراب با اشاره به بارش‌های اخیر و نزول رحمت الهی که در سطح مطلوبی در منطقه گزارش شده است، بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، صبح روز دوشنبه ۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ جلسه ستاد بحران شهرستان با حضور سید محمدیوسف کاظمی فرماندار ویژه داراب و اعضای ستاد بحران در محل فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، فرماندار ویژه داراب با اشاره به بارش‌های اخیر و نزول رحمت الهی که در سطح مطلوبی در منطقه گزارش شده است، بر ضرورت آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

 وی اظهار داشت: با توجه به شرایط جوی و احتمال وقوع حوادث غیرمترقبه، تمامی دستگاه‌های متولی باید در حالت آماده‌باش بوده و در صورت بروز هرگونه حادثه، فوراً وارد عمل شوند.

کاظمی با بیان اینکه هم‌افزایی، هماهنگی و برنامه‌ریزی دقیق از الزامات مدیریت مطلوب بحران است، افزود: اعضای ستاد بحران باید با همکاری مستمر و افزایش ضریب هوشیاری، شرایط را به‌صورت لحظه‌ای رصد کرده و در مواقع لزوم اقدامات لازم را در کمترین زمان ممکن انجام دهند.

در پایان این جلسه، دستگاه‌های عضو ستاد بحران گزارشی از آخرین وضعیت آماده‌باش، تجهیزات و برنامه‌های خود ارائه دادند و بر استمرار هماهنگی‌ها تا پایدار شدن شرایط جوی تأکید شد.

انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!