گزارش تصویری؛
همایش دوچرخه و موتور سواری در بانش
همایش موتور و دوچرخهسواری در بانش با تجدید بیعت با رهبر انقلاب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»،همایش دوچرخه و موتورسواری همگانی در شهر بانش به همت حوزه مقاومت امام حسن مجتبی علیه السلام و با حضور پرشور اقشارمختلف، روز جمعه ۱۸ اردیبهشتماه برگزار و شرکتکنندگان با رهبر معظم انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.
این مراسم صبح جمعه با تجمع دوچرخه و موتور سواران درشهر بانش آغاز شد و آنان با طنین شعارهای انقلابی و در دست داشتن تصاویر مقام معظم رهبری، مسیر تعیینشده را تا گلزار شهدا حرکت کردند. نمادهای سبز و سفید پرچم ایران در اهتزاز دوچرخهها، جلوهای از همبستگی ملی و عشق به نظام اسلامی را به نمایش گذاشت.
این برنامه که با استقبال کم نظیر شهروندان بانشی روبه رو شد، در فضایی سرشار از نشاط و معنویت به کار خود پایان داد و در آخر به تعدادی از شرکت کنندگان به قید قرعه هدایایی اهدا شد.
انتهای خبر/224224
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!