حالت تاریک
جمعه, 23 خرداد 1404
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
انقلاب اسلامی از ولایت غدیرخم نشأت گرفته است
امام جمعه شهرستان سپیدان؛

انقلاب اسلامی از ولایت غدیرخم نشأت گرفته است

امام‌جمعه شهرستان سپیدان گفت: ما اگر بخواهیم در یک کلمه و در یک جمله عنوان کنیم که این انقلاب ما از کجا نشأت‌ گرفته؟ باید بگوییم از همان ولایتی که در بحث غدیرخم مطرح شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جاویدی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه» اظهار داشت: خداوند متعال، خالق هستی، انسان‌ها را به‌صورت جمعی و اجتماعی آفریده است؛ بنابراین، روایات فراوانی داریم؛ «عان‌الله مع الجماعه»؛ یعنی یاری خداوند همراه با جماعت است. زمانی که اجتماع باشد، نیاز به رهبر و راهبر احساس می‌شود برای هدایت امور.

وی افزود: خداوند در قرآن فرموده است که پیامبران مبعوث شدند تا هدایت‌گر مردم باشند. فلسفه بعثت پیامبران به همین منظور است که فردی از طرف خداوند مأمور هدایت بشر باشد و مردم تابع او شوند. پیامبران بزرگ‌ترین کسانی بودند که مأموریت این هدایت را بر عهده داشتند، تا رسیدن به پیامبر ختم مرتبت که در هر زمان و برای همه مردم، کامل‌ترین الگوها هستند.

امام‌جمعه سپیدان ادامه داد: پس از رحلت پیامبر اکرم (ص)، وظیفۀ مهمی بر عهده امام علی (ع) قرار گرفت؛ او باید جانشین و وصی پیامبر باشد تا امت را هدایت کند. پیامبر در زمان حجةالوداع در مکه، در حضور ۱۲۰ هزار حاجی، علی (ع) را به عنوان وصی و جانشین بعد از خود معرفی کرد و وظیفه امامت دوازده امام دیگر را مشخص نمود. این خاندان طهارت و ولایت، چراغ راه جامعه هستند.

جاویدی تصریح کرد: حضور امام علی (ع) در رأس جامعه، برای هدایت مردم و دفع مشکلات و فقر ضروری است. بر اساس حدیث‌ها، تبعیت از ائمه و ولایت آنان راه نجات است و باید فردی آگاه و معرفت‌مند نسبت به دستورات الهی عهده‌دار این وظیفه باشد. متأسفانه، پس از رحلت پیامبر (ص)، اختلافات و انحرافاتی رخ داد که مسیر الهی را منحرف کرد و منجر به تفرقه شد.

وی افزود: این انحراف‌ها تا سال ۱۳۵۷ هجری شمسی ادامه یافت تا انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی (ره) برپا شد. انقلاب، نتیجۀ حرکت در مسیر ولایت و امامت است و رهبر آن که همان ولی‌فقیه است، باید ویژگی‌های لازم را داشته باشد؛ فردی آگاه، مدبر و جامع‌الشرایط. با برکت رهبری امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، این انقلاب همچنان پایدار و پویاتر شده است.

امام‌جمعه سپیدان تأکید کرد: اگر بخواهیم منشأ اصلی این حرکت و موفقیت‌ها را بیابیم، باید از ولایت و ولی‌فقیه که منشأ گرفته از درس‌های غدیر خم است، شروع کنیم. شناخت و عمل به دستورات رهبرمان، راه رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی است. این مسیر، زمینه‌ساز ظهور حضرت حجت (عج) و تحقق وعده‌های الهی است.

انتهای خبر/ ۲۲۴۲۲۴

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!