بیانیه سپاه فجر استان فارس:
تا آخرین قطره خون ادامهدهنده راه قائد شهیدانیم
سپاه فجر استان فارس طی بیانیهای اعلام کرد: تا آخرین قطره خون ادامهدهنده راه قائد شهیدان بوده و انتقام این جنایت بزرگ را از ابَرستمکاران دو رژیم فاسد آمریکایی و صهیونی تا پشیمان و لِه کردن آنان دنبال خواهد کرد.
به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، سپاه فجر استان فارس طی بیانیهای ضمن اعلام وفاداری به اصول فکری و عملی رهبر انقلاب اعلام کرد: تا آخرین قطره خون ادامه دهنده راه قائد شهیدان بوده و انتقام این جنایت بزرگ را از ابَرستمکاران دو رژیم فاسد آمریکایی و صهیونی تا پشیمان و لِه کردن آنان دنبال خواهد کرد.
بیانیه سپاه فجر استان فارس به شرح زیر است:
«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا (احزاب/۲۳)»
شهادت ولی امر مسلمین جهان و قائد عظیم الشان ملت بزرگ ایران حضرت امام شهید خامنه ای عزیز در ماه مبارک رمضان با زبان روزه و به تأسی از مولای متقیان امیرالمومنین علیه السلام به دستور شقیترین اشرار عالم و شهادت جمعی از فرماندهان و مجاهدان فی سبیل الله و هم وطنان عزیزمان، قلب آحاد ایرانیان و مسلمانان و آزادیخواهان جهان را مالامال از غم و اندوه و افسوس نمود.
اگر چه ملت عزیز ایران بواسطه ی جنایت و شرارت دشمن آمریکایی صهیونی از نعمت وجود مبارک جسمانی آن فقیه - فیلسوف و حکیم حکمران یگانه دوران محروم شده است و لکن اندیشه و عمل آن حکیم متأله و مجاهد نستوه و عالم و عارف مخلص راهنمای حرکت رهروان و کاروانیان این راه نورانی مقاومت در برابر شیاطین تا ظهور حضرت قائم علیه السلام می باشد.
سپاه فجر استان فارس ضمن تسلیت مجدد به ملت عزیز ایران و دعوت همگان به اتحاد مقدس ضمن اعلام وفاداری به اصول فکری و عملی رهبر شهید خود و با قسم به خون پاک ولیِّ شهید خویش پیمان می بندند که تا آخرین قطره خون ادامه دهنده راه قائد شهیدان بوده و انتقام این جنایت بزرگ را از ابَرستمکاران دو رژیم فاسد آمریکایی و صهیونی تا پشیمان و لِه کردن آنان دنبال خواهد کرد و گریبان کارفرمایان این جنایت هولناک را رها نخواهد کرد و متوهمان تجزیه را نابود خواهد کرد.
به اذن الله
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!