حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
دومین نشست مجازی صحن مجلس فردا برگزار می‌شود
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس:

دومین نشست مجازی صحن مجلس فردا برگزار می‌شود

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: دومین جلسه مجازی صحن مجلس یکشنبه ۲۷ اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از ایرنا، عباس گودرزی در جمع خبرنگاران، اعلام کرد: دومین جلسه مجازی تخصصی با محوریت مشکلات معیشتی مردم و پیگیری اقدامات حمایتی از جمله کالابرگ فردا یکشنبه برگزار می‌شود.

وی افزود: در این جلسه که نمایندگان به صورت برخط سؤالات و نظرات خود را مطرح می‌کنند، قرار است در خصوص تأمین کالاهای اساسی مردم و کاهش فشار بر دهک‌های پایین از جمله کارگران و خانواده‌های فاقد درآمد و جامعه هدف نهادهای حمایتی بحث و گفت‌وگو شده و تصمیمات مقتضی اتخاذ شود.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه هدف از این جلسات، ایجاد و تقویت هماهنگی میان مجلس و دولت برای تسریع در حل دغدغه‌های معیشتی مردم است، گفت: گزارش نهایی این جلسه به اطلاع عموم خواهد رسید.

آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی پیش از آغاز جنگ ۴۰ روزه، ۲۸ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ بود که در بررسی اصلاحات لایحه بودجه ۱۴۰۵ به پایان رسید و قرار بود ۱۰ اسفندماه جلسه بعدی صحن علنی برگزار شود، اما از ۹ اسفندماه ۱۴۰۴ با حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به کشورمان، برگزاری جلسات به دلیل مسائل امنیتی به تعویق افتاد. البته از زمان آتش‌بس، کمیسیون‌های مجلس شورای اسلامی جلسات خود را به صورت منظم و با دعوت از مسئولان، وزرا و برخی مقامات لشکری و کشوری برگزار می‌کردند.

نخستین جلسه مجازی مجلس، یکشنبه هفته گذشته ۲۰ اردیبهشت‌ماه با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد و در این جلسه آخرین وضعیت تأمین کالاهای اساسی و اقدامات لازم جهت مهارگرانی بررسی شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!