به مناسبت روزدختر
دیدار مسئولین بهزیستی لامرد با خانواده شهیده اسدینژاد
همزمان با میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر، رئیس اداره بهزیستی به همراه تیم اورژانس اجتماعی با حضور در منزل خانواده معظم شهدای جنگ رمضان شهیده زهرا اسدی نژاد، با فرزندان این شهید دیدار و عیادت نمود.
به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان لامرد، همزمان با میلاد حضرت معصومه(س) و روز دختر، رئیس اداره بهزیستی به همراه تیم اورژانس اجتماعی با حضور در منزل خانواده معظم شهدای جنگ رمضان شهیده زهرا اسدی نژاد، ضمن گرامیداشت این روز ارزشمند، با فرزندان این شهید دیدار و عیادت نمود.
در این دیدار، روز دختر به عنوان محور اصلی برنامه مورد توجه قرار گرفت و با تاکید بر جایگاه والا و نقش ارزشمند دختران در خانواده و جامعه، از دختران شهیده زهرا اسدی نژاد به صورت ویژه تجلیل شد.
معصومه کاظم زاده رئیس اداره بهزیستی در این دیدار، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، دختران خانوادههای شهدا را نماد صبر، استقامت و افتخار دانست و بر ضرورت حمایت و تکریم آنان تاکید کرد.
در ادامه، با اهدای هدایایی، روز دختر به دختران این خانواده تبریک گفته شد و از آنان به پاس جایگاه ارزشمندشان قدردانی به عمل آمد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!