حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
چرا کارکنان‌ فرودگاه لارستان‌ را اخراج کردید؟
تعدیل نیروهای شرکتی «ایران ایر»؛

چرا کارکنان‌ فرودگاه لارستان‌ را اخراج کردید؟

علی‌رغم تأکید دولت بر عدم «تعدیل نیرو»، فرودگاه بین‌المللی لارستان، کارکنان شرکتی خود را اخراج کرد.

به گزارش گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، به نقل از پایگاه خبری آفتاب لارستان، علی‌رغم تأکید هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی در شرایط جنگی و لزوم رسیدگی به معیشت کارگران هیچ گونه تعدیل نیرویی نباید در ادارات دولتی انجام شود؛ اما متأسفانه تعداد ۱۵ نفر یعنی تمام پرسنل شرکتی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (ایران ایر_هما) در فرودگاه لارستان از تاریخ ۲۱ اردیبهشت اخراج شد‌‌ه‌اند.

این شرکت هواپیمایی که از سال ۱۳۸۶ با برقراری مستمر پرواز در مسیرهای تهران، کویت، قطر و دبی و ارسال بار و پست به شهرهای داخلی، خدمات شایسته و ارزنده‌ای را به مردم جنوب فارس و شمال هرمزگان ارائه نموده، از این پس نمی‌تواند هیچگونه پروازی را از فرودگاه لارستان برقرار کند. طوری‌که عملا فرودگاه بین‌المللی لارستان که تا قبل از جنگ رمضان یکی از پررونق‌ترین فرودگاه‌های کشور بود، دیگر آن کارایی سابق را نخواهد داشت و مردم با مشکلات عدیده‌ای مواجه خواهند شد.

گفتنی است شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) تنها شرکت رسمی و حامل پرچم ایران است.

از تمامی دلسوزان خطه شهیدپرور لارستان بزرگ استدعا داریم جلوی این تصمیم و روند را که هم باعث بیکاری حداقل ۱۵ نفر و مشکلات زیاد برای ۱۵ خانواده و هم دلیل رکود و عقب‌رفت فرودگاه بین‌المللی لارستان خواهد شد، بگیرند. 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!