حالت تاریک
جمعه, 22 خرداد 1405
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی شیرازه هستید؟
چهلم ستاره‌های میناب؛ درس امروز «فدای وطن»
دانش‌آموزان قیروکارزینی برگزار کردند:

چهلم ستاره‌های میناب؛ درس امروز «فدای وطن»

مراسم چهلم شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه با عنوان «درس امروز، فدای وطن» در فضایی آکنده از بغض و غرور در میدان شهدا شهر قیر برگزار شد.

به گزارش سرویس چندرسانه‌ای پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، شب گذشته هوای قیروکارزین در هوای بهاری اما سرد بود، اما نفسهای دانش آموزان این شهر، گرمترین روضه را برای چهلمین روز پرواز همکلاسیهایشان رقم زد. مراسم چهلم شهدای دانش آموز مدرسه شجره طیبه با عنوان «درس امروز، فدای وطن» در فضایی آکنده از بغض و غرور در میدان شهدا شهر قیر برگزار شد.

شاید میناب با خیلی از شهرهای دیگر فاصله داشته باشد، اما این فاصله ها زیر بیرق یک دردِ مشترک گم شد. مگر مرزهای وطن با کیلومتر سنجیده میشود؟ شهر میناب؛ همانجا که دانش آموزانش نشان دادند درس «وطن» را حتی با زبان آسمانی شدن هم میشود فهمید.

دانش آموزان قیروکارزین با دستانی که روی سینه های کوچکشان گذاشته بودند، پشت سر هم ایستادند تا بگویند: «ما هم همان راه را ادامه میدهیم.» یکی از آنها در گوشه ای برای رفیق شهیدش نوشته بود: «میناب کوچک است، اما دلمان به بزرگی تمام ایران برای تو میتپد.»

انتهای خبر/224224

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!