خرامه و خانواده 35 نفره شهدای ارتش + تصاویر
به گزارش شیرازه،
یکی از مهمترین افتخارات شهرستان خرامه، تقدیم 200 شهید بزرگوار به انقلاب
اسلامی است، بنا به گزارش بنیاد شهید خرامه، در بین این شهدای بزرگوار، 35
شهید از کادر و وظیفه ارتش نیز حضور دارند، شایان ذکر است که شهدای منطقه
رحمت آباد نیز زیر نظر بنیاد شهید خرامه هستند.
گروهبان یکم ارتش شهید جهانگیر ایزدی فرزند حبیب در سال 1341 در خرامه به دنیا آمد، وی در سال 1362 در رودخانه نوسود پاوه کردستان، مفقود و به درجه رفیع جاویدالاثری نایل گشت، وی برادر شهید شیخ نصراله ایزدی است.
گروهبان یکم ارتش شهید ابوالقاسم کشاورزی فرزند احمدعلی متولد 1344 خرامه در سال 1362 در منطقه سردشت و در عملیات والفجر 4 به شهادت رسید، مزار این شهید بزرگوار در گلزار شهدای امامزاده اسحاق(ع) خرامه قرار دارد.
شهید حسین ایزدی فرزند لطف اله از پرسنل نیروی زمینی ارتش در سال 1347 در خرامه به دنیا آمد و در بهمن1370 در عملیات پاکسازی منطقه قصرشیرین با مین برخورد کرد و به شهادت رسید، مزار این شهید بزرگوار نیز در گلزار شهدای امامزاده اسحاق(ع) خرامه است.
شهید حسن دهقان فرزند علی عضو نیروی زمینی ارتش در سال 1338 در روستای محمودآباد کربال به دنیا آمد و پس از 4 سال حضور در جبهه های جنوب و غرب در تاریخ 21/8/1369 در جاده مریوان در حین انجام ماموریت، با واژگون شدن خودروشان به لقاءالله پیوستند و به وصال یار رسیدند.
شهید محمد ابراهیم انصاری جابری فرزند کهندل، از پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران در سال 1358 در روستای معزآباد جابری به دنیا آمد و در تاریخ 22/9/ 1385 برای انجام پرش آموزشی با سربند مشکی یا حسین شهید از هواپیما با چتر نجات به طرف زمین پریدند و متاسفانه چترشان باز نشد و به زمین سقوط کردند و به فیض شهادت نائل گردیدند.
شهید زیاد داورپناه فرزند سهراب در روستای سقاآباد متولد شد و در سال 1365 در عملیات کربلای 4 در شلمچه به درجه رفیع شهادت نائل گشت، آرامگاه این شهید بزگوار در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز قرار دارد.
شهید ابراهیم رضایی فرزند خلیل در سال 1338 در روستای شهید آباد متولد شد و در 5/8/1359 که در اثر اصابت ترکش خمپاره زخمی شده بود و در بیمارستان اهواز بستری بود، در حمله هوایی دشمن به بیمارستان به شهادت رسید و به خیل شهدای انقلاب اسلامی پیوست و به عنوان اولین شهید روستای شهیدآباد، افتخاری ابدی را برای خود و خانواده و ملت ایران به وجود آورد.
شهید صفرعلی زارعی فرزند لطف الله متولد 1339 روستای بنجیر در عصر روز 22/2/62 برابر با شب اول ماه رمضان در موقع وضو گرفتن از سنگر بیرون می آید و در همان موقع که مشغول وضو گرفتن بوده، ترکش خمپاره به سرش اصابت کرده و به شهادت می رسد.
شهید ذبیح الله زارعی فرزند نعمت الله در سال 1339 در روستای گرمنجان متولد شد و در 13/6/1362 در منطقه عملیاتی دهلران مجروح و به بیمارستان 576 ارتش شیراز منتقل شد. اما خدا برای او مقامی بالاتر از جانبازی در نظر داشت و ذبیح الله از همان بیمارستان به سوی معبود خود شتافت و به حقیقت نام خود رسید و در راه خدا قربانی گردید.
شهید الماس زارع فرزند دیدار متولد سال 1340 روستای فتوح آباد در تاریخ 4/8/1362 در منطقه شرهانی و در عملیات والفجر 4 به درجه رفیع شهادت نائل گشت، آرامگاه وی در گلزار شهدای روستای فتوح آباد قرار دارد.
شهید غلامعلی (شامیرزا) زارع فرزند غلامحسین در سال 1341 در روستای گورگیر به دنیا آمد و در ساعت 10 صبح روز 7/11/1362 در جبهه شرهانی به دست مزدوران بعثی بر اثر ترکش خمپاره 60 به درجه رفیع شهادت نایل می گردد.
شهید نوازالله بذرافکن فرزند عبدالله متولد سال 1341 روستای کوشک در جبهه به همراه شهید محمداسماعیل کارآمد تیرباری را هدایت می کرد که سرانجام در عملیات خیبر و در تاریخ 4/12/1362 در پاسگاه زید عراق با اصابت گلوله توپ به سنگرشان به سوی آسمانها پرواز کرد و به شهادت رسید.
شهید محمداسماعیل کارآمد فرزند ابوالقاسم در سال 1342 در روستای کوشک به دنیا آمد و به همراه شهید نوازالله بذرافکن در یک مکان به خدمت مشغول شدند و هر دو پس از مدتی خدمت در جبهه های نور علیه ظلمت، در اسفند سال 1362 در پاسگاه زید عراق به شهادت رسیدند و لقای یار را بر وصال دنیا ترجیح دادند.
شهید کریم زارع فرزند غلامرضا متولد 1341 روستای سلطان آباد در تاریخ 23/4/1363 در اواخر دوران سربازی اش پس از اطلاع یافتن از اینکه درگیری شده و همرزمانش مشغول پاکسازی کردستان از وجود اشرار و ضدانقلاب هستند به پیرانشهر رفت و حدود ساعت ده شب به محل درگیری رسید که به گفته همسنگرانش پس از حدود شش ساعت مبارزه با اشرار در حین تیراندازی با تیربار از پشت مورد حمله قرار می گیرد و به شهادت می رسد و در تاریخ 24/4/1363 خون پاکش سرزمین قهرمان پرور کردستان را گلگون می کند.
شهید فغانعلی زارع فرزند راه خدا در سال 1341در روستای مهریان به دنیا آمد و در اول جنگ تحمیلی به عضویت بسیج درآمد و مدت شش ماه به جبهه رفت و به خدمت در جبهه های جنگ مشغول شد. بعد از اتمام این ماموریت شش ماهه به کار پرداخت تا اینکه به سن خدمت سربازی رسید لذا با أخذ دفترچه آماده به خدمت دوباره به جبهه جنگ اعزام شد که پس از هفت ماه از اعزامش و خدمت در لباس مقدس سربازی در تاریخ 10/7/1363 در جبهه چم هندی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
شهید محمد علی مظفری فرزند محمدقاسم متولد 1339 روستای مظفری در تاریخ 9/11/1363 با تعدادی از همرزمانش جهت انجام ماموریت در منطقه سردشت اعزام می گردند و در حین انجام ماموریت تحت محاصره نیروهای بعثی و حزب دمکرات در می آیند و به علت خراب شدن ماشین و بی سیم و عدم ارتباط با نیروهای خودی زیر رگبار آتش دشمن قرار می گیرند و با وجود از بین بردن تعدادی از آنها بر اثر شدت درگیری آماج گلوله های بعثی ها به درجه رفیع شهادت نائل می گردند.
شهید محمد زارعی سجل آبادی فرزند حسن در سال 1343 در روستای شهیدآباد متولد شد و در تاریخ 20/3/1364 به همراه همرزمانش در کوههای سر به فلک کشیده شده کردستان نزدیک پادگان محل خدمتش در شهر بانه با ضد انقلابیون درگیر می شود و بعد از مدتی مبارزه، بدن پاک و مطهرش آماج انواع تیرها و گلوله ها می شود و خون سرخش خطه قهرمان پرور کردستان را سرخ پوش می کند.
شهید رحیم اکبری فرزند کاکاخان متولد 1344 خرامه پس از اخذ دیپلم و رسیدن به سن خدمت سربازی، دفترچه اعزام به خدمت گرفت و پس از آموزش، راهی پادگان توپخانه اصفهان شد، پس از مدتی به شیراز منتقل شد. دوباره پس از مدتی در تهران و دزفول خدمت کرد و مدتی نیز در استان کردستان به خدمت مشغول شد که در یکی از اعزامها در جاده های کردستان با تعدادی از دوستان ارتشی اش در تاریخ 10/4/65 بر اثر تصادف جان به جان آفرین تسلیم کرد و به شهادت رسید.
شهید یوسف بهمنی سجل آبادی فرزند ذوالفقار در سال 1344در روستای شهیدآباد به دنیا آمد و بعد از دوره آموزشی سربازی راهی جبهه سومار شد و در تاریخ 28/10/1365 از دست یار جام عشق را سر کشید و شربت شهادت را نوشید و به وصال یار دست یافت.
شهید درویشعلی رمضانی فرزند رمضان متولد سال 1346 در خرامه در تاریخ 26/6/66 در هنگامه شب مورد اصابت ترکش خمپاره قرار می گیرد و بر اثر خونریزی شدید و نرسیدن کمک به فیض عظیم شهادت نائل می گردد.
شهید علی قلی شکری فرزند اسدالله در سال 1345 در روستای خیرآباد به دنیا آمد و در اواخر خرداد ماه 1366 در عملیات نصر3 در تاریخ 28/3/66 با اصابت گلوله که از وسط کلاه یکی از دوستانش که 50 متر جلوتر از او بود، به سینه مبارکش، به مقام رفیع شهادت نایل گردید، که به خاطر شدت عملیات پیکر مبارکش مدتها مفقود بود.
شهید رحمت الله کریمی فرزند احمد متولد 1348 در خرامه در تاریخ 27/4/66 در جبهه سومار توسط تیر مستقیم دشمن از ناحیه سر مجروح و به شهادت رسید، شهید رمضانی به همراه برادران شهید، به جبهه رفت و او را از روی پیراهنی که با هم خریده بودند پیدا کرد.
شهید شهباز انصاری جابری فرزند عباسعلی در سال 1342 در روستای هلال آباد به دنیا آمد تا اینکه در تاریخ 9/8/1366 در جبهه سومار به شهادت رسید، آرامگاه وی در گلزار شهدای روستای معزآباد جابری قرار دارد.
شهید هوشنگ قربانی جابری فرزند میانباش متولد سال 1343 در روستای معزآباد جابری در پایان خدمت خود و در 18 ماهگی خدمت سربازی در تاریخ 9/8/1366 در پاکسازی کانال در جبهه سومار به وسیله مین ضد تانک به فیض شهادت نائل گردید
شهید بهار علیزاده فرزند علی خان در سال 1341 در روستای شهیدآباد متولد شد و در تاریخ 10/9/66 در جزیره مجنون میعادگاه بسیاری از شهدای عزیزمان، پروانه وار پر کشید و به سوی خداوند شتافت و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
شهید احمد مبارکی فرزند محمد متولد سال 1344 در روستای حسن آباد، اواخر خدمت خود برای آخرین بار راهی سومارشد و پس از سه ماه خدمت در 4/2/67 به شهادت رسید و افتخاری عظیم برای خانواده و مملکت و اجری بزرگ برای خود به ارمغان آورد.
شهید اسماعیل ایزدی فرزند حسن در سال 1345 در خرامه به دنیا آمد و در اواخر خدمت سربازی در عملیات بیت المقدس 5 شرکت کرد و خونش ارتفاعات "الحدید" مریوان را رنگین ساخت و به جمع شهدای شاهد هشت سال دفاع مقدس اضافه شد.
شهید صفدر کشاورزی فرزند محمدقاسم متولد سال 1344 در خرامه در پایان سال دوم خدمتش که در سومار خدمت می کرد به اسارت نیروهای عراقی در می آید که در آن هنگام که ایشان اسیر می شوند از طرف نیروهای ایرانی پاتک زده می شود و عراقی ها برای مقابله با نیروهای ایران، اسیرانی را که گرفته بودند- همچنین صفدر- را با خمپاره قتل عام می کنند.
شهید عوض زارع فرزند کاکاجان در سال 1345 در روستای کمجان به دنیا آمد و پس از 26 ماه در اواخر دوران خدمتش در عملیات بیت المقدس 5 به شهادت رسید و پیکر خونینش پس از 11 سال چشم انتظاری خانواده در تیرماه 78 شناسایی و در تاریخ 3/4/78 در جوار دیگر شهدای کمجان به خاک سپرده شد.
شهید رمضان زارع فرزند حسین متولد سال 1345 در روستای جیان پس از گذراندن دوران آموزشی به عنوان تکاور به جبهه غرب در اسلام آباد جهت انجام خدمت سربازی منتقل گردید که پس از مدتی خدمت به درجه گروهبان یکمی نائل گردید تا اینکه سرانجام در تاریخ 6/5/67 در حال انجام وظیفه شربت شهادت را نوشید و راهی دیار نور گردید.
شهید صمد اسماعیلی فرزند حیدر در سال 1342 در خرامه به دنیا آمد و در سردشت کردستان به عضویت نیروی مخصوص لشکر 23 در آمد تا اینکه در تاریخ 16/1/68 در پست نگهبانی به درجه رفیع شهادت نایل آمد و به جمع شهدای هشت سال دفاع مقدس پیوست.
شهید اسفندیار( آیت) خارستانی فرزند احمد متولد 2/5/1356 در روستای خارستان، بعد از فراگیری دوره تکاوری به منطقه عملیاتی شلمچه اعزام شد تا اینکه در تاریخ 25/7/1377 در منطقه عملیاتی زید در حین انجام وظیفه روی مین ضد تانک رفت و به شهادت رسید.
شهید ابراهیم زارع فرزند قاسمعلی در سال 1346 در روستای رحمت آباد به دنیا آمد و در سن هفده سالگی عازم جبهه شد، وی پس از چند ماه خدمت در 26/2/1363 به خیل جاویدالاثرهای دوران حماسه و ایثار پیوست.
شهید صدرالله رئیسی فرزند نصرالله متولد سال 1353 در روستای گاوکان در صبح 27 آبانماه سال 1374 در منطقه دهلران در حال انجام وظیفه در اثر ایست قلبی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و پیکر مطهرشان در زادگاهشان به خاک سپرده شد.
شهید صحبت الله صادقی فارسی فرزند شکرالله در سال 1347 در طایفه فارسی به دنیا آمد پس از چند ماه خدمت در جبهه آبادان در تاریخ 20/5/1368 در حین انجام خدمت به طور غیر عمد هدف تیر سلاح یکی از نیروهای خودی قرار گرفت و به شهادت رسید.
منبع: صدای خرامه