کد خبر: ۱۰۸۹۱۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
مسئول بسیج سازندگی فارس در گفتگو با شیرازه:

بسیج سازندگی فارس در سال گذشته 2500 شغل پایدار ایجاد کرده/ راه اندازی 10 دهکده اقتصاد مقاومتی در شهرستان های فارس/دستگاه‌های دولتی در تولید اشتغال طرح‌های خود را ارائه دهند

مسئول بسیج سازندگی استان فارس گفت: اگر دستگاه‌های مختلف در خدمات‌رسانی هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند بسیاری از مسائل حل می‌شود.
بسیج سازندگی فارس در سال گذشته 2500 شغل پایدار ایجاد کرده/ راه اندازی 10 دهکده اقتصاد مقاومتی در شهرستان های فارس/دستگاه‌های دولتی در تولید اشتغال طرح‌های خود را ارائه دهند
شیرازه، اقتصاد مقاومتی به عنوان الگویی الهام بخش با عینیت بخشیدن به نظام اقتصادی اسلام می‌تواند زمینه و فرصت مناسب برای فعال شدن ظرفیت‌های تولید و نقش آفرینی مردم در شکوفایی اقتصاد را فراهم سازد که البته این امر نیازمند مدیریت و انسجام گروهی است.
سپاه فجر یکی از ارگان‌هایی است که برای تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش می‌کند و بسیج سازندگی استان فارس با عزمی راسخ در جهت توانمندسازی مردم و استفاده از ظرفیت‌ مناطق مختلف در پی تحقق شعار سال و ایجاد تولید و اشتغال پایدار است.

در همین راستا عبدالحمید اسماعیلی، مسئول بسیج سازندگی استان فارس در گفتگو با شیرازه با اشاره به اینکه سازمان بسیج سازندگی با توجه به وظایف و نوع کارکرد تعریف شده در حوزه‌‌های مختلف فعالیت دارد در مورد فعالیت های این سازمان در سال گذشته گفت: به همت بسیج سازندگی در سال 95 طرح‌های مشارکتی عرصه ‌های اقتصاد مقاومتی، صنایع تبدیلی و مشاغل خانگی  2 هزار و شش واحد کوچک راه اندازی شد و در عرصه ویژه اقتصاد مقاومتی و صنایع متوسط 48 واحد را فعال کردیم. همچنین در راه اندازی طرح‌های اقتصاد مقاومتی بدون تسهیلات که شامل خدمات مشاوره‌ای و فنی مهندسی است 145 طرح پیاده و اجرا شد.

اسماعیلی افزود: جهت اجرای این طرح‌ها حدود چهار هزار نفر را آموزش داده و به کار گرفتیم. همچنین ایجاد و فروش محصولات تولیدی در قالب نمایشگاه اقتصادی با 76 واحد نمایشگاه و خرید تضمینی محصولات تولیدی توسط سازمان بسیج سازندگی استان فارس و ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی از دیگر اقدامات صورت گرفته در سال گذشته است. با اقدامات انجام شده در سال 95 حدود 2 هزار و 500 شغل پایدار ایجاد شده که انتظار می‌رود در سال 96 این رقم روند رو به رشدی داشته باشد.

مسئول بسیج سازندگی فارس در مورد دهکده‌های اقتصاد مقاومتی گفت: در سال‌های گذشته 10 دهکده اقتصاد مقاومتی در شهرستان‌ها ایجاد کردیم. این دهکده‌ها با توجه به پتانسیل مناطق در زمینه کشت و تولید موادغذایی بوجود آمد و زمین‌های کشاورزی و کارخانه‌ها با بیشترین ظرفیت به کار گرفته شدند. در واقع با در نظر گرفتن ظرفیت شهرهای مختلف قطب‌هایی راه اندازی شد و ماحصل این قطب‌ها تولید و اشتغال پایدار بود.


وی با اشاره به اینکه در اجرای این طرح‌ها با مشکلاتی روبرو بودیم گفت: بوروکراسی در ادارات مشکلات فراوانی ایجاد می‌کند. در زمینه اخذ مجوز با مشکلات زیادی مواجه بودیم. اگر دستگاه‌های مختلف در خدمات‌رسانی هماهنگی و همکاری لازم را داشته باشند بسیاری از مسائل حل می‌شود. با توجه به شعار سال لازم است همه دستگاه‌های دولتی استان در تولید اشتغال طرح‌های خود را ارائه دهند و در خدمت‌رسانی به مردم با هم افزایی ظرفیت‌ها در حوزه عمرانی و اقتصاد فعالیت داشته باشیم.

اسماعیلی همچنین با اشاره به نامگذاری سال به نام اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال گفت:  با توجه به منویات مقام معظم رهبری در حوزه‌های مختلف برنامه‌های فراوانی پیش بینی شده تا بسترهای لازم برای تولید و اشتغال با کارکرد و بهره‌‌وری بهتر فراهم شود. سعی داریم از ظرفیت‌ها و خدمات آستان قدس رضوی بیشتر استفاده کنیم و با اعطای وام و تسهیلات در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال گام برداریم.

وی افزود: طرح‌ شهید اسکندری در حاشیه شیراز و طرح جواد الائمه در هفت شهر استان فارس با توجه به ظرفیت این مناطق و با هدف محرومیت زدایی و کاهش حاشیه نشینی پیش بینی شده است.

اسماعیلی با بیان اینکه در سازمان بسیج سازندگی یک ستاد به نام "شورای تولید و اشتغال استان فارس" دایر شده است بیان داشت: تاکنون با برگزاری چندین جلسه راهکارها و برنامه‌های عملیاتی را انتخاب کردیم تا در اجرای طرح‌های مختلف بهره‌وری بهتری داشته باشیم. همچنین بسیج سازندگی با توجه به ضرورت تداوم شغل‌های ایجاد شده، آموزش و توانمندسازی نیروها با پیگیری یک مرکز مشاوره برای کارآفرینی سعی دارد خدمات مورد نیاز برای کارآفرینی به آحاد مردم ارائه دهد.

نظرات بینندگان