۱۰ گیاه مفید برای قلب
سیر
تحقیقات زیادی نشان میدهند که یک پَر سیر در روز میتواند باعث کاهش کلسترول بد و افزایش کلسترول خوب شود. تحقیقات کلینیکی مشخص کرده که سیر در منظم کردن فشار خون موثر است، گردش خون را بهبود میبخشد و جلوی چسبندگی پلاکتهای خون را که میتواند باعث سکته قلبی شود، میگیرد. یک تحقیق دیگر نشان داده شده که عصاره سیر میتواند اختلالهای قلبی را کاهش دهد.
کاکائو
کاکائو یک منبع طبیعی برای تئوبرومین و اپیکاتچین است که جریان خون در رگها را تقویت میکند. در یک آزمایش کلینیکی در سویس بیماران قلبی در اثر استفاده از کاکائو برای ۴ هفته علائم بهبود در عملکرد قلبی و پلاکتشان دیده شده است.
زالزالک (Hawthorn)
شواهد حکایت از آن دارد که زالزالک در گشاد کردن رگها موثر است و باعث کاهش فشار خون و کلسترول میشود. این میوه بخاطر ترکیبات فیتوکمیکالها و بایوفلاوینویدها خاصیت آنتی اکسیدانت دارد.
مادرورت (Motherwort)
از این گیاه برای درمان تپش قلب استفاده
میکنند، اما استفاده مداوم آن میتواند به کاهش کلسترول، تریکلیسیرید و
تقویت قلب منجر شود.
این گیاه که از خانواده نعناع است خاصیت آنتیباکتریال، آنتیاکسیدانت و ضد التهابی هم دارد و آرامبخش میباشد.
زغال اخته
این گیاه در سلامتی دیواره رگها و ایجاد مویرگها مفید است. خاصیت آنتی اکسیدانت این گیاه میتواند کار سمزدایی از قلب را انجام دهد.
جینسنگ (Ginseng)
اگرچه ریشه این گیاه را برای درمان اختلالهای متفاوت استفاده میکنند، اما تحقیقات جدید نشان داده که از این گیاه میتوان در درمان بیماریهای قلبی هم استفاده کرد. در چندین تحقیق نشان داده شده که از جینسینگ در درمان بیماریهای قلبی میتوان استفاده کرد و این به خاطر خاصیت ضد غدهای، ضد التهاب، ضد حساسیت و آنتیاکسیدانت آن است.
جینکو بیلوبا (Ginkgo Biloba)
عصاره برگ جینکو به جریان خون در بدن کمک میکند و جلوی چسبندگی پلاکتها و لختگی خون را میگیرد.
اگرچه این گیاهان جای رژیم غذایی سالم، ورزش و روش مناسب زندگی را نمیگیرد، اما میتوانند در سلامت قلبی به شما کمک کنند.
فلفل قرمز
این گیاه موادی همچون کلسیم، منگنز، ویتامین آ، ث و سلنیوم، روی و فیبر دارد و تحقیقات نشان میدهند که در سلامت قلبی بسیار مفید است.
این گیاه جریان خون را تقویت کرده و از خون سم زدایی میکند و جلوی لخته شدن خون را میگیرد.
جارو قارچ (Butcher’s Broom)
این یک گیاه مفید در کاهش خطرات بیماریهای قلبی است. ترکیبات استرولها و اسیدهای چرب آن رگهای خونی را تقویت میکند و برای بیمارانی با فشار خون پایین تجویز میشود.
انگور
خوردن مرتب انگور برای قلب مفید است. انگور یک منبع خوب برای فلاونوید است که جلوی فشار خون را میگیرد و خطر بیماری قلبی و آسیب ماهیچههای قلب را میگیرد.
تحقیق دانشگاه میشیگان نشان میدهد که انگور بخاطر آنتیاکسیدانت بالای آن فشار خون را کم میکند و خطر فیبروسس و نارسایی قلبی را کم میکند.