جانشین استاندار فارس در ستاد کرونا:
امروز حفظ سلامت مردم دقیقا کار یک رزمنده است
با توجه به ورود سویه جدید اومیکرون به کشور و به منظور پیشگیری و پرهیز از شیوع این سویه جدید در شهرستان شیراز و در تداوم طرح هوشمند مقابله با بیماری کرونا، تشدید نظارتها بار دیگر در دستور کار ستاد کرونای شهرستان شیراز قرار گرفت.

وی با بیان این مطلب که مدت بسیار زیادی است جهان درگیر این عارضه بشدت خطرناک است و متاسفانه شاهد جهش های متعدد این ویروس در سطح جهان هستیم، اظهار کرد: شدت سرایت اومیکرون بسیار بالا و چهار برابر دلتا است و به همین دلیل مراقبت های ما شامل ماسک و فاصله اجتماعی باید جدی تر شود و جهت جلوگیری از ابتلا و فوت عزیزان خود باید واکسیناسیون را به شدت تبلیغ کنیم.
معاون سیاسی، امنیتی استاندار فارس در ادامه هدف از اجرای این مانور را هشدار، افزایش آمادگی ارگان های متولی و ارزیابی وضعیت عنوان کرد و گفت: این سه هدف با پیگیری و تلاش های فرمانداری شیراز در این مانورها انجام شد و از گشت های مشترک تقاضا دارم به این مساله نه به عنوان یک وظیفه اداری، بلکه به عنوان یک تکلیف انسانی نگاه کرده و با همت بالا و احساس تکلیف کار را دنبال کنند تا مثل گذشته پیام سربلندی طرح به کل کشور مخابره گردد.
انتهای پیام/س
نظرات بینندگان