رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیرازخبر داد:
نیریز به رنگ قرمز کرونایی در آمد
براساس آخرین رنگبندی نقشه کرونا در فارس، شهرستان نیریز در وضعیت قرمز قرار گرفته است و این زنگ خطر دیگری برای افزایش تعداد شهرهای پرخطر در استان بشمار میآید.
به گزارش خبرنگار گروه سلامت پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، روند ابتلا به کرونا در فارس با آغاز تعطیلات نوروزی و افزایش دید و بازدیدها بدون رعایت پروتکلهای بهداشتی، جهشی تازه به خود گرفت و تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ روز به روز افزایش یافت تا جایی که از چهارمین روز سال جدید، گزارش دانشگاه علوم پزشکی شیراز حکایت از آغاز مجدد فوتیهای کرونایی داشت.
همچنین براساس آمار روز گذشته دانشگاه علوم پزشکی شیراز، روز گذشته ۲ فوتی جدید کرونایی در استان فارس ثبت شد و ۴۲ بیمار نیز به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، تحت مراقبتهای ویژه درمانی قرار دارند.
۲۴۳ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم ابتلا به کووید ۱۹ نیز تا دیروز در بیمارستان های استان بستری بودند.
بخش زیادی از دلایل افزایش تعداد مبتلایان به کرونا، عادی انگاری و کاهش حساسیتهای مردم نسبت به این بیماری است که میطلبد رعایت پروتکلهای بهداشتی دوباره در دستور کار قرار گیرد.
نیریز نخستین شهرستان قرمز کرونایی در سال ۱۴۰۲
حسینی از تغییر وضعیت رنگبندی نقشه کرونا در فارس با تغییر وضعیت شهرستان نیریز به رنگ قرمز خبر داد.
وی افزود: بر اساس آخرین اعلام رنگبندی نقشه کرونا در فارس، شهرستان نیریز به رنگ قرمز و شهرستان اوز نیز به رنگ نارنجی درآمده است.
حسینی همچنین وضعیت ۲۵ شهرستان استان شامل استهبان، اقلید، آباده، بیضا، پاسارگاد، بوانات، جهرم، خرامه، خرم بید، خفر، خنج، رستم، زرقان، زرین دشت، سپیدان، سرچهان، سروستان، قیر و کارزین، فیروزآباد، فسا، کوه چنار، گراش، لارستان، لامرد و جویم را زرد اعلام کرد و افزود: دیگر شهرستانهای استان نیز در وضعیت آبی قرار دارد.
به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بازگشت رنگ قرمز به نقشه کرونا در استان، گویای اهمیت توجه بیش از پیش به موازین بهداشتی و رعایت جدی شیوه نامههای بهداشتی از سوی مردم بوده و نیاز است در این زمینه هوشیارانه عمل کنیم.
حسینی به ویژه از افراد مبتلا به بیماریهای زمینهای، سالمندان و مادران باردار خواست تا در شرایط کنونی که نقشه کرونا در حال تغییر به سوی وضعیت نگران کنندهتری نسبت به هفتههای گذشته است، بیش از دیگران نسبت به رعایت شیوهنامههای بهداشتی، پایبند باشند.
وی با بیان اینکه کاهش آمارهای کرونا در ماههای گذشته و ثبات نسبی این بیماری در سطح استان، کاهش حساسیت عمومی نسبت به این بیماری را در پی داشته است، تاکید کرد: با توجه به افزایش ترددها و تجمعات در هفته های گذشته و تغییر به وجود آمده در وضعیت رنگبندی کرونا در استان، نیاز است بار دیگر رعایت شیوه نامه های بهداشتی را با جدیت دنبال کنیم.
وضعیت قرمز یا خیلی پرخطر به شرایطی اطلاق میشود که در یک شهر از هر صد هزار نفر، دستکم ۱۰ نفر روزانه به علت ابتلا به کرونا در بیمارستان بستری شوند.
رنگ نارنجی به معنای وضعیت کرونایی پرخطر است و آمار روزانه بستری در این مناطق بیشتر از ۶ نفر از میان یکصد هزار نفر جمعیت می باشد.
وضعیت زرد به معنای نسبتا پرخطر کرونایی محسوب می شود. مناطقی که با این رنگ مشخص می شوند به این معناست که در آنجا بستری روزانه کرونایی در بیمارستان ها بین چهار تا ۶ نفر از میان هر یکصد هزار نفر جمعیت است.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان