معاون استانداری فارس :
شهرداریها،شهرها را با الگوهای جدید فناورانه اداره کنند
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: انتظار است و تاکید می کنیم که شهرداری ها شهرها را با الگوهای جدید فناورانه به عنوان یکی از مظاهر توسعه اداره کنند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری شیرازه، محمودرضایی کوچی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس ، روز دوشنبه در همایش شهرداران استان فارس در شهرستان بوانات افزود: قطعا این فناوری به روان سازی کارها و افزایش کیفیت خدمات و همچنین کاهش هزینه ها بسیار کمک خواهد کرد.
وی، هویت شهرها را یک هویت پویا و فرایندی دانست و ادامه داد: این پویایی به این معناست که مطالبات مردم در شهرها در هر مقطع ممکن است متفاوت باشد و بنابراین باید شهرها را با یک الگوی جدید از نگاه مدیریتی اداره کنیم.
رضایی کوچی اظهار کرد: دولت ها در دنیا بحث توسعه و پیشرفت را به عنوان شعار اصلی خود مطرح می کنند و این توسعه نیز بیشتر از شهرها آغاز می شود که مدیر ارشد آن شهرداران هستند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس گفت: ساختار مدیریتی شهرها در کشور ما به گونه ای است که مباحث اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و فرهنگی با شهرداران و مدیران شهری ارتباط دارد.
رضایی، بودجه کل شهرهای استان فارس را حدود ۳۰ هزار میلیارد تومان برآورد کرد و گفت: حدود ۲۵ هزار میلیارد تومان از این عدد مربوط به شهرداری شیراز است.
وی ادامه داد: بودجه کل شهرداری های کشور هم حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است که این عدد برابر با بودجه عمرانی کشور در سال ۱۴۰۲ است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری فارس بیان کرد: برخی شهرداری های استان در حوزه سرمایه گذاری در ابتدای راه هستند و کارهایی هم کرده اند اما هنوز نیاز است که تلاش بیشتری در این زمینه انجام شود.
وی گفت: امسال در برخی مناطق استان برخی پروژه های نهضت ملی مسکن تکمیل و آماده واگذاری به متقاضیان می شود و بنابراین اگر شهرداری ها در بحث آماده سازی زیرساخت ها خوب ورود نکنند واحدهایی آماده تحویل میشود که زیرساخت های آنها آماده نیست.
رضایی کوچی افزود: در برخی شهرهای استان بحث پسماند و زباله و مکان یابی دفن آنها به یک مشکل تبدیل شده که باید این مساله اصلاح شود.
وی ادامه داد: برخی شهرها به ویژه شهرهای کوچک ما در بحث دفع پسماندها شرایط خوبی ندارند و این باعث می شود که افکار عمومی نسبت به این مساله واکنش منفی نشان دهد و بنابراین توصیه می شود در مکان یابی دفن اصولی زباله توجه و دقت بیشتری شود.
رضایی کوچی، همچنین از شهرداری ها خواست که به موضوع مردمداری توجه جدی داشته باشند.
رضایی کوچی افزود: البته مردمداری به معنای دادن پاسخ مثبت به هر درخواستی نیست اما نحوه پاسخگویی می تواند به گونه ای باشد که حتی اگر آن پاسخ منفی باشد موجب گلایه ارباب رجوع نشود.
انتهای پیام/
منبع: ایرنا
نظرات بینندگان