استاندار فارس:
توانمنديهاي فارس را به دنيا معرفي کنيم
استاندار فارس با بیان اینکه باید توانمنديهاي فارس را به دنيا معرفي کنيم بر جذب سرمایهگذاران و حمایت از آنان در استان تاکید کرد.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، با حضور استاندار فارس، فرمانداران ۶ شهرستان مرودشت، سپیدان، زرقان، پاسارگاد، ارسنجان، بیضا و جمعی از سرمایهگذاران، دومین همایش از سلسله همایشهای سرمایهگذاری منطقهای و شهرستانی با هدف معرفی جاذبهها و قابلیتهای سرمایهگذاری و اقتصادی نقاط مختلف استان به جامعه سرمایهگذاران برگزار شد.
محمدهادی ایمانیه استاندار فارس در این همایش با تأکید بر جذب سرمایهگذاران و حمایت از آنان در استان اظهار کرد: سرمایهگذاری که با دید نوعدوستی وارد این عرصه میشود، حتماً باید از جانب مدیران دستگاهها حمایت شود و بروکراسیهای اداری را از جلوی پای آنها بردارند.
وی با تقدیر از مسئولان برگزارکننده این همایش و با بیان اینکه همه باید در راستای توسعه کشور دست در دست هم دهند، افزود: شهرستانهای زرقان، سپیدان، پاسارگاد، ارسنجان، مرودشت و بیضا در صنایع تبدیلی و گردشگری، دامداری، باغداری و... ظرفیتهای بسیار خوبی دارند و از سرمایهگذاران دعوت میکنیم که در این عرصهها سرمایهگذاری کنند.
ایمانیه با اشاره به ظرفیتهای گردشگری ۶ شهرستان مذکور، خواستار نگاه جدید به تأمین منابع مالی از سوی مدیران شهرستانها و سرمایهگذاران شد و اظهار داشت: استفاده از مدلهای جدید مالی امروز برای سرمایهگذاری یک اصل است و زیاد نباید به منابع دولتی تکیه کرد.
استاندار فارس خواستار مصرف بهینه انرژی از سوی سرمایهگذاران شد، و گفت: با استفاده از روشهای مختلف میتوان به روند سرمایهگذاری و رونق اقتصادی در کشور کمک کرد.
وی بر ضرورت حمایت همهجانبه از سرمایهگذاران تأکید کرد و ادامه داد: در همین راستا در جریان سفر به شهرستان مرودشت مصوب شد که یک شهرک صنعتی جدید تأسیس و عمدتاً برای صنایع تبدیلی استفاده شود؛ این آمادگی را داریم در پنج شهرستان دیگر نیز از راهاندازی چنین شهرکی حمایت کنیم.
نماینده عالی دولت در فارس اظهار کرد: این شهرستانها در زنجیره ارزش مواد غذایی اعم از کشاورزی، باغداری، دامداری و مرغداری و هم باتوجهبه برخورداری از آثار تاریخی و طبیعی در زمینه گردشگری میتوانند موفق باشند.
وی با تأکید بر اینکه در هر ۳۷ شهرستان استان، ظرفیت و بناهای تاریخی متعددی وجود دارد، اظهار داشت: در حوزه گردشگری تاریخی، مذهبی، تفریحی و سلامت باید برخلاف تبلیغات و معرفی نادرست و خلاف واقعی که غربیها از کشورمان داشته و دارند، کشور و استان و ظرفیتها و توانمندیهای آن را به دنیا معرفی کنیم تا شاهد حضور گردشگران بسیاری در کشور باشیم؛ یکی ای راههای تحقق این موضوع، توسعه سرمایهگذاری در این زمینههاست.
ایمانیه، تسهیلات و تأمین زیرساختها را دو مشکل پیشروی سرمایهگذاران عنوان کرد و گفت: برخی سرمایهگذاران برای تکمیل سرمایهگذاری خود نیاز به تسهیلات دارند سریعترین روش تأمین منابع مالی استفاده از ابزارهایی همچون شراکت، صندوق توسعه ملی، بازار بورس و... است.
این مقام مسئول افزود: در خصوص زیرساختها بهویژه آب و برق اقدامات متعددی صورتگرفته است. احداث خط انتقال آب از خلیجفارس به استان از چند نقطه مختلف و استفاده از پساب شهرهای بزرگ دو روش اصلی تأمین آب صنایع است. برای تأمین برق نیز، احداث نیروگاه و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر در دستور کار قرار دارد که این حوزه هم آماده همکاری با سرمایهگذاران هستیم.
رئیس شورای توسعه و برنامه فارس، افزایش بهرهوری را یکی دیگر از جنبههای سرمایهگذاری عنوان کرد و افزود: با ارتقا تکنولوژی، استفاده از الگوهای جهانی و همافزایی به سمت بیشترین بهره با صرف کمترین هزینه قدم بردارید.
ایمانیه در پایان خطاب به سرمایهگذاران حاضر در این همایش گفت: از شما که در راستای توسعه کشور، اشتغال آفرینی، رونق تولید و بهبود معیشت مردم تلاش میکنید سپاسگزارم.
صفری مدیر قرارگاه جهادی کوثر در این مراسم ضمن تقدیر از حمایتهای مجموعه استانداری ازاینقرار گاه اظهار داشت: قدمهای مؤثری در زمینه جذب سرمایهگذار و حل موانع برداشته شده است و برای نخستینبار مرکز سرمایهگذاری و توسعه معاملات تجاری استان فارس در کشور عمان راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه یکی از دغدغههای سرمایهگذاران ما موضوع صادرات و برگشت سرمایه است، افزود: هر کدام از واحدهای صنعتی بخواهند محصولات خود را صادر کنند این مرکز کار را بهصورت تضمینی انجام میدهد و علاوه بر بازاریابی بازگشت پول را هم تضمین و جذب سرمایهگذار را هم دنبال میکند. صفری ادامه داد: از فرمانداران محترمی که در جلسه حضور دارند میخواهیم که فرصتهای سرمایهگذاری را بر اساس زیرساختهای شهرستان به ما معرفی کنند.
صفری با بیان اینکه تسهیل و تسریع در کار سرمایهگذاری هدف دیگر قرارگاه است، افزود: بروکراسیهای اداری با پیگیری قرارگاه، به حداقل ممکن رسیده است و قرارگاه جهادی کوثر فارغ از بروکراسیهای اداری، در خدمت سرمایهگذاران و واحدهای تولیدی است؛ لذا آمادگی همهجانبه خود را با همه بخشهای سرمایهگذاری اعلام میداریم.
ایوبی معاون دفتر هماهنگی امور سرمایهگذاری و اشتغال استانداری فارس نیز در این همایش با بیان اینکه در راستای برنامههای تحولی دولت سیزدهم، توسعه همه مناطق با رونق اقتصادی دیده شده است، افزود: نخستین کاری که هدفگذاری شد راهاندازی قرارگاه کوثر بود که در این راستا چندین کمیته تشکیل شد تا با رفع بروکراسیهای اداری مسیری میان بر برای فعالان اقتصادی ایجاد کنند.
وی ادامه داد: در این راستا استان به ۹ منطقه آمایشی تقسیم شد و ماهانه همایشهایی در شهرستانهای هدف برگزار میشود تا سرمایهگذاران با یکدیگر و مدیران تبادل نظر و همافزایی داشته باشند و در نهایت شاهد یک حرکت جدید برای سرمایهگذاری باشیم. ایوبی خاطرنشان کرد: امروز دومین همایش در این عرصه، با حضور شهرستانهای زرقان، پاسارگاد، بیضا، سپیدان، ارسنجان و مرودشت به میزبانی مرودشت برگزار شد که امید است خروجی این همایشها باعث رونق اقتصادی و اشتغال شود.
وی در پایان با تقدیر از کسانی که در برگزاری این همایش نقش داشتند، اظهار داشت: این رویکرد استانی به بحث سرمایهگذاری میتواند منشأ تحول باشد بهشرط آنکه همه دستگاهها یاری کنند. در پایان این مراسم از برخی فعالان اقتصادی شهرستانهای مذکور تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظرات بینندگان