جمعههای مهدوی«شیرازه»؛
مفهوم انتظار از منظر مقام معظم رهبری
«انتظار» ظهور امام زمان(عج)، بهمعنای انتظار برای پرشدن جهان از عدل و داد و عدالت برای همه انسانها [و] انتظار رفع ظلم از صحنه زندگی بشر و انتظار فرا رسيدن دنيايی برتر از لحاظ معنوی و مادی است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در خصوص مفهوم انتظار میفرمایند: انتظار «فرج» يعنی، انتظار حاكميت قرآن و اسلام.
در ادامه به برخی جملات در خصوص مفهوم انتظار از منظر رهبر معظم انقلاب اشاره میکنیم؛
شما به آنچه فعلاً جهان در آن قرار دارد، قانع نيستيد. حتی به همين پيشرفتی هم كه با انقلاب اسلامی بهدست آورديد، قانع نيستيد. میخواهيد باز هم به حاكميت قرآن و اسلام، نزديكتر بشويد. اين انتظار «فرج» است. انتظار فرج، يعنی، انتظار گشايش از كار انسانيت ...
در سطح دنيا «انسانيت» فرج میطلبد؛ اما راه «فرج» را نمیداند. شما ملت انقلابی مسلمان، بايد با حركت منظم خود در تداوم انقلاب اسلامی، به فرج جهانی انسانيت نزديك بشويد و شما بايد بهسوی ظهور مهدی موعود(عج) و انقلاب نهايی اسلامی بشريت كه سطح عالم را میگيرد و همه اين گرهها را باز میكند. قدم به قدم، خودتان نزديك بشويد و بشريت را نزديك كنيد. انتظار «فرج» اين است.
«انتظار» ظهور امام زمان(عج)، بهمعنای انتظار برای پرشدن جهان از عدل و داد و عدالت برای همه انسانها [و] انتظار رفع ظلم از صحنه زندگی بشر و انتظار فرا رسيدن دنيايی برتر از لحاظ معنوی و مادی است.
«انتظار» به معنای اشتياق انسان، برای دسترسی به وضعی برتر و بالاتر است و اين حالتی است كه بشر هميشه بايد در خود حفظ كند و پيوسته درحال انتظار فرج الهی باشد.
گشايش ابواب رحمت و معرفت و سرازير شدن سرچشمههای معرفت بر دل انسان، يكی از عمومیترين نمونههای انتظار فرج است.
انتظار ظهور، اشتياق انسانهای صالح برای گسترش عدالت است.
انتظار؛ يعنی، دل سرشار از اميد بودن نسبت به پايان راه زندگی بشر؛ ممكن است كسانی آن دوران را نبينند و نتوانند درك كنند(فاصله هست)؛ اما بلاشك آن دوران وجود دارد.
...مردم ما، ولیالله اعظم و جانشين خدا در زمين و بقيه اهل بيت پيامبر را، با نام و خصوصيات میشناسند؛ از لحاظ عاطفی و فكری با او ارتباط برقرار میكنند؛ به او میگويند؛ به او شِكوه میبرند؛ از او میخواهند و آن دوران آرمانی (دوران حاكميت ارزشهای والای الهی بر زندگی بشر) را انتظار میبرند. اين انتظار دارای ارزش زيادی است. اين انتظار به معنای آن است كه وجود ظلم و ستم در عالم، چشمه اميد را از دلهای منتظران نمیزدايد و خاموش نمیكند. اگر اين نقطه اميد در زندگی جمعيتی نباشد، چارهای ندارد جز اين كه به آينده بشريت، بدبين باشد.
قبل از ظهور مهدی موعود(عج)، در ميدانهای مجاهدت، انسانهای پاك امتحان میشوند. در كورههای آزمايش وارد میشوند و سربلند بيرون میآيند و جهان به دوران آرمانی و هدفی مهدی موعود - ارواحنا فداه - روز به روز نزديكتر میشود. اين، آن اميد بزرگ است.
انتظار و اميد، به انسان جرات اقدام و حركت و نيرو میبخشد و شيعيان و پيروان آن حضرت، بايد كسب آمادگی معنوی، روحی و ايمانی را جزو وظايف خود بدانند و سرمايه عظيم اميد، ايمان و نورانيت را در خود ايجاد كنند تا در حركت جهانی امام زمان(عج)، در رديف نزديكان(خواص)، ياران و همكاران آن حضرت قرار گيرند.
انتهای پیام/
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان