رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز خبر داد:
تعطیلی ۲۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در شیراز
رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز، از تعطیلی ۲۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط این مرکز خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه سلامت پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»، کمال فخرپور رئیس مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز گفت: در راستای تشدید نظارتهای بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، ۲۱ مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند.
محمدحسین کیانفر مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز نیز در این باره گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوهنامههای بهداشتی بهویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، بهمنظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند.
وی افزود: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا ۴ درجه سانتیگراد و در فریزر منفی ۱۸ درجه سانتیگراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حداقل ۶۵ درجه سانتیگراد است؛ درحالیکه بسیاری از مسمومیتهای غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی ۴ الی ۶۵ درجه سانتیگراد بیش از دو ساعت و عدم رعایت دمای پخت مواد غذایی اتفاق میافتد.
مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب ادامه داد: باتوجهبه شیوع مسمومیت مونو اکسید کربن در فصل پاییز و زمستان لزوم رعایت استانداردهای استفاده از وسیله گرمایشی از سوی متصدیان برای پیشگیری از وقوع آتشسوزی و مسمومیت مونو اکسید کربن دوچندان است.
مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب شیراز با اشاره به برخورد قانونی با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت عمومی، از مردم خواست از خرید مواد غذایی در مراکز غیرمجاز و فروشندگان دورهگرد همچنین مواد غذایی فاقد مشخصات بهداشتی خودداری و در صورت مشاهده تخلف بهداشتی شکایتهای خود را از طریق سامانه ارتباط مردمی ۱۹۰ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ثبت و پیگیری کنند.
انتهای خبر/
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان