در نشست تشکلهای دانشجویی فارس با امامجمعه شیراز مطرح شد؛
دانشجو باید مطالبهگر و صبور باشد
تشکلهای دانشجویی خواستار ورود جدیتر امامجمعه شیراز به مطالبهگری از مسئولان شهر و استان شدند و در مقابل، امامجمعه شیراز دانشجویان را به مطالبهگری و در عین حال استقامت و صبر برای ایجاد تغییرات در جامعه فراخواند.
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه تحلیلی خبری«شیرازه»،نشستی صمیمی تشکلهای دانشجویی فارس با آیتالله لطفالله دژکام نماینده ولیفقیه در استان فارس و امامجمعه شیراز به میزبانی دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای فارس برگزار شد.
آیتالله دژکام با بیان اینکه خداوند پس از خلق آسمان و زمین انسان را آفرید و به او مأموریت داد تا زمین را آباد کند، افزود: وظیفه ما آبادی زمین است؛ اما نباید توقع داشت همه چیز یکشبه انجام شود. بنده از سال ۵۴ پایکار انقلاب بودم و هنوز هم خود را در حال مبارزه میبینیم همین مدتزمان یک درکی به ما در عرصه تحولات اجتماعی فرهنگی و سیاسی داده است که شاید شما برای رسیدن به آن نیاز به زمان داشته باشید صرف اینکه ما یک ایده و آرمان داشته باشیم برای آبادی زمین کافی نیست.
نماینده ولیفقیه در استان فارس ادامه داد: خوشبختانه شاهد این هستیم که هیچگونه اصراری در تحمیل عقیده در کشور ما وجود ندارد. نشانه این مسئله را در همین جلسه فعلی بهوفور شاهد بودیم آفرین به شجاعت و متانت کسانی که حتی به خود من هم در این جلسه انتقاد کردند تا از کارها مراقبت کنیم.
وی افزود: این نکتهها خیلی ارزشمند است اما اگر تصورمان این باشد که وقتی یک چیزی را میگوییم همان لحظه استاندار یا امامجمعه و یا سایر مسئولان میتوانند آن را بلافاصله انجام دهند اینچنین چیزی را خدا هم ادعا نکرده است البته اینها هیچ توجیهی برای کمکاری مسئولان نیست هر کسی کمکاری کند ابتدا برابر خدا و سپس برابر شما باید پاسخگو باشد.
امامجمعه شیراز با بیان اینکه مطالبهگری اولین گام در انجام یک کار منطقی و عملی است، گفت: تفاوت بنده با آنهایی که در انقلاب ۵۷ همراه ما بودند و حالا در اروپا و آمریکا حساب دلاریشان خوب است این بود که ما پای حرفمان ماندیم. اتفاقاً آنها آتش تندتری داشتند؛ اما استقامت نداشتند.
وی افزود: ما بنا داریم آرمانهای انقلاب را پیگیری کرده و به نتیجه برسانیم از مهمترین آرمانهای ما آرمان عدالت است؛ اما اگر میخواهیم به نتیجه برسیم باید این نکته را حتماً در نظر داشته باشیم که همه چیز دست ما نیست حتی رئیسجمهور مملکت هم نمیتواند ادعا کند همه چیز در اختیارش است اما باید از همان چیزهایی که در اختیارمان است نهایت استفاده را ببریم.
آیتالله دژکام یکی از علائم یک نظام مقدس را حوصله شنیدن انتقاد در سران کشور عنوان کرد و گفت: قبل از انقلاب اگر به یک کارگر شهرداری حرفی میزدید یقهتان را میگرفتند که به مأمور دولت توهین کردهاید اما رهبر معظم انقلاب سال گذشته باآنهمه اتفاقها و توهینها همه را عفو کردند از این بابت نباید ناسپاس باشیم.
نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری سپس به دانشجویان توصیه کرد که در بیان انتقادها وارد فضای توهین نشوند چون باعث کاهش تحمل افراد میشود و نتایج ناخوشایندی در پی دارد.
امامجمعه شیراز با بیان اینکه هر کسی مدیر و مسئول میشود باید خود را در عرصه امتحان الهی اثبات کند، تأکید کرد: هیچگاه در برابر بیعدالتی ساکت نمیمانیم و همواره تلاش بر این بوده است که در جایی بیانصافی صورت نگیرد.
وی همچنین گفت: من فهرستی در انتخابات مجلس نداشته و ندارم معتقدم که نباید به چنین مسائلی ورود کرد گرچه کسانی هم که این کار را انجام میدهند هدف مشترکی دارند اما من این مسیر را برای رسیدن به هدف انتخاب نمیکنم در ابتدا هم شاید موضعهایی علیه بنده گرفته میشد اما امروز حس خوبی بعد از ۴ سال ایجاد شده است.
آیتالله دژکام از دانشجویان خواست تا در شروع هر کاری هدفگذاری انجام دهند و سپس افزود: باید خودمان را آماده کنیم که وقتی چند سال دیگر از ما میپرسند چهکار کردهاید، بتوانیم روند را به آنها نشان دهیم باید نقطه شروع و نقاط حرکت را بهروشنی مشخص کنیم گرچه داشتن نقشه و سند پایان کار نیست اما قطعاً باید آغاز کار باشد.
امامجمعه شیراز همچنین خواستار برگزاری جلساتی مشابه بهصورت ۴ مرتبه در سال شد و گفت: اگر بهجای صحبت ۲۰ نفر در یک جلسه، چهار جلسه داشته باشیم که در آن صحبتهای ۵ تن از نمایندگان دانشجویان را بشنویم، خیلی مؤثرتر است. چون این صحبتها ارزشمند است و باید یکایک آنها را بهدقت بررسی کرد.
امامجمعه شیراز هم پس از بیش از ۲ ساعت که شنونده صحبتها بود و در نهایت پشت تریبون قرار گرفت و گفت: از حال خوب و جدیت دانشجویان مسائل در خصوص مسائل کشور لذت بردم حس کردم در یک محیط دانشجویی پویا هستم.
نماینده ولیفقیه در استان فارس در پایان تأکید کرد: در تمامی زمینهها عدالتمحوری حرف اول را میزند و هر کسی غیر از این بگوید از مسیر انقلاب ما خارج است.
در این نشست که به میزبانی دفتر نهاد رهبری در دانشگاههای فارس برگزار شد ۲۰ نفر از نمایندگان دانشجویان به بیان معضلات، مسائل و مشکلات پرداختند.
انتهای خبر/
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان