کد خبر: ۱۶۴۲۳۹
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۴ - ۰۴ تير ۱۴۰۳
یادداشت؛

مردمی بودن صفت برجسته شهید جمهور بود

محسن جاجرمی زاده رئیس دانشگاه پیام‌نور استان فارس در یادداشتی نوشت: مردمی بودن، صفت برجسته شهید خدمت ما بود، به ما یاد داد خودمان را از دیگران و مردم جدا نبینیم و مسئولین هیچ برتری نسبت به دیگران ندارند و جز تقوی، علم و عدالتخواهی، صفت دیگری نمی‌تواند آنها را نسبت به دیگران برتری دهد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، در این شرائط حساس که ملت ایران در غم از دست دادن یکی از بهترین رجال صدیق آرمان‌های انقلاب به سوگ نشسته، در پی آن است که جانشین برحق رئیسی شهید را بر کرسی ریاست جمهوری بنشاند و از هر گونه ایجاد خللی در رکن اجرائی کشور ممانعت به عمل آورد نکاتی چند را به استحضار می‌رساند: 


عزیزان دانشگاهی ما از بی‌اخلاقی‌ها خیری ندیده‌ایم و نخواهیم دید، این را همگی به روشنی درک کرده‌ایم و رئیسی عزیزمان این را به ما آموخت که «هویت جمعی» ماست که به ایران اسلامی اقتدار می‌بخشد و این ممکن نمی‌باشد.


 مگر اینکه از طریق احترام به یکدیگر و حفظ حرمت و ارزش‌های انسانی، در محیط کار و تلاش، نگاهمان به یکدیگر مثبت و به دور از تخاصم و کینه‌های شخصی و سلیقه‌ای باشد در غیر این صورت کار جمعی نمی‌توانیم انجام دهیم و به‌صورت فردی هم دستیابی به اهداف و آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی امکان‌پذیر نمی‌باشد.


پس اگر به این اخلاقیات همه پایبند هستیم می‌بایست در رأس نظام اجرائی کشور، اخلاق‌مدارترین فرد را انتخاب کنیم که «هویت جمعی» ما را عمق و انسجام ببخشد.


بزرگواران دانشگاهی: مردمی بودن، صفت برجسته شهید خدمت ما بود، به ما یاد داد خودمان را از دیگران و مردم جدا نبینیم و مسئولین هیچ برتری نسبت به دیگران ندارند و جز تقوی، علم و عدالت‌خواهی، صفت دیگری نمی‌تواند آنها را نسبت به دیگران برتری دهد.


 وی ویژگی مدیران بوروکرات نظام اداری و پشت میز نشین و کسانی که استفاده از بیت‌المال برای حفظ منافع شخصی و گروهی و جناحی را بر منافع جمعی و جامعه ترجیح می‌دهند در اذهان از بین برد و نشان داد که تواضع در برابر مردم می‌تواند برای شنود مؤثر، شناخت مشکلات و پیدا کردن راه‌حل‌ها بهترین منش و سیره مدیریتی باشد؛ لذا به کسی رأی می‌دهیم که این سبک و سیره مدیریتی را بیش از دیگران باور دارد و به آن عمل نموده است.


برادران و خواهران عزیز، شهید جمهور مفتخر به مبارزه با فساد و ظلم و طرف‌دار عدالت بود، اشرافی‌گری را بر نمی‌تابید و با کسانی که به بیت‌المال طمع داشتند، هم در رأس قوه قضائیه و هم در مسند ریاست جمهوری مبارزه می‌کرد و خودش پیشقدم بود. 


این سیره و سنت حسنه است که فاصله دولت - ملت را کاهش می‌دهد و امید را در دل محرومین و مستضعفین جامعه صدچندان می‌کند و مردم را به این باور می‌رساند که جامعه اسلامی متفاوت از جامعه سرمایه‌داری و ثروت اندوزان امروز جهانی است که مقدرات جهان را در دست گرفته و با ثروت‌های کلان سلطه خود را بر جامعه جهانی تحکیم می‌بخشند.


 پس فردی را در رأس قوه مجریه بنشانیم که این وجه امتیاز راهبردی نظام اسلامی را نسبت به سایر نظام‌های رایج سرمایه‌داری جهان به بهترین شکل بتواند پیاده کند و در عمل تحقق بخشد.


ای خداباوران و وجدان‌های بیدار دانشگاه؛ این رئیس جمهور خستگی ناپذیر، رئیسی شهید، «استقامت و پایداری» در راه اهداف بلند انقلاب اسلامی را به طور کامل به منصه ظهور رسانید.


 استقامتی که زبانزد بود و در عمل نشان داد که پایداری در مقابل ظلم دشمنان و استکبار جهانی هزینه‌اش بسیار کمتر از سازش در مقابل زورگوئی‌های آنان است. او مرزبندی خودش را با دشمنان حفظ کرد و به آنان باج نداد.


هدف‌های زیاده خواهانه آنها را برای رسوخ در خط مقاومت برنتابید و چنان استواری جبهه مقاومت را در منطقه ایجاد نمود که امروزه دفاع از مظلوم و مقابله با ظالم نه‌تنها مسئله اصلی جهان اسلام است؛ بلکه تبدیل به دغدغه اصلی تمام آزادی‌خواهان جهان با نظام سلطه شده است.


چنین مسیری است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب، ما را در سمت درست تاریخ قرار می‌دهد و یاری دادن این راه است که ما را در محضر خدای متعال در زمره صالحین عالم منظور می‌دارد؛ لذا به پرچم‌داری رأی می‌دهیم که این مسیر درست تاریخ را ادامه و قوت بخشد و باورمندی‌اش به استقامت و عدم سازش در برابر سیاست‌های نظام استکبار بیشتر از دیگران باشد.


نهایتاً دانشگاهیان دغدغه‌مند و فرهیخته، تردید نداشته باشیم، بزرگ‌ترین نعمتی که خدای متعال در این برهه از تاریخ به ما عطا کرده است همین نظام اسلامی است که بعد از قرن‌ها تحت پرچم امام رضا (ع) و اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) با پیروزی انقلاب اسلامی به ما مردم این عصر، هدیه شده است. 


قدر آن را بدانیم، کم و کاستی‌های آن به همه ما بر می‌گردد و افتخار نقاط قوت آن برای همه ماست پس مهم‌ترین مسئله، حفظ اصل این نظام مقدس است که بنا به فتوای تاریخی امام، اوجب واجبات شرعی و دینی همه ماست، همه اختلاف سلیقه‌ها و تفکرها را برای پیشبرد و تقویت اصل نظام قبول کنیم و پذیرا باشیم.


 بدانیم که برای رسیدن به اهداف و اصول والا و متعالی مشترکمان تنها راه، متقاعد کردن و نشان دادن کارآمدی روش‌ها و تفکراتمان در عمل است، کینه و خصومت را در دل‌هایمان راه ندهیم و برای ایران سرافراز پا به عرصه انتخابات بگذاریم و به همه دشمنان نشان دهیم.


 ما علی‌رغم همه اختلاف سلیقه‌ها و روش‌ها در راه رسیدن به آرمان‌های مشترک، پای‌کار موطن خویش ایران، ایستاده‌ایم و با بالا بردن مشارکت در انتخابات پایه‌های مشروعیت این نظام را قوت خواهیم بخشید.


در پایان بار دیگر عید سعید غدیر را به همه محبین به امیرالمؤمنین (ع) و خاندان عصمت و طهارت (ع) تبریک می‌گویم و امیدوارم همگی با حضور حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح دل امیرالمؤمنین (ع) را شاد کرده و در راه تحکیم جامعه علوی و انتظاراتی که آن بزرگ‌مرد از شیعیان خود دارد، تکلیف و وظیفه خود را به درستی انجام دهیم و در دیدار او در آخرت شفاعت آن حضرت را برای خودمان به همراه بیاوریم.


انتهای خبر/224224

نظرات بینندگان