افزایش ۳ برابری صادرات کشمش در بیضا
به گزارش گروه اقتصاد پایگاه تحلیلی خبری «شیرازه»، صدیقه مؤیدی با بیان اینکه برداشت انگور از تاکستانهای این شهرستان از اواخر تیرماه آغاز شده، بیان کرد: عرضه محصول این باغها به بازار تا پایان آبانماه ادامه خواهد داشت.
وی تصریح کرد: زمان مناسب برداشت انگور برای تهیه کشمش از ابتدای شهریورماه شروع میشود. مؤیدی عنوان کرد: به دلیل قیمت بالای خرید کشمش، تولید و صادرات کشمش امسال نسبت به سال قبل افزایش سه برابری دارد. به گفته وی؛ سطح باغهای انگور این شهرستان یک هزار و ۶۰۰ هکتار است.
این مقام مسئول پیشبینی کرد: از سطح این تاکستانها، به میزان ۲۴ هزار تن انگور از ارقام ریشبابا، عسکری، سمرقندی، نیریز و رطبی برداشت شود.
مؤیدی در ادامه خاطرنشان کرد: ۵۰ درصد انگور تولیدی بهصورت تازهخوری، ۲۰ درصد محصول برداشت شده تحویل کارخانههای تولید آبمیوه صنعتی و ۳۰ درصد به شکل کشمش، مویز، آبغوره، غوره خشک، پودر غوره، ترشی غوره، سرکه و شیره انگور، مصرف میشود.
وی افزود: انگور محصولی کم آب بر و پر محصول است و باتوجهبه شرایط اقلیمی مناسب این شهرستان انگور تولیدی از میزان قند بالایی برخوردار است و دارای طعم، کیفیت و بازار پسندی مطلوبی است.
انتهای خبر/