منافقين، مبناى تفرقه را طايفه گرایى و قبيله گرایى میگذارند
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«شیرازه» و به نقل از«نویدشاهد»، شهید «شکراله عابدینی» ۳۰ شهریور سال ۱۳۴۶ در میان ایلات عشایر جنوب کشور دیده به جهان گشود. در ۷ سالگی به مدرسه رفت و تحصیلات خود را تا مقطع سوم متوسطه در رشته تجربی گذراند. دانشآموز بود که راهی جبهه جنگ شد و سرانجام ۲۷ دی ماه ۱۳۶۵ در شلمچه بر اثر اصاب ترکش خمپاره به شهادت رسید. پیکر پاکش در گلزار شهدای زرین آباد کازرون به خاک سپرده شد.
متن وصیت: منافقين، مبناى تفرقه را طايفه گرایى و قبيله گرایى می گذارند
به نام خدا وَقَٰتِلُوهُمۡ حَتَّىٰ لَا تَكُونَ فِتۡنَةࣱ وَيَكُونَ ٱلدِّينُ كُلُّهُۥ لِلَّهِۚ. بكشيد تا زمانى كه هيچ فتنه اى در جهان نباشد و دين مخصوص فرا گردد.
پس از شكر و ثناى خداوند تبارك و تعالى و منجى عالم بشريت مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و نائب بر حق ايشان خمينى بت شكن و درود و سلام به چشم و چراغ مردم ايران خانوادههاى شهدا؛ چند كلمه به وظيفه خويش مىنگارم؛ دنیا به منزله گذرگاهى است كه بايد از آن گذشت پس آيا مىشود ما گذرگاه را به عنوان خانه اصلى خود مىپنداريم پس بايد به خود آئيم و وظيفه خود را بنگريم ما بايد انسانگونه بزیستیم و انسانگونه بميريم.
خدايا غرق در گناه گشتهام اميدوارم كه توانسته باشم وظيفه شرعىام را انجام داده باشم، ما بايد شهيد شويم تا با خون خود به جهانخواران بفهمانيم كه ما حسين گونه زندگى كردهايم و مىكنيم، دنيا گرچه قشنگ و زيبا و ديدنى است ولى آخرت بالاتر ازاينهاست.
ما بايد يک ديد كلى و همه جانبه داشته باشيم، خدايا توفيق ده تا بتوانم طبق آيهاى كه فرموده "حَاسِبُوا أَنْفُسَکُمْ قَبْلَ أَنْ تُحَاسَبُوا" عمل نمايم خداوندا ما غير از تو و چهارده معصوم علیهم السلام كسى را نداريم هر قدر كه زمان بگذرد ما مسئوليتمان سنگينتر مىشود، پس براى مسئوليت خود بايد كوشش كنيم.
اما سخنى به عشاير غيور: اى جوانان پاك عشايرى هميشه منافقين سعى مى كنند مبناى كار خود را طايفه گرایى و قبيله گرایى قرار دهند، پس با وحدت خود سعى كنيد مشت محكمى بر دهان اين مفتخواران آمريكایى بزنيد، هميشه سعى كنيد كه با بسيج عشايرى همكارى کنید. پدر و مادر گرامى منافقين بيهوده گوییهاى زيادى مى كنند ولى شما با صبر و استقامت خود مشت محكمى بر دهان اينها بزنيد و زياد به حرفهاى اين و آن گوش ندهيد، زيرا فكر ديگرى به شما مىآيد.
پدر و مادر زحمتهاى زيادى براى من كشيدهايد، ولى اسلام خيلى بالاتر از اينهاست و ما بالاخره روزى هم بايد اين دنياى فانى برويم پس بايد ما به سراغ مرگ برويم و نگذاريم كه مرگ به سراغ ما بيايد. انشاءالله. شكراله عابدينى.
انتهای متن/