کد خبر: ۱۶۵۶۸۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳
امامان جمعه فارس در خطبه‌های نمازجمعه این هفته؛

 شاخصهٔ ایران‌ستیزی، یأس‌آفرینی است

خطیب جمعه زرین‌دشت در خطبه نمازجمعه، یأس‌آفرینی را از شاخصه‌های ایران‌ستیزی دانست و بیان کرد: شاخصهٔ ایران‌ستیزی یاس آفرینی، امیدسوزی، القای ناتوانی است. آن‌هایی که ایران را دوست دارند، نقطه مقابل این حرکت می‌کنند.  

 شاخصهٔ ایران‌ستیزی، یأس‌آفرینی است

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، امروز ۲۵ آبان‌ماه خطیب جمعه زرین‌دشت در خطبه نمازجمعه، یأس‌آفرینی را از شاخصه‌های ایران‌ستیزی دانست و بیان کرد: شاخصهٔ ایران‌ستیزی یاس آفرینی، امیدسوزی، القای ناتوانی است. آن‌هایی که ایران را دوست دارند، نقطه مقابل این حرکت می‌کنند.
 
 حجت‌الاسلام‌والمسلمین درودوند در خطبه‌های امروز نمازجمعه زرین‌دشت شهادت صدیقه کبری فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها را به نمازگزاران، مردم شریف شهرستان، مقام معظم رهبری و منجی عالم بشریت امام زمان تسلیت عرض کرد.

فاطمیه فرصتی برای مرور عبرت‌ها

وی بیان کرد: ایام فاطمیه فرصت مناسبی است برای مرور درس‌ها و عبرت‌هایی که در جامعه نبوی بعد از رسول خدا اتفاق افتاد، یکی از ابعاد مهم زندگی حضرت زهرا سلام‌الله علی مربوط به دوران رحلت پیامبر تا زمان شهادت خود حضرت یعنی حدود ۷۵ روز یا ۹۵ روز از زندگی مبارک حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها است که می‌توان گفت، مهم‌ترین و اساسی‌ترین مسئله برای حضرت زهرا در این دوران، مسئله دفاع از ولایت و امامت بود.

 امام‌جمعه زرین‌دشت افزود: زمانی که حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها وارد میدان دفاع از ولایت می‌شود؛ میدان مقابله با تحریم‌هایی که غاصبان ولایت مرتکب شدند می‌شود، نگاه نمی‌کنند به اینکه هیچ‌کس برای یاری امیرالمؤمنین به میدان نمی‌آید؛ نگاه نمی‌کنند به انصار و مهاجرانی که به یاری پیامبر، حاکم و جانشین منصوب از طرف ایشان پیمان بسته بودند؛ اما الان خلف وعده می‌کنند و به یاری جانشین بعد از پیامبر نمی‌آیند؛ این نگاه حضرت زهرا نیست.

فاطمه؛ الگوی امیدبخشی

 درودوند ادامه داد: حضرت زهرا سلام‌الله علی‌ها هیچ‌گاه با خودشان نگفتند که دیگر کار تمام شده است؛ بلکه حضرت امیدوار بود که حق امیرالمؤمنین علیه‌السلام را از غاصبان بگیرد، این یکی از مهم‌ترین درس‌های زندگی حضرت زهرا بود، یعنی ناامیدی در حضرت زهرا راه پیدا نکرد.

 سیره و روش حضرت زهرا در این مقطع زمانی برای همه ما درس است که در هیچ حالتی نباید ناامید شد و نباید ولایت را تنها گذاشت، باید وارد میدان مقابله با فتنه شد.

 سلاح ولایت و امید

خطیب جمعه زرین‌دشت با اشاره به ۸ سال دفاع مقدس گفت: تجهیزات جنگی و نظامی دشمن ما کامل بود، از حمایت‌های کشورهای مختلف هم بهره می‌برد؛ در مقابل، ایران نه ارتش منسجمی داشت و نه بسیج به این معنای کنونی شکل گرفته بود علاوه بر اینکه تازه انقلاب شده بود و کشور مشکلات خاص خودش را داشت.

 درودوند افزود: جوانان ما، مجهز به دو سلاح بودند که رمز موفقیت ما در این ۸ سال دفاع مقدس شد: یکی سلاح ولایت و دیگری سلاح امید.

 وی تصریح کرد: امروز هم اگر می‌خواهیم در صحنه‌های مختلف به پیروزی برسیم باید از عمق جان بدانیم که ولایت حضرت امام خامنه‌ای در ادامه ولایت امام زمان است؛ 

خطیب جمعه زرین‌دشت خاطرنشان کرد: هدف دشمن این است که این جایگاه تضعیف شود، تضعیف این جایگاه یعنی تضعیف اسلام، تضعیف اسلام یعنی دوری از امامت و ولایت، خالی شدن خیمه حسینی.

 وی امید را سلاح دوم رزمندگان دانست که باعث پیروزی آنها شد و گفت: ما در سخت‌ترین موقعیت‌ها قرار گرفتیم، از همان آغاز انقلاب تا به الان در بحران‌های بسیار سختی قرار گرفت اما این بحران‌ها و سختی‌ها ما را از پا در نیاورد. چرا؟ چون امید داشتیم، امید به دست برتر، قران کریم می‌فرماید: «وَلاتَهِنوا»، سست نشوید، «وَ لا تَحزَنوا»، اندوهگین نشوید، «وَ اَنتُمُ الاَعلَون»، شما برترین هستید، «اِن کُنتُم مُؤمِنین»؛ ایمان شما موجب علوّ شما است، موجب برتری شما است، این امید است.
 
  امام‌جمعه قیر و کارزین در خطبه‌های این هفته شهرستان با بیان اینکه در هفته‌ای که گذشت، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تیپ ۳۳ المهدی شهرستان جهرم با تقدیم شهدای گران‌قدر، امنیت و آرامش کشور را تضمین کردند اظهار کرد: یکی از این شهدای عزیز، محمدرضا رستمی‌نژاد از شهرستان قیر و کارزین بود. در همین راستا از حضور پرشور و حماسی مردم که با برگزاری مراسم تشییع باشکوه این شهید، ارادت خود به نظام اسلامی را به نمایش گذاشتند، تشکر و قدردانی می‌کنیم.


 شاخصهٔ ایران‌ستیزی، یأس‌آفرینی است 

خون شهدا زنده کننده روح مقاومت

 محمدرضا صداقت گفت: دشمنان نظام اسلامی باید بدانند که این ترورها و شهادت‌ها نمی‌توانند مردم را از مسیر انقلاب و آرمان‌های والای آن دور کنند. این‌گونه اقدامات نه تنها تزلزل در عزم ملت ایجاد نمی‌کند، بلکه اراده آنان را برای ادامه راه شهدا و پایداری در مقابل دشمنان تقویت می‌سازد.
 
 صداقت با اشاره به اینکه ما در دوران بسیار حساس و سرنوشت‌سازی قرار داریم؛ گفت: هرچند در ظاهر، جبهه مقاومت و حق ممکن است با شکست‌های ظاهری و از دست دادن فرماندهان بزرگی مانند حاج قاسم سلیمانی و سید نصرالله مواجه شوند، اما خون این شهدا زنده‌کننده روح مقاومت است و اجازه نمی‌دهد که این جبهه حق از بین برود.

 امام‌جمعه قیر و کارزین در بخش دیگر سخنان خود به فیلترینگ در فضای مجازی و چالش‌های مرتبط با آن پرداخت و اظهار کرد: برخی از افراد با ژست روشنفکری، خود را مخالف فیلترینگ معرفی می‌کنند و این مخالفت را افتخاری برای خود می‌دانند. آنان می‌گویند نباید صفحات کثیف، تبلیغات مسموم و وبگاه‌های مروج محتوای ضد دینی و ضدبشری در فضای مجازی فیلتر شود. این دیدگاه بسیار تعجب‌آور است.
 
 صداقت ادامه داد: در سال ۱۳۸۰، زمانی که کنگره آمریکا از یکی از مقامات وزارت امور خارجه خود درباره رفتار آینده این کشور نسبت به ایران سؤال کرد، او پاسخ داد که راه‌حل ما، حمله به اتحاد و انسجام مردم ایران است. او تأکید کرد که باید میان مردم ایران تفرقه انداخت، نفرت از اسلام ایجاد کرد و تلاش کرد تا مردم را از نظام جمهوری اسلامی و هویت ایرانی خود متنفر کرد.

چرا فضای مجازی بدون استاندارد و رها باشد؟
 
 وی گفت: سؤال اساسی این است که دشمنان از چه ابزاری برای ایجاد نفرت و تفرقه میان مردم و مسئولین استفاده می‌کنند؟ آیا وسیله‌ای غیراز فضای مجازی، وبگاه‌های مخرب و پیام‌رسان‌های مسموم وجود دارد؟ همان‌طور که رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کرده‌اند، فضای مجازی نباید رها باشد و مدیریت دقیق نیاز دارد.
 
 امام‌جمعه قیر و کارزین تصریح کرد: چطور ممکن است فردی ادعای عقلانیت کند و در عین حال بگوید که فضای مجازی باید رها باشد و فیلتر نداشته باشد؟ آیا برای آب آشامیدنی یا حتی محصولات غذایی، فیلتر و استانداردهای بهداشتی وجود ندارد؟ پس چرا برای محتوای فضای مجازی که عقاید، دین و هویت ملی مردم را هدف قرار می‌دهد، فیلتر و نظارت لازم نمی‌بینیم؟

 صداقت با بیان اینکه آیا اثرات منفی فضای مجازی، همچون فروپاشی خانواده‌ها، ترویج بی‌حجابی و تضعیف ارزش‌های دینی را ندیده‌ایم؟ خاطرنشان کرد: اگر فضای مجازی سالم باشد، محتوای سالم به جوانان و نوجوانان ما خواهد رسید. درحالی‌که کشورهای غربی، نظیر آمریکا و اروپا، برای استفاده از اینترنت و فضای مجازی محدودیت‌های سنی و نظارتی دارند، در کشور ما حتی کودکان هفت یا هشت‌ساله نیز به فضای مجازی دسترسی کامل دارند.
 
 خطیب جمعه قیروکارزین با اشاره به اینکه این تصور که فضای مجازی یک محیط عادی است که هرکس می‌تواند آزادانه از آن استفاده کند، اشتباهی بزرگ است خاطرنشان کرد: از مسئولین محترم انتظار می‌رود که تصمیمات جدی و درستی در این زمینه اتخاذ کنند.

خشم فاطمه یعنی خشم خدا

به گزارش خبرنگار شیرازه، موقت شهرستان کوار در خطبه‌های آیین سیاسی عبادی نمازجمعه این هفته ضمن دعوت خود و دیگران به تقوای الهی مطرح کرد: ملاک و معیار برتری انسان‌ها نزد خدای متعال تقوا است.

 حجت‌الاسلام سبحانی‌نیا در ادامه ضمن تسلیت شهادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها راجع به مقام ایشان گفت: آیاتی از قرآن و فرمایشاتی از پیغمبر اکرم درباره حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها داریم که بسیار دقیق است. از جمله روایتی که خشم و غصب خداوند را با خشم و غصب صدیقه طاهره یکی می‌دانند.

 وی ادامه داد: پیغمبر اکرم می‌فرمایید هرجا فاطمه اطهر خشم و غضب داشته باشد خشم و غضب خداوند همان جاست و این مقام صدیقه طاهره را می‌رساند و عصمت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها با همین روایت ثابت می‌شود.

 خطیب جمعه موقت کوار افزود: غضب صدیقه طاهره سلام‌الله‌علیها نسب به یک فرد و یا نسبت به یک جریان دلالت بر باطل بودن آن جریان دارد و بسیاری از جهال وهابیت بسیار تلاش می‌کنند تا به این سند خدشه وارد کنند. 

 انتهای خبر/۲۲۴۲۲۴
 

نظرات بینندگان