کد خبر: ۱۶۵۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۳
استاندار فارس در ستاد پشتیبانی راهیان نور:

اردوهای راهیان نور از موثرترین شیوه‌های تربیتی است

حسینعلی امیری دفاع مقدس را هویت دینی، ملی، تاریخی و فخر این مرز و بوم دانست و یکی از مهم‌ترین راه‌های عدم قطع ارتباط با همین موارد را برگزاری اردوهای راهیان نور معرفی کرد و افزود: راهیان نور آثار فوق‌العاده‌ای دارد و از مؤثرترین شیوه‌های تربیتی است.

 اردوهای راهیان نور از موثرترین شیوه‌های تربیتی است

به گزارش گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «شیرازه»، استاندار فارس در جلسه ستاد پشتیبانی راهیان نور استان فارس که در سالن شهید سلیمانی استانداری برگزار شد، هفته بسیج را خدمت همه مردم استان تبریک گفت و افزود: دفاع مقدس یک گنج و ثروت نهفته است که استفاده از آن و بیان موارد مرتبط با آن تمام‌شدنی نیست.

حسینعلی امیری ادامه داد: در دفاع مقدس معانی شجاعت، دیانت، زهد، تقوا، تعاون، ایثار، نوع‌دوستی و فداکاری در اوج اعلا ظهور و بروز پیدا کرد و عرفان، هویت ملی و دینی و سایر ارزش‌ها واضحاً مشاهده می‌شد؛ اگرچه برخی حوادث دفاع مقدس را اگر به عینه مشاهده نمی‌کردیم برای ما هم چیزی شبیه افسانه‌ها بود.


وی دفاع مقدس را هویت دینی، ملی، تاریخی و فخر این مرز و بوم دانست و یکی از مهم‌ترین راه‌های عدم قطع ارتباط با همین موارد را برگزاری اردوهای راهیان نور معرفی کرد و افزود: راهیان نور آثار فوق‌العاده‌ای دارد و از مؤثرترین شیوه‌های تربیتی است.


استاندار فارس خاطرنشان کرد: شاید در بخش‌هایی از تربیت فرزندان و نسل جدید موفق نبوده‌ایم؛ اما راهیان نور می‌تواند این خلأ را پر کند؛ لذا همه دستگاه‌ها باید مسئله راهیان نور را جدی بگیرند و فراگیرتر جدی‌تر و همه‌جانبه‌تر به این موضوع ورود کنند تا تبلیغ‌های ناامیدکننده معاندان نیز خنثی شود.

حسینعلی امیری ادامه داد: رفتار، گفتار و کردار ما به‌عنوان مسئول اثرات مختلف و متعددی دارد که در جامعه نمود خواهد یافت اگر برنامه‌ریزی مناسب وجود داشته باشد وابستگی، امید و پیوستگی بیشتری بین جوانان با کشور و نظام ایجاد می‌شود.


 وی اردوهای راهیان پیشرفت را مورد توجه قرارداد و از جاذبه‌های خاص آن سخن گفت و افزود: این اردوها قطعاً تأثیرگذار است و می‌تواند اثرات فوق‌العاده‌ای داشته باشد.

 
 نماینده عالی دولت در استان فارس راهیان نور را یک تکلیف انسانی - اسلامی دانست و انجام صحیح آن را تسهیل‌کننده ایجاد فرهنگ صحیح معرفی کرد و گفت: برای تحقق برنامه‌های اردویی باید برنامه مشخص و مدون تعریف و هدف‌گذاری‌های لازم انجام شود و همچنین سهم هر یک از دستگاه‌ها باتوجه‌به ظرفیت‌های آنان مشخص گردد.

 امیری خواستار استفاده از ظرفیت نهادهای عمومی غیردولتی و صنفی برای توسعه این اردوها شد و از اعتقاد و ضرورت کار تربیتی سخن گفت و در پایان تصریح کرد: آینده کشور به دست دانش‌آموزان و دانشجویان رقم می‌خورد؛ لذا همه چیز به تربیت نسل امروز بستگی دارد؛ به سهم خود از هر کمک و حمایتی که وظیفه دارم دریغ نخواهم کرد.

 

نظرات بینندگان